Aluška Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Aluška Já ještě nikdy žádnou svatbu naživo neviděla . Hurvajzova drožka nemá chybu :D . Drožka jo?? Dyt to je kočár v plný palbě:D:D Jojo máš pravdu, v plné palbě i s klimatizací a v automatu :D :D . To chci taky . Citovat
Medvěd Odesláno 22. únor 2009 Odesláno 22. únor 2009 Důvod, proč se vyplatí mít hodně kamarádů a většinu z nich pozvat na svatbu [upravil dne 22/2/2009 Medvěd] Citovat
KoudaK Odesláno 22. únor 2009 Odesláno 22. únor 2009 To Medvěd:Frňákovník mi doma roste ale tahle odrůda né a né se chytit.. Citovat
Medvěd Odesláno 22. únor 2009 Odesláno 22. únor 2009 Původně zaslal: KoudaK To Medvěd:Frňákovník mi doma roste ale tahle odrůda né a né se chytit.. Je to \"šmejd\", od sklizně ne a ne znova se otelit. Citovat
John Odesláno 23. únor 2009 Odesláno 23. únor 2009 Taky přidám jednu svého auta je to už delší dobu Odvoz kamarádky na její svatbu [upravil dne 23/2/2009 John] Citovat
Miss Scratch Odesláno 23. únor 2009 Odesláno 23. únor 2009 Původně zaslal: Scratch obrousene v tomhle si rozumime.-) Citovat
Fakir Odesláno 23. únor 2009 Odesláno 23. únor 2009 Původně zaslal: Scratch no Ada chce chaloupku, ja motorku a na svatbu nejak nezbyvaji penizky. Ohledne toho ano, navlikani, podepisovani a opijeni, Miss Scratch prave jeste trva na nocnich radovankach, a to piti se mi s tim vubec neslucuje :-) Ne, že vás s Blankou předběhneme, to byste byly pěkný vostudy. :D:D Citovat
Miss Scratch Odesláno 23. únor 2009 Odesláno 23. únor 2009 Původně zaslal: Fakir Původně zaslal: Scratch no Ada chce chaloupku, ja motorku a na svatbu nejak nezbyvaji penizky. Ohledne toho ano, navlikani, podepisovani a opijeni, Miss Scratch prave jeste trva na nocnich radovankach, a to piti se mi s tim vubec neslucuje :-) Ne, že vás s Blankou předběhneme, to byste byly pěkný vostudy. :D:D hm, tak nez koupime chalupu a motorku.-)) hm myslim, ze nas urco predbehnete. Citovat
Medvěd Odesláno 24. únor 2009 Odesláno 24. únor 2009 Původně zaslal: Scratch tak z neceho musime slevit :-) Myslím si, že z chalupy jde slevit mnohem snáze než z motorky - už kvůli její pořizovací ceně. Slevíš-li 20% z ceny motorky - pořídíš z toho menší rodinou svatbu Slevíš-li 20% z ceny obyvatelné chalupy, pořídíš z toho celkem luxusní svatební hostinu a možná i na méně náročnou svatební cestu zbyde. Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. únor 2009 Odesláno 24. únor 2009 Původně zaslal: Scratch tak z neceho musime slevit :-) nechal bych si chalupu a motorku a pustil Adu , viš kolik pak budeš mit ženskejch?! :D:D [upravil dne 24/2/09 Pe.Tr] Citovat
Medvěd Odesláno 24. únor 2009 Odesláno 24. únor 2009 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Scratch tak z neceho musime slevit :-) nechal bych si chalupu a motorku a pustil Adu , viš kolik pak budeš mit ženskejch?! :D:D [upravil dne 24/2/09 Pe.Tr] Hele, hele - neovlivňuj, jo??? Už dlouho jsem nebyl na žádné svatbě, tak si tu u Scratchů přihřívám polívčičku - a Ty se mu svatbu snazíš takhle nechutně rozmluvit - FUJ, FUJ, FUJ NOHO ZPOCENÁ!!! Citovat
KoudaK Odesláno 24. únor 2009 Odesláno 24. únor 2009 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Scratch tak z neceho musime slevit :-) nechal bych si chalupu a motorku a pustil Adu , viš kolik pak budeš mit ženskejch?! :D:D [upravil dne 24/2/09 Pe.Tr] Hele, hele - neovlivňuj, jo??? Už dlouho jsem nebyl na žádné svatbě, tak si tu u Scratchů přihřívám polívčičku - a Ty se mu svatbu snazíš takhle nechutně rozmluvit - FUJ, FUJ, FUJ NOHO ZPOCENÁ!!! Medvěde,Pe.Tr mu totiž závidí to,že ještě není pod pantoflem.. Citovat
Medvěd Odesláno 24. únor 2009 Odesláno 24. únor 2009 Nechtěl bych vidět takový pantofel, pod který by se Pe.Tr vešel Citovat
aka Odesláno 24. únor 2009 Odesláno 24. únor 2009 ale ja byla i na svatbach, ktere si vsichni uzivali a meli jen radost, ze tam jsou - nevestu a zenicha nevyjimaje..... ono to jde i tak Citovat
Medvěd Odesláno 24. únor 2009 Odesláno 24. únor 2009 Původně zaslal: aka ale ja byla i na svatbach, ktere si vsichni uzivali a meli jen radost, ze tam jsou - nevestu a zenicha nevyjimaje..... ono to jde i tak Ona i ta naše byla pro většinu veselá, jen jak jsem psal, užil jsem si mnohem víc svateb ostatních (tím neříkám, že by se mi naše svatba nelíbila, jen prostě nervy pracovaly proti nám) Citovat
Pája Rybišár Odesláno 24. únor 2009 Odesláno 24. únor 2009 Taky přidám fotečku;)...po 30minutovém chystání auta v intenzivním dešti to stejně dopadlo mizerně... Asi v 60km/h mi ulétla kytice a bylo to v háji zeleném-----:D:D Citovat
Marlin Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 Scratch ma s Adou svatbu a kdy? ze bych se prijel podivat :-D Citovat
Dariska Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 Těch starostí je kolem hodně. Já přijela týden před bráchovvou svatbou a jen kvůli svatebním koláčkům jsem byla asi 4 na Slovensku. A den před svatbou jsem tam jela 2x. Paní to jaksi neměla napoprvé hotové, takže odpoledne znovu a pak rozvážet výslužku do večera a ještě jsem to měla za 500 za botičku. Ale jinak supr:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.