BV406 Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 zdarec, tak mi dneska dosel tenhle pekelny stroj http://www.topshop.cz/EllipticalTrainer_Elipticky_Trenazer-53683-726-pc.html?irp=6&ils=10 to jsem se jednou na sebe podival a rekl si, jses na tom s fyzickou spatne hochu, furt si vozis prdel ve frantikovi a kila jdou nahoru... je treba se aspon trochu rozhybat ... no, tak jsem si to objednal jake mate vy zkusenosti s podobnymi hebly ? je to vubec k necemu, nebo to za mesic pujde do sklepa ??? diky za jakekoli zkusenosti nebo tipy Citovat
MirasCC Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 Jako věšák na prádlo docela fajn, proč ne. Chytač prachu nic moc, je to docela členitý, otírat se to bude blbě. Citovat
Ferry Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 osobne bych se na tohle nedonutil vlezt asi ani jednou, to radsi vybehnu na pul hodky do lesa nebo jdu na hodinu plavat, tech 3500 ( v prepoctu je to cca 40 hodin plavani ) bych asi investoval nekde jinde Jak psal Miras, prach se z toho bude otirat blbe [upravil dne 17/2/09 Ferry] Citovat
jakub106GTI Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 dle zkušeností tak nejdražší věšák co se dělá= rotoped a jiný podobný stroje,ale taky mám jeden doma:) Citovat
BV406 Odesláno 17. únor 2009 Autor Odesláno 17. únor 2009 no, redukcni smysl uz to ma ted, je to pochopitelne kompletne rozlozene ... ted si dam vydatnou dobrou veceri, a jestli se mi jeste bude chtit, tak to pujdu slozit :D:D Citovat
AnotherOne Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 Chce to pevnú vôľu, ale ide to. Nejakých pár tisíc km som už na svojom natočil. Citovat
Netopýrka Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 znam jen jednu osobu, ktera to ma doma a ma vuli na tom i cvicit. Jinak samozrejme vyuziti neni jen na cviceni, vetsinou jsou to neviditelne stojany na tunu hadru. :) Citovat
oddie Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 Doma mám klasický rotoped, v zimě na něm jedu 2x týdně hodinu, hodinu a čtvrt. Plus jednou týdně plavání. A k tomu nějaké doplňky, buď 2x týdně posilovna, nebo výlet, na běžky atd. Pokud se chce někdo začít hýbat, a případně zhubnout, potřebuje a) silnou vůli, b) vědět jak na to, a v případě hubnutí velmi často především zásadně upravit stravovací režim... A co doporučuju zakoupit jako úplně první je pulsmetr. Citovat
AnotherOne Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 Nemá niekto skúsenosť s magnetickou brzdou ovládanou servom? Ako napr. tu http://www.laubrsport.sk/rotoped-bc-7200-ergo-magnetic.17.19.phtml#content Veľmi ma láka možnosť, že to samo mení záťaž podľa navoleného programu a vlastne simuluje reálnu jazdu. Nakoľko je to spoľahlivé? Citovat
BV406 Odesláno 17. únor 2009 Autor Odesláno 17. únor 2009 Původně zaslal: oddie Doma mám klasický rotoped, v zimě na něm jedu 2x týdně hodinu, hodinu a čtvrt. Plus jednou týdně plavání. A k tomu nějaké doplňky, buď 2x týdně posilovna, nebo výlet, na běžky atd. Pokud se chce někdo začít hýbat, a případně zhubnout, potřebuje a) silnou vůli, b) vědět jak na to, a v případě hubnutí velmi často především zásadně upravit stravovací režim... A co doporučuju zakoupit jako úplně první je pulsmetr. proc pulsmetr ? co z toho jako lajk vyctu ? Citovat
