Miss Scratch Odesláno 20. únor 2009 Odesláno 20. únor 2009 Původně zaslal: adraj to musíte holky ty chlapi trošku trknout vy,aby nám to došlo:D:D:D ja uz ma od sameho trkani uz uplne obsoucene \"parohy\". Citovat
Petra XSI Odesláno 20. únor 2009 Odesláno 20. únor 2009 Původně zaslal: Miss Scratch Původně zaslal: adraj to musíte holky ty chlapi trošku trknout vy,aby nám to došlo:D:D:D ja uz ma od sameho trkani uz uplne obsoucene \"parohy\". Teď je důležitý kdo má ty parohy. Jestli Scratch, tak se ani nedivím, že se nežení:D PS: co znamená obsoucené? Citovat
Petra XSI Odesláno 20. únor 2009 Odesláno 20. únor 2009 Původně zaslal: Scratch obrousene Aáááá tak se nám sem dostavil hlavní aktér......tak co je na tom pravdy, že se nechceš ženit. Vždyť to nic není, řekneš ano, navlíkneš prstýnek, něco podepíšeš a jdeš se opít........to je alespoň moje verze:D Citovat
lubikpo Odesláno 20. únor 2009 Odesláno 20. únor 2009 Neni to sice peugeot ale dolezite su tie statne vlajky na spatnych zrkadlach. Citovat
KoudaK Odesláno 20. únor 2009 Odesláno 20. únor 2009 Původně zaslal: Radek Hurvajz Naše taky nebyl Pažout, ale zato jsme měli sílu 3 koní a polokabrio;) [upravil dne 18/2/09 Radek Hurvajz] Jakéj to mělo krout´ák?:myslim Citovat
Medvěd Odesláno 20. únor 2009 Odesláno 20. únor 2009 Původně zaslal: Petra XSI Původně zaslal: Scratch obrousene Aáááá tak se nám sem dostavil hlavní aktér......tak co je na tom pravdy, že se nechceš ženit. Vždyť to nic není, řekneš ano, navlíkneš prstýnek, něco podepíšeš a jdeš se opít........to je alespoň moje verze:D No nás ta sranda stála sumu o téměř šesti pozicích. Citovat
Guest Scratch Odesláno 20. únor 2009 Odesláno 20. únor 2009 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: Petra XSI Původně zaslal: Scratch obrousene Aáááá tak se nám sem dostavil hlavní aktér......tak co je na tom pravdy, že se nechceš ženit. Vždyť to nic není, řekneš ano, navlíkneš prstýnek, něco podepíšeš a jdeš se opít........to je alespoň moje verze:D No nás ta sranda stála sumu o téměř šesti pozicích. no Ada chce chaloupku, ja motorku a na svatbu nejak nezbyvaji penizky. Ohledne toho ano, navlikani, podepisovani a opijeni, Miss Scratch prave jeste trva na nocnich radovankach, a to piti se mi s tim vubec neslucuje :-) Citovat
Medvěd Odesláno 20. únor 2009 Odesláno 20. únor 2009 Pokud vlastní svatbu pojmeš tak, jako třeba já a většina mých přátel, věř že: a) na nějaké opíjení či radovánky nebude pro samé nervy čas - nervozita se samozřejmě stupňuje s věkem (v 18ti jsi daleko větší salámista než ve 30ti), množstvím \"rodinných\" hostů (řešíš, jestli tomu bude vyhovovat tohle, jestli ten může sedět tam vedle toho ...) a samozřejmě i počtem neplánovaných situací, které prostě nastanou, ač si je nikdo nepřál (v našem případě bylo 40 C ve stínu, přesto ale těsně před naším příjezdem k penzionu údajně byla silná přeháňka a místa svědků a VIP \"rodinných\" hostů jaksi navlhla). b) teprve po vlastní svatbě dokážeš ocenit pozvání na svatbu jinou, neboť právě tam se dokážeš najíst, napít a vyblbnout do sytosti (bod a) totiž řeší někdo zcela jiný). Citovat
ladosak Odesláno 20. únor 2009 Autor Odesláno 20. únor 2009 Já si svatbu docela užil. První hodina nervozita jako prase, nejsem zvyklý být středem pozornosti pred asi 50ti lidmi, a pak nervozita upadla a vše bylo super. Proběhlo to hladce až dokonce. A řešení takových problému, kdo si kam sedne... jsme nechali na každém jak uzná za vhodné. Ale po druhé bych se ženit už asi nechtěl;) Citovat
