Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

zase bude preplzneno :D, ne vazne, dame auta k sobe, tri 2,2 musi stat u sebe a tebe berem jako bonus :D

Mates306 a Rico1 jedou taky, takže by nás tam fakt mělo bejt dost :)

Odesláno
Původně zaslal: Blizzard

zase bude preplzneno :D, ne vazne, dame auta k sobe, tri 2,2 musi stat u sebe a tebe berem jako bonus :D

Mates306 a Rico1 jedou taky, takže by nás tam fakt mělo bejt dost :)

Vidím to na hojnou účast i v Mělníku:)

Odesláno

No a bude zase nějaká degustace domácí pálenky ne?:D:blicismajlik
Odesláno

no asi jo, ale ted zatim zadnou nemam :-(

Na Vranově jste ji nedopili, ještě ji tady asi 12L stojí, bude to stačit...? :myslim

Odesláno
Původně zaslal: minimaxa

no asi jo, ale ted zatim zadnou nemam :-(

Na Vranově jste ji nedopili, ještě ji tady asi 12L stojí, bude to stačit...? :myslim

mal by som dojst tak mozem s tym pomoct :)

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš

Šebetov jsem dal už 4x, takže myslím, že toho bylo tak akorát :myslim:myslim

Taky nyní uvažuji, jestli vůbec je... :nevim

Ale je to prostě pohodový sraz. Cesta z Prahy taky není až na místní komunikace zas tak hrozná a dlouhá (myšleno že je to ujeto rychle).

Odesláno

chapu, ale jezdim kvuli lidem, co jsi v okoli nevidel? ymyslime se s Miss Scratch program :-)

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: Dariska

A nebo se někomu nechce spát ve stanu. :D

Čoveče, nechci mluvit za Bohouše, ale myslím, že zrovna on tenhle problém nemá. Jezdí v létě každý měsíc na truck trialy, kde spí vždy ve stanu.......i když uznávám, že se tam většinou zlejou tak, že ani neví jak se do toho stanu dostal:D:D:D

A jestli si tím někým náhodou myslela mě, tak je pravda, že jsem na Šebetově nikdy nebyla.........zakopanej pes je v mým psovi. Na jiných srazech ho můžu zavřít v chatce (po celým dnu venku je vždycky dost utahanej a chce si taky zalézt a spát), ale do stanu ho těžko zapnu, to by ho ten můj Matěj zbořil:D.

Odesláno

Jsou k dispozi 3 chatky na kopci - do hospody minuta z kopečka ale pejsek se má kde vyběhat nejezdí tam auta :-), velice pěkné s lednicí, malou linkou, skříní...pro 2-5 lidí:super Loni jsme tam hafku taky na večer ubytovali a bylo to:-) Takže budeme rádi pokud byste se přijeli podívat, příp. trávili víkend v chatce:)

Odesláno
Původně zaslal: ch.i.n.ch.i.l.a

Jsou k dispozi 3 chatky na kopci - do hospody minuta z kopečka ale pejsek se má kde vyběhat nejezdí tam auta :-), velice pěkné s lednicí, malou linkou, skříní...pro 2-5 lidí:super Loni jsme tam hafku taky na večer ubytovali a bylo to:-) Takže budeme rádi pokud byste se přijeli podívat, příp. trávili víkend v chatce:)

... fíha, to je nabídka (ten kopeček by sice kdejaký medvěd možná stěží vyfuněl), ale nabídka je to suprová :super.

P.S.: Máš u mě malé bezvýznamné plus za \"byste\" :D;)

P.S.S.: Rezervuji si místo uprostřed placu - však to znáš, jako vždycky ;)

Odesláno
Původně zaslal: KoudaK

A jestli můžu tak dodat,tak taky v tom budu mít prsty.. Tak se těšte..:P:D:mrk:super

Hlavně je nestrč do pily a na kontrolní tavoště nezapomeň širák. Bude rumplovat zoncna.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Na Šebetov určitě jedu i s Kubíkem,moc se nám tam líbí :super

V loni jsem tam vyhrál amatérské závody do vrchu (Hobby open cup) ,takže Šebetov je srdeční záležitost :potlesk:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...