Maroš Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 Prosim poradit.V tomto niesom doma a potrebujem poradit. Chcel by som si poriesit telefonovanie v aute nech mozem soferovat mam teraz nokiu 6300 a pouzivam handsfree co je original k telefonu cez kabel a vzdy sa mi to domota. Nevyznam sa moc v tomto tak ak nejake odkazy alebo web stranky . Predstavujem si to takto .Nech to ma nejaku uroven a to nechcem nejaky bluetooth do zapalovaca. Nieco nech je niekde mikrofon a nech to spolupracuje s autoradiom.....ale chcem povedat ze nemam sajnu ci som moc narocny alebo to je zbytocne drahe ...chcem len pohodlie za volantom a do ucha sa mi tiez nechce davat nejaku blbost...mam 407sw a som v aute ako v Dacii ...chce to uroven a pohodlie.Co mi odporucite .Kazda rada dobra .Dakujem Citovat
Edison Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 BT HF jsou dnes za pár kaček. V nerůznějších provedeních, cenových relacích a na nejrůznější způsoby montáže. Je toho fakt mraky. Jinak já si dnes auto bez BT HF neumím představit. I když mám třeba jen přenosný (takový to zavěit v autě na sluneční clonu). Jinak ve svém mám autorádio s integrovaným BT HF a naprostý komfort. Citovat
Maroš Odesláno 17. únor 2009 Autor Odesláno 17. únor 2009 No keby som chcel nieco normalne ale potrebujem to poriesit a skoda ze tak pekne auto nema nejaku pripravu na handsfree Citovat
kobr Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 Dostaneš koupit i BT sluchátko, nasadíš za ucho a můžeš, se mi zdá, i do toho mluvit Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 Původně zaslal: Maroš No keby som chcel nieco normalne ale potrebujem to poriesit a skoda ze tak pekne auto nema nejaku pripravu na handsfree samozrejme ze tak krasne auto ma i radio s bt , jen to bylo potreba resit pri koupi a ne po koupi , ted mohu jen doporucit parot 3200 a nebo z toho levnejsiho tzv zausaky viz kobr Citovat
P607Olda Odesláno 18. únor 2009 Odesláno 18. únor 2009 Už 6 let neřeším handsfree, dám si telefon na hlasitý poslech a je to. Nokia 6300 to taky umí. [upravil dne 18.2.2009 P607Olda] Citovat
permonik7 Odesláno 18. únor 2009 Odesláno 18. únor 2009 To, které jmenoval Pe.Tr ( http://www.i-obchod.cz/product.asp?productid=6573) , jsem měla a naprostý luxus. Zapojilo se to k rádiu a samo si to vyplo zvuk rádia, když někdo volal a používalo to repráky. Ve sloupku jsem měla vedený kabel k mikrofonu a slyšet to bylo prý skvěle. Mám to doma, koupeny v srpnu, s krabicí i papírama, klidně prodám. Teď mám už rádio s BT, takže to nepotřebuju. Mám k tomu i originál redukci na 307, ale tu nevím, jestli použiješ. Citovat
Fx Odesláno 18. únor 2009 Odesláno 18. únor 2009 Doporučuju spíš model 3100, sice se už blbě shání a nemá barevný displej, zato nemá takové problémy s firmwarem (možná už to po těch letech vyřešili) a je levnější. Zapojení je v případě ISO konektoru cvak-cvak, jde jen o natažení kabelů pod palubkou a schování a připevnění jednotek, aby se to tam nemlelo. Citovat
permonik7 Odesláno 18. únor 2009 Odesláno 18. únor 2009 Neměla jsem s tím žádné potíže a používali jsme s tím asi 4 telefony a v pohodě Zapojení taky v pohodě, akorát v tom origo balení nebyla redukce na 307, takže tu jsme dokupovali. Jakmile poznáš těžkou HF v autě, už si na ucho nic nasazoat nebudeš chtít;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.