Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 GTI6 super rychla jazda :) Go Peugeot Go

Recommended Posts

Odesláno

Je to velká paráda. Ať ti vše klapne napoprvé, tohle je jeden z projektů které by tady měly mít čestné místo. :papa

Jen drobnost, nebojíš se trochu těch budíků (čidel) Equus?

Odesláno

Jen aby ses na ně tak úplně nespoléhal u tak krásného motoru. U mě je to na seriovce jedno... O přesnost nejde, ale mě tlak oleje u budíku Equus a přiloženého čidla ukazoval podle nálady... Vlastně jsem o tom ani nemusel psát, když nepůjdou koupíš VDO. Když k něčemu dojde tak to stejně nepoznáš hned z budíku, ale z kontrolky...

Odesláno

ty voe to je mazec!!! :o mas to naprosto luxusni!! Doufam ze Ti to bude slapat jako hodinky!!!

Jo kdybych tak vedel jak dlouho zustanu tady tak se do toho taky vrhnu. Takze to budu honit jen na krasu!!

Odesláno
Jen aby ses na ně tak úplně nespoléhal u tak krásného motoru. U mě je to na seriovce jedno... O přesnost nejde, ale mě tlak oleje u budíku Equus a přiloženého čidla ukazoval podle nálady... Vlastně jsem o tom ani nemusel psát, když nepůjdou koupíš VDO. Když k něčemu dojde tak to stejně nepoznáš hned z budíku, ale z kontrolky...

No když už se mu rožne kontrolka tak je pozdě,ta se rožíná při 0,5bar - a to už motor vylágruje,nejlepší jsou staré tlakové budíky ovládané přímo olejem :super

Třeba za 300.- z avie.. :D

Odesláno

Vcera jsem videl komplet foto a uz se nemuzu dockat az vam dorazi ECU.........

Budou na 100% zitra nebo stredu.....Uz jsem je chtel sam vcera odvezt no nezvladal jsem to...:blicismajlik

PS: Brzda bude u vas ???

Odesláno

TU je vela ludi ktori sa tesia na to az dorazi ECU :aut

Tlak oleja pri takomto motore (a este trochu nabusenom) si straz dobre, aby ti to nebuchlo do xichtu kdesi :D

Odesláno
Vcera jsem videl komplet foto a uz se nemuzu dockat az vam dorazi ECU.........

Budou na 100% zitra nebo stredu.....Uz jsem je chtel sam vcera odvezt no nezvladal jsem to...:blicismajlik

PS: Brzda bude u vas ???

To jsem rád že jsou na cestě - brzda bude u nás v Kyjově,jen nevím jak oblokujeme tu moji ECU ?? :D

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...