Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Honza z Nera

A nebude to všechno jenom sranda? Nicméně auto vypadá velice dobře.

ee podle vinka je to roland garros;)

Odesláno
Odesláno

K hledání jsem použil pana gůůůgla, ale na sedana jsem nenarazil. Prohledal jsem ale jen 18 stran. Nicméně jsem narazil i na 806 Roland Garros. Nebyla tam ale fotka.

taky jsem prolezl spoustu stran a nic:nevim

Odesláno

měl jsem dojem, že označení RG mělo znamenat něco jako sportovní paket či tak něco. třeba na tu 806 mi to moc nesedí, ale ono to bude asi trochu jinak.

ja spíš mislím že to bylo něco jako nejvyšší výbava v omezené serii:myslim

další http://cze.autoscout24.com/home/index/detail.asp?ts=8427477&id=bfntygcyi3vf

a

http://cze.autoscout24.com/home/index/detail.asp?ts=8483080&id=vpc33lvccs2g

[upravil dne 17.2.2009 čakom]

Odesláno

Asi máš pravdu. Uvidíme co tady napíše třeba Pe.tr. Jakož zaměstnanec lva ve znaku by mohl mít více info. Ale osobně musím říct, že v této kombinaci se mi to auto moc nelíbí. Interiér OK, ale ta zelená mě moc nebere. I když o bude asi hlavní znak RG že?? :myslim

Odesláno

Chci se jen zeptat co je na nem jineho a nebo cim je tak zajimavy??? Jinak toho pezota jsem vydel na vlastni oci stoji v bazaru tam kdeš jsem kupoval sveho:D a rozmyslel jsem se jestli toho zeleneho a nebo stribrneho. Stribro vyhralo:) Jina v tom bazaru maji vic 406 BREAK akorat ze uz nejsou roland garros.:D

Odesláno

ted jsem tady v Dejvicich u Billy videl dalsi 406 Roland Garros na prodej, byl to kombik, 2.0Hdi ( rocnik vyroby 99) za 87tis Kc, krome kulateho znacku RG na prednich blatnicich a kozenych sedacek kombinace bezova/zelena se nicim jinym neodlisoval od serie, dokonce nemel ani alu, ale jen plechove disky s origo poklicema

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

ted jsem tady v Dejvicich u Billy videl dalsi 406 Roland Garros na prodej, byl to kombik, 2.0Hdi ( rocnik vyroby 99) za 87tis Kc, krome kulateho znacku RG na prednich blatnicich a kozenych sedacek kombinace bezova/zelena se nicim jinym neodlisoval od serie, dokonce nemel ani alu, ale jen plechove disky s origo poklicema

barva by měla být jiná.

• O 6 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...