Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Miss Scratch

Původně zaslal: adraj

to musíte holky ty chlapi trošku trknout vy,aby nám to došlo:D:D:D

ja uz ma od sameho trkani uz uplne obsoucene \"parohy\". :roll

Teď je důležitý kdo má ty parohy. Jestli Scratch, tak se ani nedivím, že se nežení:aut:D:D

PS: co znamená obsoucené?

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

obrousene :D

Aáááá tak se nám sem dostavil hlavní aktér......tak co je na tom pravdy, že se nechceš ženit. Vždyť to nic není, řekneš ano, navlíkneš prstýnek, něco podepíšeš a jdeš se opít........to je alespoň moje verze:D

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Naše taky nebyl Pažout, ale zato jsme měli sílu 3 koní a polokabrio;):D

[upravil dne 18/2/09 Radek Hurvajz]

Jakéj to mělo krout´ák?:D:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Petra XSI

Aáááá tak se nám sem dostavil hlavní aktér......tak co je na tom pravdy, že se nechceš ženit. Vždyť to nic není, řekneš ano, navlíkneš prstýnek, něco podepíšeš a jdeš se opít........to je alespoň moje verze:D

No nás ta sranda stála sumu o téměř šesti pozicích.

Guest Scratch
Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Původně zaslal: Petra XSI

No nás ta sranda stála sumu o téměř šesti pozicích.

no Ada chce chaloupku, ja motorku a na svatbu nejak nezbyvaji penizky. Ohledne toho ano, navlikani, podepisovani a opijeni, Miss Scratch prave jeste trva na nocnich radovankach, a to piti se mi s tim vubec neslucuje :-)

Odesláno

Pokud vlastní svatbu pojmeš tak, jako třeba já a většina mých přátel, věř že:

a) na nějaké opíjení či radovánky nebude pro samé nervy čas - nervozita se samozřejmě stupňuje s věkem (v 18ti jsi daleko větší salámista než ve 30ti), množstvím \"rodinných\" hostů (řešíš, jestli tomu bude vyhovovat tohle, jestli ten může sedět tam vedle toho ...) a samozřejmě i počtem neplánovaných situací, které prostě nastanou, ač si je nikdo nepřál (v našem případě bylo 40 C ve stínu, přesto ale těsně před naším příjezdem k penzionu údajně byla silná přeháňka a místa svědků a VIP \"rodinných\" hostů jaksi navlhla).

b) teprve po vlastní svatbě dokážeš ocenit pozvání na svatbu jinou, neboť právě tam se dokážeš najíst, napít a vyblbnout do sytosti (bod a) totiž řeší někdo zcela jiný).

Odesláno

Já si svatbu docela užil. První hodina nervozita jako prase, nejsem zvyklý být středem pozornosti pred asi 50ti lidmi, a pak nervozita upadla a vše bylo super. Proběhlo to hladce až dokonce. A řešení takových problému, kdo si kam sedne... jsme nechali na každém jak uzná za vhodné. Ale po druhé bych se ženit už asi nechtěl;)

Odesláno

no já sice ženatej nejsem,ale byl jsem svědkem toho,jak na svatbě rodinný příslušníci celkem hlasitě komentovali vše,co je špatně a na hovno a pak ve finále vše pomluvili,tak já za sebe říkám,ať se každej nažere doma,aby nepomlouval práci druhých. Doma žerou z německý helmy a tady dělali jak kdyby to platili a ještě to pomlouvali,tak to než tohle,tak radši nic !!

Odesláno
Původně zaslal: Burisek

no já sice ženatej nejsem,ale byl jsem svědkem toho,jak na svatbě rodinný příslušníci celkem hlasitě komentovali vše,co je špatně a na hovno a pak ve finále vše pomluvili,tak já za sebe říkám,ať se každej nažere doma,aby nepomlouval práci druhých. Doma žerou z německý helmy a tady dělali jak kdyby to platili a ještě to pomlouvali,tak to než tohle,tak radši nic !!

tos byl asi na jediné svatbě---je to tak na každé svatbě--to si piš:papa

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

ne na jediné ne,ale jak píšeš určo na tom něco bude já říkám po přízni řízni a je.....

Odesláno

Já taky jednou s 309 jezdil s ženichem a spol a hledali jsme nevěstu..

A s 605 jsem unášel něvěstu a pak i hledal a po zbytek večera rozvážel.. (pač na dědině nebylo větší auto :D ) A byla to svatba Boltnova kolegy z práce..

Guest Scratch
Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

kloukam, ze to je vsude skoro stejne :-)

jen u kamarada (viz foto) na svatebe to bylo naprosto uzasne, nejlepsejsi lidi a spousta legrace. Byl jsem i na svatbe brachy :-)

Odesláno

Tak ono je to o lidech že. Moje svatba byla na počátku plná nervů ( pani tchýni ruplo v hlavě a dělala nepříjemnosti ), ale tím pádem zbytek lidí nám byl docela nakloněn. Když to pak vezmu celkově, tak to byla nakonec velice vydařená akce s živou kapelou a svatebčany, kteří se dobře bavili a vedli \"mezirodinné\" hovory.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...