AnotherOne Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 Původně zaslal: BV406 Původně zaslal: oddie Doma mám klasický rotoped, v zimě na něm jedu 2x týdně hodinu, hodinu a čtvrt. Plus jednou týdně plavání. A k tomu nějaké doplňky, buď 2x týdně posilovna, nebo výlet, na běžky atd. Pokud se chce někdo začít hýbat, a případně zhubnout, potřebuje a) silnou vůli, b) vědět jak na to, a v případě hubnutí velmi často především zásadně upravit stravovací režim... A co doporučuju zakoupit jako úplně první je pulsmetr. proc pulsmetr ? co z toho jako lajk vyctu ? Aby cvičenie malo efekt musíš udržiavať určitú pulzovú frekvenciu. Bez toho má človek tendenciu zľavovať na intenzite a tak si to odmakáš vlastne zbytočne. Citovat
BV406 Odesláno 17. únor 2009 Autor Odesláno 17. únor 2009 Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: BV406 Původně zaslal: oddie Doma mám klasický rotoped, v zimě na něm jedu 2x týdně hodinu, hodinu a čtvrt. Plus jednou týdně plavání. A k tomu nějaké doplňky, buď 2x týdně posilovna, nebo výlet, na běžky atd. Pokud se chce někdo začít hýbat, a případně zhubnout, potřebuje a) silnou vůli, b) vědět jak na to, a v případě hubnutí velmi často především zásadně upravit stravovací režim... A co doporučuju zakoupit jako úplně první je pulsmetr. proc pulsmetr ? co z toho jako lajk vyctu ? Aby cvičenie malo efekt musíš udržiavať určitú pulzovú frekvenciu. Bez toho má človek tendenciu zľavovať na intenzite a tak si to odmakáš vlastne zbytočne. , jdu jist Citovat
oddie Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 Původně zaslal: AnotherOne Nemá niekto skúsenosť s magnetickou brzdou ovládanou servom? Ako napr. tu http://www.laubrsport.sk/rotoped-bc-7200-ergo-magnetic.17.19.phtml#content Veľmi ma láka možnosť, že to samo mení záťaž podľa navoleného programu a vlastne simuluje reálnu jazdu. Nakoľko je to spoľahlivé? Já to mám, ale předvolené programy nepoužívám. Držím cca podobnou zátěž podle pulsu, přidávám a ubírám manuálně tlačítkem. Citovat
oddie Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 Původně zaslal: BV406 Původně zaslal: oddie Doma mám klasický rotoped, v zimě na něm jedu 2x týdně hodinu, hodinu a čtvrt. Plus jednou týdně plavání. A k tomu nějaké doplňky, buď 2x týdně posilovna, nebo výlet, na běžky atd. Pokud se chce někdo začít hýbat, a případně zhubnout, potřebuje a) silnou vůli, b) vědět jak na to, a v případě hubnutí velmi často především zásadně upravit stravovací režim... A co doporučuju zakoupit jako úplně první je pulsmetr. proc pulsmetr ? co z toho jako lajk vyctu ? Právě laik to potřebuje o to víc, trénovaný sportovec to dokáže odhadnout lépe, v jakém pásmu se pohybovat, laik skoro vůbec. Citovat
AnotherOne Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 Původně zaslal: oddie Původně zaslal: AnotherOne Nemá niekto skúsenosť s magnetickou brzdou ovládanou servom? Ako napr. tu http://www.laubrsport.sk/rotoped-bc-7200-ergo-magnetic.17.19.phtml#content Veľmi ma láka možnosť, že to samo mení záťaž podľa navoleného programu a vlastne simuluje reálnu jazdu. Nakoľko je to spoľahlivé? Já to mám, ale předvolené programy nepoužívám. Držím cca podobnou zátěž podle pulsu, přidávám a ubírám manuálně tlačítkem. Čiže je to tak ako píšem , teda že to plynule samo reguluje záťaž podľa programu? Nikde v reáli som to ešte nevidel a popisy na webe sú v tomto viac než stručné. Máš to na batérie alebo na adaptér do zásuvky? Citovat