Burisek Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 no já sice ženatej nejsem,ale byl jsem svědkem toho,jak na svatbě rodinný příslušníci celkem hlasitě komentovali vše,co je špatně a na hovno a pak ve finále vše pomluvili,tak já za sebe říkám,ať se každej nažere doma,aby nepomlouval práci druhých. Doma žerou z německý helmy a tady dělali jak kdyby to platili a ještě to pomlouvali,tak to než tohle,tak radši nic !! Citovat
ozzy56 Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 Původně zaslal: Burisek no já sice ženatej nejsem,ale byl jsem svědkem toho,jak na svatbě rodinný příslušníci celkem hlasitě komentovali vše,co je špatně a na hovno a pak ve finále vše pomluvili,tak já za sebe říkám,ať se každej nažere doma,aby nepomlouval práci druhých. Doma žerou z německý helmy a tady dělali jak kdyby to platili a ještě to pomlouvali,tak to než tohle,tak radši nic !! tos byl asi na jediné svatbě---je to tak na každé svatbě--to si piš Citovat
Burisek Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 Původně zaslal: ozzy1956 Původně zaslal: Burisek no já sice ženatej nejsem,ale byl jsem svědkem toho,jak na svatbě rodinný příslušníci celkem hlasitě komentovali vše,co je špatně a na hovno a pak ve finále vše pomluvili,tak já za sebe říkám,ať se každej nažere doma,aby nepomlouval práci druhých. Doma žerou z německý helmy a tady dělali jak kdyby to platili a ještě to pomlouvali,tak to než tohle,tak radši nic !! tos byl asi na jediné svatbě---je to tak na každé svatbě--to si piš ne na jediné ne,ale jak píšeš určo na tom něco bude já říkám po přízni řízni a je..... Citovat
aka Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 Původně zaslal: vix aka, bejt tebou moc bych se nesmál/a a prooooc? Citovat
KoudaK Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 Já taky jednou s 309 jezdil s ženichem a spol a hledali jsme nevěstu.. A s 605 jsem unášel něvěstu a pak i hledal a po zbytek večera rozvážel.. (pač na dědině nebylo větší auto ) A byla to svatba Boltnova kolegy z práce.. Citovat
Guest Scratch Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 Původně zaslal: ozzy1956 Původně zaslal: Burisek no já sice ženatej nejsem,ale byl jsem svědkem toho,jak na svatbě rodinný příslušníci celkem hlasitě komentovali vše,co je špatně a na hovno a pak ve finále vše pomluvili,tak já za sebe říkám,ať se každej nažere doma,aby nepomlouval práci druhých. Doma žerou z německý helmy a tady dělali jak kdyby to platili a ještě to pomlouvali,tak to než tohle,tak radši nic !! tos byl asi na jediné svatbě---je to tak na každé svatbě--to si piš kloukam, ze to je vsude skoro stejne :-) jen u kamarada (viz foto) na svatebe to bylo naprosto uzasne, nejlepsejsi lidi a spousta legrace. Byl jsem i na svatbe brachy :-) Citovat
Honza z Nera Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 Tak ono je to o lidech že. Moje svatba byla na počátku plná nervů ( pani tchýni ruplo v hlavě a dělala nepříjemnosti ), ale tím pádem zbytek lidí nám byl docela nakloněn. Když to pak vezmu celkově, tak to byla nakonec velice vydařená akce s živou kapelou a svatebčany, kteří se dobře bavili a vedli \"mezirodinné\" hovory. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.