Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

No ať to vymyslel kdokoliv, tak je to stejně pěkná bejkárna. Nelíbí se mi to. Pro mě o důvod víc proč si to auto nekoupit. ;)

Ktoré Škodu či BMW? :aut

Odesláno

Sorry ale na to nemůžu neodpovědět,BMW je sice super ale nový SUPERB je neskutečný auto. Jelikož se na tom autě spolupodílím a měl jsem možnost se nim svézt, tak nemám absolutně co vytknout. Super řizeni i řazení je radost a obzvlášť s motorem 1.8tsi 118 kw jede skvěle.a výbava už je taky na urovni.hned bych si nejakou škodovku koupi, ale hodně se tu kradou. Tak bych nejspíš do lví rodinky- asi 406 Break

• O 1 měsíc později...
Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Ale prd. Všetko to začalo na Peugoetoch SW. Tie majú vzadu otváracie sklo a aj celé dvere :aut

to je ale trošku něco jinýho, nemyslíš? :myslim

Odesláno
Původně zaslal: P.avel

Původně zaslal: AnotherOne

Ale prd. Všetko to začalo na Peugoetoch SW. Tie majú vzadu otváracie sklo a aj celé dvere :aut

to je ale trošku něco jinýho, nemyslíš? :myslim

Jasné, preto ten smajlík.

• O 2 měsíce později...
Odesláno
Původně zaslal: virnik

ale prt už škoda 1203 mala twin dor mohol si otvorit len vchl aleobo aj spodok:mrk:mrk:aut:aut:aut:aut

[upravil dne 21/2/09 virnik]

Z čehož plyne že nový Superb vycházá z 1203:D:D:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: simi26

Sorry ale na to nemůžu neodpovědět,BMW je sice super ale nový SUPERB je neskutečný auto. Jelikož se na tom autě spolupodílím a měl jsem možnost se nim svézt, tak nemám absolutně co vytknout. Super řizeni i řazení je radost a obzvlášť s motorem 1.8tsi 118 kw jede skvěle.a výbava už je taky na urovni.hned bych si nejakou škodovku koupi, ale hodně se tu kradou. Tak bych nejspíš do lví rodinky- asi 406 Break

Tak přesně tenhle motor mají otec v práci (jezdí s ním jeho kolega) Pokud vezmeme auto jako takový - dlouhý, ale úzký. Dva normální chlapi, jako jsem já (:D) když si dopředu sednou, tak je to jak v oktávce :( Oproti SB1 rozhodně horší. Co se týká motoru, tak jede určitě skvěle, ale jen když se točí a tím pádem žere! Jezdí s ním za 11l, ale zezačátku to bylo za 13l a byl z toho na prášky ...

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Inak je to patent skodovky, je to prve auto kde bol tento system pouzity (mali sme aj predvadzacku v skole:D), inak tvarom sa mi nepacia, ale vyvoj ide dopredu:cool:

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Na Škodovke sa mi nepaci ze je to skodovka takze nech je zvyšok akykolvek stale to bude Škodovka.Ano chapem ze nahradne diely najdem aj na ulici a servis stoji par korun viz.od Felduš az po Oktavku ale ten pocit ze je to iba obyčajna Škoda mi za tie peniaze nestoja.A pokial by som chcel superb v slusnejsej vybave vysolim milion.A za milion si kupim aj niečo lepšie ako iba Škodu :blicismajlik

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...