Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: marko306

to vendi.stejskal Tak to foto aktualizuj a posli:D

[upravil dne 21/2/09 marko306]

to víš že jo,jen trocha zdržení,poněvač sem si musel stahnout fotky z telefonu:D

Odesláno

Ale ten mu uz tento rok nejak pred letom vyprsi nie ???

Inac vendy, stale sem si te predstavoval ako holohlaviho :) Nevim prco :)

Odesláno

Ou tak to je nezávidění hodné :( 2 roky zákaz řízení. To je mraky dlouhá doba :/ no snad to vydrží ve zdraví. ( ono dopravovat se MHD je někdy fakt o život ). Tak už vím proč prodává svojí 306 :( je to zlý.

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Původně zaslal: Béďa

tak nejak, Stif to bude vedet urcite presne..:)

do dubna 2010 , trest dva roky dostal az rok po incidentu

no jo vlastne, trvalo jim rok nez se vymackli s trestem..

Odesláno

Děkuju všem, jsem rád, že mam tolik tiskových mluvčích. :D Ano, je pravdou, že zákaz řízení mam do 26. 03. 2010, ale budu si letos na půlce žádat, tak se uvidí, zda mi to vrátěj. A je pravdou, že sloužím u \"pomáhat a chránit\" a na fotce je zimní kombinéza vzor 92. ;) Je v ní fakt teplo, povedla se jim. :super

Odesláno
Původně zaslal: Stifler

Děkuju všem, jsem rád, že mam tolik tiskových mluvčích. :D Ano, je pravdou, že zákaz řízení mam do 26. 03. 2010, ale budu si letos na půlce žádat, tak se uvidí, zda mi to vrátěj. A je pravdou, že sloužím u \"pomáhat a chránit\" a na fotce je zimní kombinéza vzor 92. ;) Je v ní fakt teplo, povedla se jim. :super

Tak ať ti to výjde :super :super

Odesláno
Původně zaslal: dolly1010

Původně zaslal: Stifler

Tak ať ti to výjde :super :super

Díky. ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...