Blizzard Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 Původně zaslal: Scratch zase bude preplzneno , ne vazne, dame auta k sobe, tri 2,2 musi stat u sebe a tebe berem jako bonus Mates306 a Rico1 jedou taky, takže by nás tam fakt mělo bejt dost Citovat
jarajarda Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 Původně zaslal: Blizzard Původně zaslal: Scratch zase bude preplzneno , ne vazne, dame auta k sobe, tri 2,2 musi stat u sebe a tebe berem jako bonus Mates306 a Rico1 jedou taky, takže by nás tam fakt mělo bejt dost Vidím to na hojnou účast i v Mělníku:) Citovat
Harlley Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 Původně zaslal: Scratch zase bude preplzneno , ne vazne, dame auta k sobe, tri 2,2 musi stat u sebe a tebe berem jako bonus No a bude zase nějaká degustace domácí pálenky ne?:blicismajlik Citovat
Guest Scratch Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 no asi jo, ale ted zatim zadnou nemam :-( Citovat
Harlley Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 Tady se ještě nějaký litr najde,tak ji tu nechám s nálepkou Šebetov:D Citovat
Guest minimaxa Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 Původně zaslal: Scratch no asi jo, ale ted zatim zadnou nemam :-( Na Vranově jste ji nedopili, ještě ji tady asi 12L stojí, bude to stačit...? Citovat
Guest Scratch Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 a kurna nene, ja pouze ochutnam, zadna pitka Citovat
alternativ Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 Ja, jako pravoverny valach se k pitce pridam, teda k degustaci a samozrejme prispeju i svym vzorkem do \"mlyna\":D Citovat
tomyka Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 Původně zaslal: minimaxa Původně zaslal: Scratch no asi jo, ale ted zatim zadnou nemam :-( Na Vranově jste ji nedopili, ještě ji tady asi 12L stojí, bude to stačit...? mal by som dojst tak mozem s tym pomoct Citovat
Bohouš Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 Šebetov jsem dal už 4x, takže myslím, že toho bylo tak akorát :myslim Citovat
Marcel505 Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 Původně zaslal: Bohouš Šebetov jsem dal už 4x, takže myslím, že toho bylo tak akorát :myslim Taky nyní uvažuji, jestli vůbec je... Ale je to prostě pohodový sraz. Cesta z Prahy taky není až na místní komunikace zas tak hrozná a dlouhá (myšleno že je to ujeto rychle). Citovat
Guest Scratch Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 Původně zaslal: Bohouš Šebetov jsem dal už 4x, takže myslím, že toho bylo tak akorát :myslim chapu, ale jezdim kvuli lidem, co jsi v okoli nevidel? ymyslime se s Miss Scratch program :-) Citovat
Petra XSI Odesláno 27. březen 2009 Odesláno 27. březen 2009 Původně zaslal: Dariska Původně zaslal: Bohouš Šebetov jsem dal už 4x, takže myslím, že toho bylo tak akorát :myslim A nebo se někomu nechce spát ve stanu. Čoveče, nechci mluvit za Bohouše, ale myslím, že zrovna on tenhle problém nemá. Jezdí v létě každý měsíc na truck trialy, kde spí vždy ve stanu.......i když uznávám, že se tam většinou zlejou tak, že ani neví jak se do toho stanu dostal:D:D:D A jestli si tím někým náhodou myslela mě, tak je pravda, že jsem na Šebetově nikdy nebyla.........zakopanej pes je v mým psovi. Na jiných srazech ho můžu zavřít v chatce (po celým dnu venku je vždycky dost utahanej a chce si taky zalézt a spát), ale do stanu ho těžko zapnu, to by ho ten můj Matěj zbořil:D. Citovat
ch.i.n.ch.i.l.a Odesláno 27. březen 2009 Odesláno 27. březen 2009 Jsou k dispozi 3 chatky na kopci - do hospody minuta z kopečka ale pejsek se má kde vyběhat nejezdí tam auta :-), velice pěkné s lednicí, malou linkou, skříní...pro 2-5 lidí Loni jsme tam hafku taky na večer ubytovali a bylo to:-) Takže budeme rádi pokud byste se přijeli podívat, příp. trávili víkend v chatce:) Citovat
vix Odesláno 27. březen 2009 Odesláno 27. březen 2009 Původně zaslal: ch.i.n.ch.i.l.a Jsou k dispozi 3 chatky na kopci - do hospody minuta z kopečka ale pejsek se má kde vyběhat nejezdí tam auta :-), velice pěkné s lednicí, malou linkou, skříní...pro 2-5 lidí Loni jsme tam hafku taky na večer ubytovali a bylo to:-) Takže budeme rádi pokud byste se přijeli podívat, příp. trávili víkend v chatce:) ... fíha, to je nabídka (ten kopeček by sice kdejaký medvěd možná stěží vyfuněl), ale nabídka je to suprová . P.S.: Máš u mě malé bezvýznamné plus za \"byste\" ;) P.S.S.: Rezervuji si místo uprostřed placu - však to znáš, jako vždycky Citovat
kobra Odesláno 28. březen 2009 Odesláno 28. březen 2009 Původně zaslal: KoudaK A jestli můžu tak dodat,tak taky v tom budu mít prsty.. Tak se těšte..:mrk:super Hlavně je nestrč do pily a na kontrolní tavoště nezapomeň širák. Bude rumplovat zoncna. Citovat
Pepito Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Na Šebetov určitě jedu i s Kubíkem,moc se nám tam líbí V loni jsem tam vyhrál amatérské závody do vrchu (Hobby open cup) ,takže Šebetov je srdeční záležitost Citovat
KoldasT16 Odesláno 18. duben 2009 Odesláno 18. duben 2009 asi se za vámi přijedu kouknout když bydlím cca 30km od šebetova,ale jen na kuk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.