Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dobrý den,

taká otátočka: kde sa nachádza na P407 1,6 HDi pelový filter? Podarilo sa mi vymeniť olej, olejový filter, vzduchový filter, palivový filter a tento jeden mi chýba do zbierky :)

dakujem

Odesláno
Původně zaslal: eth4rendil

dobrý den,

taká otátočka: kde sa nachádza na P407 1,6 HDi pelový filter? Podarilo sa mi vymeniť olej, olejový filter, vzduchový filter, palivový filter a tento jeden mi chýba do zbierky :)

dakujem

vedle plynoveho pedalu jsou plastove dviřka , neklepej a vejdi.:papa

Odesláno

dakujem pekne, zajtra rano pozriem a vymenim.

Este jedna vec by ma zaujimala: Ako je to s výmenou brzdovej kvapaliny. Zvládnem to aj sám alebo nie? Treba neaký špecifický druh brzdovej kvapaliny alebo je to jedno. Kadiaľ sa \"vylieva\" a kam sa nalieva :) a treba to odvzdušnovať alebo take nieco?

Dakujem

Odesláno
Původně zaslal: eth4rendil

dakujem pekne, zajtra rano pozriem a vymenim.

Este jedna vec by ma zaujimala: Ako je to s výmenou brzdovej kvapaliny. Zvládnem to aj sám alebo nie? Treba neaký špecifický druh brzdovej kvapaliny alebo je to jedno. Kadiaľ sa \"vylieva\" a kam sa nalieva :) a treba to odvzdušnovať alebo take nieco?

Dakujem

Zvládnout se to dá v jednom člověku, ale musíš na to mít vybavení, což pravděpodobně nemáš.Pokud se takhle ptáš, tak doporučuji servis nebo kamaráda, který to již dělal a pomůže ti.Jinak DOT4.

• O 2 roky později...
Odesláno

Zdravim. Vraciam sa k teme, lebo sa mi podarilo vybrat kabinovy filter. Hruza-des. Je priam cierny. Kde na nete ho zozeniem najlacnejsie? V Autokelly ho maju za cca 23eur. Da sa zohnat lacnejsi? Dakujem

Odesláno

to bola skor reakcia na cele vlakno. Ono niektori skor ako sa spytaju pouziju vyhladavac. Tym sa takato info vo vlakne hodi.

No a aby som pomohol aj tebe, skus tu: http://justfuckinggoogleit.com/bart.gif :D

je to skutocne jednoduche. Nasiel si v autokelly svoj filter. Tak skopirujes do googlu jeho nazov, kod,... a pridas zazracne slovicko cena, popripade price ak ti nevadi ze objednas zo zahranicia. Potom, uz len najdes ten najlacnejsi vratane dopravy. :)

Odesláno

Chcem sa opytat je rozdiel v tom ci kupim filter za 5e alebo 25? ci to sa len plati za znacku? mimochodom ja mam Mann- uhlikovy filter .Ak sa nemylim tak ten uhlikovy filter by mal zabranit tym vyfukovym plynom aby sa dostali do interieru auta hlavne v tuneloch a pod.

Odesláno

Hlavně musí být ohebný, jinak ho tam nedostaneš. Koupil jsem v autokelly Filtron a na konec jsem ho vyhodil. Byl tuhý a při ohybu se deformoval. Používám uhlíkový Valeo.

[upravil dne 16/6/11 21:13 HonzaZ]

• O 6 let později...
Odesláno

pánové, tento filtr "rozhoduje" o tom, co dýcháte... tak neřeště 2-3 stovky a kupte si pořádnou značku a hlavně filtr s aktivním uhlím. Pakliže v autě hulíte, tak si tam kupte klidně Starline :)

čili Knecht, Corteco, možná UFI /s Mannem nemám zkušenosti/

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...