Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Pojďme zas do kina - čtvrtek 26.2.: KURÝR 3

Recommended Posts

Odesláno

No od filmů tohodle typu taky nečekám žádný intelektuální zážitek, ale do kina na ně zrovna chodit nemusím. Kouknu se na to na dvd až se někdy budu doma nudit. Viděl jsem ukázku a přijde mi to šmrncnutý Kobrou 11 :D. A navíc už nejezdí v baworáku ;)

Odesláno
Původně zaslal: Driver

No od filmů tohodle typu taky nečekám žádný intelektuální zážitek, ale do kina na ně zrovna chodit nemusím. Kouknu se na to na dvd až se někdy budu doma nudit. Viděl jsem ukázku a přijde mi to šmrncnutý Kobrou 11 :D. A navíc už nejezdí v baworáku ;)

no ja myslim že jezdil vždy v Audi :D:aut

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Je tu niekto kto to ešte nevidel :myslim

Třeba já a nejspíš to tak i zůstane. :)

Původně zaslal: Béďa

divx mi nic nerika :P

Nápodobně. :) Stahuju jen HD ripy... :D

Odesláno

Jak už jsem tady někde psal, v TAXI 4 bylo aspoň špetka srandy. V Kurýrovi 3 není vůbec nic - krom úchylnejch efektů a nudnýho vykecávání se se zrzavou ukrajinkou:roll

Jediný, co se mi líbilo, jak jsou natočený ty \"fighty\" - celkem zajímavá kamera:myslim Jo a na začátku je vidět pár rošvihanejch Péček - většinou 308:aut

Odesláno

Jednicka byla super, dvojka se celkem dala, ale trojka je brak. Kdo ma serii rad, tak at se podiva doma, ale kino jsou vyhozene penize :-(

Odesláno
Původně zaslal: ChodeC

Jednicka byla super, dvojka se celkem dala, ale trojka je brak. Kdo ma serii rad, tak at se podiva doma, ale kino jsou vyhozene penize :-(

jo jendotka bola super... ale dovjka ma sklamala natolko, ze som to v polke vypol.... a to ja robim hodne zriedka.. to uz ma musi nieco fakt nastvat. U dvojky som mal pocit, ze reziser ma divaka za debilka, kotoremu moze naservirovat vsetko a on to spapka a bude happy...:-). Ak je trojka este \"dalej\" tak to nestoji ani za stahovanie, nie to este kupovat.:)

[upravil dne 18.2.2009 raydowe]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...