Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

o jednoho peugeota mene

Recommended Posts

Odesláno

Tak je mi to hrozne moc lito ale uz jsem o peugeotka prisel. Pani prijizdela z vedlejsi a nedala mi prednost a v 90 jsem ji sebral:nevim auticka jsem si uzil jen 4 mesice. Par fotek vam venuji ale spatne viditelne lepsi foto dodam.

Odesláno

No vidět tam moc není - hlavě, že to jsou \"jen\" plechy, zdraví je přednější.

Je-li to z viny Té paní, pak doufej, že Tě pojišťovna nebude chtít moc ojebat.

Odesláno

jj vsichni jsme to ustali v poho akorat jsem si rozrizl hlavicku. No tak pojistovna snad neojebe mel jsem pojisteny i sedacky:D no ale auti se zlomilo v pulce to jsem se az divil

Odesláno
Původně zaslal: scorpi

jj vsichni jsme to ustali v poho akorat jsem si rozrizl hlavicku. No tak pojistovna snad neojebe mel jsem pojisteny i sedacky:D no ale auti se zlomilo v pulce to jsem se az divil

No, podle crashteastu..

Odesláno

No v 90 to musela být pecka, hlavně, že jsi celej

Kdybys to rozprodával na díly, jaký jsi v tom měl sedačky a interiér? :papa

Odesláno

No,to vypadá hrozně,teda mazec,hlavně že si to přežil ve zdraví,a jak dopadla ta osoba,co ti tam vlítla? Ta je taky celá?Doufám,že si jí to pořádně zrušil,za to ,že ti tam vlítla,a co měla za auto?

Odesláno
Původně zaslal: scorpi

to jo nastesti se nikomu nic nestalo jen auta jsou na odpis. Budis mu vrakoviste lehke. jinak jestli zutanu u teto znaky si nejsem jistej zacinam pokukovat po audi A6 2,5TD v kombiku jako je tohle http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6905326 :D:D:D

Cenovka zajímavá - ale mě by odradil až přehnaný zájem pobertů o tento typ auta.

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

ta A6 s timhle motorem pry neni uplne dobra volba, slysel jsem ze jsou dost poruchovy..

Toto je tusim ten starsi motor a musim toto potvrdit.

Ten novsi ma tusim 180 koni a to je uz lepsia volba...:papa

Ale vedel by som si predstavit vozbu v nej.

[upravil dne 25.2.2009 Y2K]

Odesláno

tak osobe co mi tam vjela jsem urazil motor, vzit ji presne na bok tak ji posadim ke spolujezdcovi a to uz by mela asi horsi. jina pani nastesti nic neni jen ma pohmozdenou krcni pater. taky aby ne kdyz jsem z ni udelal vrtulnik. Jinak jsem se prave chtel zeptat jestli nema nekdo zkusenosti s tou audinou rad bych se o ni vse dozvedet

Guest Machyta
Odesláno

jooo mě se todlestlo dyž sem jel na motorce a dopadlo to o poznání hůř:roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...