Mishanthrope Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 Tak už je to tady. Škodovka dělá tak super auta, že se od nich může celý svět učit http://www.tyden.cz/rubriky/auta/koncepty/novy-koncept-od-bmw-kopiruje-skodovku_105352.html Citovat
jozefsv Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 zeby skoda prva vymyslela toto otvaranie zadnych dveri? Citovat
AnotherOne Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 Ale prd. Všetko to začalo na Peugoetoch SW. Tie majú vzadu otváracie sklo a aj celé dvere Citovat
virnik Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 ale prt už škoda 1203 mala twin dor mohol si otvorit len vchl aleobo aj spodok:mrk:mrk:aut:aut:aut:aut [upravil dne 21/2/09 virnik] Citovat
bubakkaja Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 Ale sw je kombik u toho je to o dost jednodussi ale superb je sedan. Citovat
AnotherOne Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 Původně zaslal: bubakkaja Ale sw je kombik u toho je to o dost jednodussi ale superb je sedan. Tak to sa namakali. Citovat
BoneDaddy Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 No ať to vymyslel kdokoliv, tak je to stejně pěkná bejkárna. Nelíbí se mi to. Pro mě o důvod víc proč si to auto nekoupit. Citovat
AnotherOne Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 Původně zaslal: BoneDaddy No ať to vymyslel kdokoliv, tak je to stejně pěkná bejkárna. Nelíbí se mi to. Pro mě o důvod víc proč si to auto nekoupit. Ktoré Škodu či BMW? Citovat
jozefsv Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: bubakkaja Ale sw je kombik u toho je to o dost jednodussi ale superb je sedan. Tak to sa namakali. Citovat
simi26 Odesláno 1. březen 2009 Odesláno 1. březen 2009 Sorry ale na to nemůžu neodpovědět,BMW je sice super ale nový SUPERB je neskutečný auto. Jelikož se na tom autě spolupodílím a měl jsem možnost se nim svézt, tak nemám absolutně co vytknout. Super řizeni i řazení je radost a obzvlášť s motorem 1.8tsi 118 kw jede skvěle.a výbava už je taky na urovni.hned bych si nejakou škodovku koupi, ale hodně se tu kradou. Tak bych nejspíš do lví rodinky- asi 406 Break Citovat
P.avel Odesláno 17. duben 2009 Odesláno 17. duben 2009 Původně zaslal: AnotherOne Ale prd. Všetko to začalo na Peugoetoch SW. Tie majú vzadu otváracie sklo a aj celé dvere to je ale trošku něco jinýho, nemyslíš? Citovat
AnotherOne Odesláno 17. duben 2009 Odesláno 17. duben 2009 Původně zaslal: P.avel Původně zaslal: AnotherOne Ale prd. Všetko to začalo na Peugoetoch SW. Tie majú vzadu otváracie sklo a aj celé dvere to je ale trošku něco jinýho, nemyslíš? Jasné, preto ten smajlík. Citovat
AdrianH Odesláno 17. duben 2009 Odesláno 17. duben 2009 ale ten zadok zhovadili na inak cekom slušne auto:( Citovat
bosslibor Odesláno 10. červenec 2009 Odesláno 10. červenec 2009 Původně zaslal: virnik ale prt už škoda 1203 mala twin dor mohol si otvorit len vchl aleobo aj spodok:mrk:mrk:aut:aut:aut:aut [upravil dne 21/2/09 virnik] Z čehož plyne že nový Superb vycházá z 1203:D:D:D:D:D Citovat
MJSytic Odesláno 14. červenec 2009 Odesláno 14. červenec 2009 Původně zaslal: simi26 Sorry ale na to nemůžu neodpovědět,BMW je sice super ale nový SUPERB je neskutečný auto. Jelikož se na tom autě spolupodílím a měl jsem možnost se nim svézt, tak nemám absolutně co vytknout. Super řizeni i řazení je radost a obzvlášť s motorem 1.8tsi 118 kw jede skvěle.a výbava už je taky na urovni.hned bych si nejakou škodovku koupi, ale hodně se tu kradou. Tak bych nejspíš do lví rodinky- asi 406 Break Tak přesně tenhle motor mají otec v práci (jezdí s ním jeho kolega) Pokud vezmeme auto jako takový - dlouhý, ale úzký. Dva normální chlapi, jako jsem já () když si dopředu sednou, tak je to jak v oktávce Oproti SB1 rozhodně horší. Co se týká motoru, tak jede určitě skvěle, ale jen když se točí a tím pádem žere! Jezdí s ním za 11l, ale zezačátku to bylo za 13l a byl z toho na prášky ... Citovat
Qcko Odesláno 22. srpen 2009 Odesláno 22. srpen 2009 Inak je to patent skodovky, je to prve auto kde bol tento system pouzity (mali sme aj predvadzacku v skole:D), inak tvarom sa mi nepacia, ale vyvoj ide dopredu:cool: Citovat
groovred Odesláno 15. říjen 2009 Odesláno 15. říjen 2009 Na Škodovke sa mi nepaci ze je to skodovka takze nech je zvyšok akykolvek stale to bude Škodovka.Ano chapem ze nahradne diely najdem aj na ulici a servis stoji par korun viz.od Felduš az po Oktavku ale ten pocit ze je to iba obyčajna Škoda mi za tie peniaze nestoja.A pokial by som chcel superb v slusnejsej vybave vysolim milion.A za milion si kupim aj niečo lepšie ako iba Škodu Citovat
MatrixChose Odesláno 15. říjen 2009 Odesláno 15. říjen 2009 Až na to, že poslední levný díly byly na Felicii, kokta už jemá dražší jak 406 a přitom je to nižší třída Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.