Driver Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 No od filmů tohodle typu taky nečekám žádný intelektuální zážitek, ale do kina na ně zrovna chodit nemusím. Kouknu se na to na dvd až se někdy budu doma nudit. Viděl jsem ukázku a přijde mi to šmrncnutý Kobrou 11 . A navíc už nejezdí v baworáku Citovat
MatrixChose Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 Dle mýho jednička byla nej, tohle je prostě nůůůda Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 Původně zaslal: Driver No od filmů tohodle typu taky nečekám žádný intelektuální zážitek, ale do kina na ně zrovna chodit nemusím. Kouknu se na to na dvd až se někdy budu doma nudit. Viděl jsem ukázku a přijde mi to šmrncnutý Kobrou 11 . A navíc už nejezdí v baworáku no ja myslim že jezdil vždy v Audi :aut Citovat
volvik Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 akorat v prvnim dile mel bawo jinak ted si jezdi v audine Citovat
Pata Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 Původně zaslal: Béďa jinak bych sel rad ale mam to krapet z ruky.. a co mam rikat ja? Citovat
permonik7 Odesláno 18. únor 2009 Odesláno 18. únor 2009 No, Pato, pravda, máme to kapánek z ruky. Citovat
Dundee Odesláno 18. únor 2009 Odesláno 18. únor 2009 Hmm, že bych vyjel z Hrádku na Prahu? Docela bych šel, ale zatim nevim... Citovat
Fakir Odesláno 18. únor 2009 Odesláno 18. únor 2009 Původně zaslal: AnotherOne Je tu niekto kto to ešte nevidel Třeba já a nejspíš to tak i zůstane. Původně zaslal: Béďa divx mi nic nerika Nápodobně. Stahuju jen HD ripy... Citovat
MJSytic Odesláno 18. únor 2009 Odesláno 18. únor 2009 Jak už jsem tady někde psal, v TAXI 4 bylo aspoň špetka srandy. V Kurýrovi 3 není vůbec nic - krom úchylnejch efektů a nudnýho vykecávání se se zrzavou ukrajinkou:roll Jediný, co se mi líbilo, jak jsou natočený ty \"fighty\" - celkem zajímavá kamera:myslim Jo a na začátku je vidět pár rošvihanejch Péček - většinou 308:aut Citovat
ChodeC Odesláno 18. únor 2009 Odesláno 18. únor 2009 Jednicka byla super, dvojka se celkem dala, ale trojka je brak. Kdo ma serii rad, tak at se podiva doma, ale kino jsou vyhozene penize :-( Citovat
raydowe Odesláno 18. únor 2009 Odesláno 18. únor 2009 Původně zaslal: ChodeC Jednicka byla super, dvojka se celkem dala, ale trojka je brak. Kdo ma serii rad, tak at se podiva doma, ale kino jsou vyhozene penize :-( jo jendotka bola super... ale dovjka ma sklamala natolko, ze som to v polke vypol.... a to ja robim hodne zriedka.. to uz ma musi nieco fakt nastvat. U dvojky som mal pocit, ze reziser ma divaka za debilka, kotoremu moze naservirovat vsetko a on to spapka a bude happy...:-). Ak je trojka este \"dalej\" tak to nestoji ani za stahovanie, nie to este kupovat. [upravil dne 18.2.2009 raydowe] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.