oddie Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: BV406 Původně zaslal: oddie Doma mám klasický rotoped, v zimě na něm jedu 2x týdně hodinu, hodinu a čtvrt. Plus jednou týdně plavání. A k tomu nějaké doplňky, buď 2x týdně posilovna, nebo výlet, na běžky atd. Pokud se chce někdo začít hýbat, a případně zhubnout, potřebuje a) silnou vůli, b) vědět jak na to, a v případě hubnutí velmi často především zásadně upravit stravovací režim... A co doporučuju zakoupit jako úplně první je pulsmetr. proc pulsmetr ? co z toho jako lajk vyctu ? Aby cvičenie malo efekt musíš udržiavať určitú pulzovú frekvenciu. Bez toho má človek tendenciu zľavovať na intenzite a tak si to odmakáš vlastne zbytočne. Častěji maji lidi tendenci přestřelit začátek a zničit se. Pak se dlouho zotavují, jsou jen nas*aní, vykašlou se na to, a i když náhodou vydrží, stejně z toho nezhubnou, spíš si něco udělají. Citovat
oddie Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: oddie Původně zaslal: AnotherOne Nemá niekto skúsenosť s magnetickou brzdou ovládanou servom? Ako napr. tu http://www.laubrsport.sk/rotoped-bc-7200-ergo-magnetic.17.19.phtml#content Veľmi ma láka možnosť, že to samo mení záťaž podľa navoleného programu a vlastne simuluje reálnu jazdu. Nakoľko je to spoľahlivé? Já to mám, ale předvolené programy nepoužívám. Držím cca podobnou zátěž podle pulsu, přidávám a ubírám manuálně tlačítkem. Čiže je to tak ako píšem , teda že to plynule samo reguluje záťaž podľa programu? Nikde v reáli som to ešte nevidel a popisy na webe sú v tomto viac než stručné. Máš to na batérie alebo na adaptér do zásuvky? Do zásuvky. Umí to i nastavovat zátěž podle pulsmetru, zadáš třeba 75%TFmax, a ono se tě to na té tepovce snaží držet a podle toho přidává a ubírá zátěž. Ale já to nepoužívám, reaguje to na můj vkus příliš rychle, já na těch 75% najíždím 5-10min, a to by mě ten stroj tu zátěž nastřelil moc velkou. Jinak švára na tom jezdil právě ty kopce, a vyhovovalo mu to. Nastavení funguje slušně. Celkem to nastavuje zátěž v tuším 16 krocích. Jinak na ten odkaz jsem neklikal, tak nevím přesně, jaký tam je, já mám stroj Landfit. Citovat
AnotherOne Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 Původně zaslal: oddie Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: oddie Původně zaslal: AnotherOne Nemá niekto skúsenosť s magnetickou brzdou ovládanou servom? Ako napr. tu http://www.laubrsport.sk/rotoped-bc-7200-ergo-magnetic.17.19.phtml#content Veľmi ma láka možnosť, že to samo mení záťaž podľa navoleného programu a vlastne simuluje reálnu jazdu. Nakoľko je to spoľahlivé? Já to mám, ale předvolené programy nepoužívám. Držím cca podobnou zátěž podle pulsu, přidávám a ubírám manuálně tlačítkem. Čiže je to tak ako píšem , teda že to plynule samo reguluje záťaž podľa programu? Nikde v reáli som to ešte nevidel a popisy na webe sú v tomto viac než stručné. Máš to na batérie alebo na adaptér do zásuvky? Do zásuvky. Umí to i nastavovat zátěž podle pulsmetru, zadáš třeba 75%TFmax, a ono se tě to na té tepovce snaží držet a podle toho přidává a ubírá zátěž. Ale já to nepoužívám, reaguje to na můj vkus příliš rychle, já na těch 75% najíždím 5-10min, a to by mě ten stroj tu zátěž nastřelil moc velkou. Jinak švára na tom jezdil právě ty kopce, a vyhovovalo mu to. Nastavení funguje slušně. Celkem to nastavuje zátěž v tuším 16 krocích. Jinak na ten odkaz jsem neklikal, tak nevím přesně, jaký tam je, já mám stroj Landfit. Nemáš náhodou tento http://www.bartsport.sk/rotopedy/landfit-gd-256-e Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.