Mírra Odesláno 24. květen 2004 Odesláno 24. květen 2004 Zdravím pánové, mám na Vás dotaz. Švagrovi přestal ukazovat tachometr u 406 2,1TD z roku 1996. Přestala ukazovat jenom rafika, někdy se pohne, ale jenom do 60 km, potom jse pomalu dolů. Tachometr normálně počítá. Poraďte, kde hledat? Předpokládám, že tachometr je elektrický, to znamená, že problém bude přímo v budíku. Co se tam dá vyměnit? Díky moc za rady. Míra Citovat
Ferry Odesláno 24. květen 2004 Odesláno 24. květen 2004 tohle je deska plosnych spoju tohle jsou budiky zezadu rucicek moc ti ale asi neporadim, jediny co je proveditelny ( aspon pro me ) je zkontrolovat kontakty tech dvou konektoru co do budiku vedou Citovat
Ferry Odesláno 24. květen 2004 Odesláno 24. květen 2004 Bordel to neni, tomu se rika elektronicke soucastky :D Citovat
Ferry Odesláno 24. květen 2004 Odesláno 24. květen 2004 Nicmene panove nenavrhli jste zadne konstruktivni reseni, ktery by Mirrovi mohlo pomoci :D Citovat
Sepp Odesláno 24. květen 2004 Odesláno 24. květen 2004 A co bych mu asi tak mel poradit?? U starych - mechanickych typu by to bylo na vymenu tahla rychlomeru - u noveho provedeni - myslim toho elektronickeho je to na promereni el privodu - ale nesu elektrikar, takze neporadim - ani nemam zdani kde je ten po***ny snimac Citovat
Ferry Odesláno 24. květen 2004 Odesláno 24. květen 2004 ja vim jsem na tom podobne, taky krome provereni kontaktu si nevim rady ... to bylo jen takove popichnuti Citovat
Mírra Odesláno 25. květen 2004 Autor Odesláno 25. květen 2004 Zdravím, tak vám pánové děkuju za odpovědi a za snahu, až budu něco vědět, tak se ozvu. O víkendu to asi rozeberu. Míra Citovat
Ferry Odesláno 25. květen 2004 Odesláno 25. květen 2004 Tak hodne stesti a dej pak vedet, kdyz neco pomuze, co to bylo ... at pro priste vime vic Citovat
Mírra Odesláno 31. květen 2004 Autor Odesláno 31. květen 2004 Zdravím, tak tachometr funguje, ani nevím proč. Rozebral jsem přístrojovku, pročistil kontakty, změřil cívky v tachometru a porovnal s otáčkoměrem. Naměřený hodnoty 148 až 152 Ohmů. Na každém budíku jsou dvě cívky a ty budíky jsou stejný. Po složení tachometr fungoval, asi stačilo jenom pročištění. Protože jste mi tak dobře poradili, mám na vás další dotazy: co spíná osvětlení kufru - kde je spínač, nenašel jsem ho. Druhý dotaz: kde je napojený vyhřívání zadního okna, kudy vedou dráty? A poslední-nemáte někdo rozmístění a popis relátek? Zatím díky za odpovědi Míra Citovat
Sepp Odesláno 31. květen 2004 Odesláno 31. květen 2004 Poradim ti s tim prvnim Spinac na osvetleni kufru je v dorazu kufru - kdyz neco delam a mma dlouho otevreny kufr, tak zmacknu doraz a do toho kovoveho oka vrazim kolicek Co se tyka elektriky, to prenecham Ferrymu - vi vic nez ja Citovat
Mírra Odesláno 31. květen 2004 Autor Odesláno 31. květen 2004 Zdravím, tam jsem hledal a nenašel. Celej ten plastovej kryt jsem sundal a nic tam není. Asi ho tam nedali:(. Ani žádný díry pro vypínač. Asi tam dám jinej a natáhnu drát. Díky za odpověď. Míra Citovat
vícha Odesláno 31. květen 2004 Odesláno 31. květen 2004 jojo, Ferry toho ví hodně, ale než ti fundovaně poradí, tak ti třeba pomůže toto... Dráty k oknu jsou napojený na levé straně, uprostřed. Jsou schovaný za krytem sloupku, a pak se zřejmě ,,napojujou,, ke zbytku kabeláže... Elektroschéma a manuál jsou na stránkách http://www.peugeot-club.cz/peugeot.htm, ale v manuálu je jen popis a uložení pojistek... FM8 v motoru, vyhřívání zadního skla, 24 pod palubkou regulátor ohřívání zadního skla... Citovat
Ferry Odesláno 31. květen 2004 Odesláno 31. květen 2004 Napsán autorem Mírra Zdravím, tak tachometr funguje, ani nevím proč. Rozebral jsem přístrojovku, pročistil kontakty, změřil cívky v tachometru a porovnal s otáčkoměrem. Naměřený hodnoty 148 až 152 Ohmů. Na každém budíku jsou dvě cívky a ty budíky jsou stejný. Po složení tachometr fungoval, asi stačilo jenom pročištění. Protože jste mi tak dobře poradili, mám na vás další dotazy: co spíná osvětlení kufru - kde je spínač, nenašel jsem ho. Druhý dotaz: kde je napojený vyhřívání zadního okna, kudy vedou dráty? A poslední-nemáte někdo rozmístění a popis relátek? Zatím díky za odpovědi Míra tak ja odpovim na ty dalsi, vyhrivani okna je napojeno v leve casti vozu pod plastem oblozeni zadniho sloupku, staci za nej poradne trhnout ( neni se treba bat, jsou tam kovove sponky ktere jsou zacvakle do plechu sloupku ) draty vedou pod zadnimi sedackami, myslim ze do stredoveho tunelu, tim uz si ale nejsem jistej. Rozmisteni relatek - relatka jsou za pojistkovou skrinkou pod volantem, staci odendat ten filc nad pedaly a vzadu nahore jsou umisteny. Jsou tam na mlhovky - takove male cerne, vedle nej je jeste jedno to same, to nevim na co presne je a jeste je tam takove zlute to je myslim na sterace. Odpoledne se jeste mrknu ktery vsechny tam muzou byt a napisu to sem Citovat
Ferry Odesláno 31. květen 2004 Odesláno 31. květen 2004 tak takhle to asi vypada popis co ktera kosticka je se nachazi tady Citovat
Sepp Odesláno 31. květen 2004 Odesláno 31. květen 2004 Ja očeň charašo gavari? pa rusky Spasiba Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.