Qcko Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 A nemas lahsie sa znova regnut, istotne mas kamosa alebo niekoho na zivnosti, kto ma ICO, ja som sa regol tak a teraz je aj fajn, ze su tam cenu takmer take, ako v servise Peugeot (uz som si to trochu overoval:roll).... Citovat
GhostBoxer Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 to Qcko: Tak stejně to tak udělám, ale je to o principu a možná i trošku o české zaprděnosti, vztahu k zákazníkům. To snad jenom my si necháme vykácet jediné stromy na sídlišti a potom tam o pár dní později chodíme nakupovat do supermarketu jakoby se nic nestalo. Pokud na tom Peugetu něco vadilo, tak to má alespoň nějak vysvětlit a ne rovnou odstřihnout. Čeho tím Peugeot dosáhnul? Citovat
Qcko Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 Neviem, mozno preto, ze to mali take zahltene ludmi, ze to malo caste vypadky, tak spravili razantny krok, aj ked to mozno zaberie vo Francuzsku, Cesky a Slovensky obcan sa vzdy vynajde:super ...a to je tak vsade na svete (s tym supermarketom), nie len u nas, aj ked je to smutne, ale je to tak:bacha Citovat
GhostBoxer Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 Nevím, já když jsem tam byl, tak nikdy nic nevypadlo a běhalo to bez problémů a rychle. Myslíš že tam byla nějaká obrovská návštěvnost? Nebo je v dnešní době nějaký problém pro tak velkou společnost to dát zvlášť pro odborníky a zvlášť pro laiky? Nechápu. A používají to vůbec v servisech? Citovat
Qcko Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 No prave ked som este nevedel o service boxe, tak som chodil do Peugeot servisu, iba som povedal cislo karoserie, nahodil Service box a bolo...a ano, pouzivaju stale, objednavaju cez to vsetky diely (teda aspon u nas hej) a niekedy sa stazoval ze maju servery vypadok a ze to nestiha, niekedy som cakal aj 15 minut kym sa mu to rozhybalo), to bolo minule leto, tak ma tak napadlo, ci kvoli tomu frantici neurobili take opatrenia:roll Citovat
Mojo2 Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 opravdu vybornej tah s tim servisboxem, chtel jsem se na neco podivat a koukam ze to nefunguje, taky mohli poslat maila s omluvou, ze pristupy rusi Citovat
GhostBoxer Odesláno 13. březen 2009 Odesláno 13. březen 2009 Mrkl jsem i na citroen forum, všude stejný. Každý se tam registroval znovu. Jako jiný odborník, firma libovolná z obchodního rejstříku. Jsem slušný, tak jsem zaškrtl neposkytovat údaje třetím osobám. Vzhledem k tomu, že to ihned generuje nové příst. heslo, tak tam asi můžete zadat cokoliv, třeba blablabla. Jestli to někdo později kontroluje nevím. To si teda pomohli. Ale zaplaťpánbů i za to. Citovat
Burisek Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 jj taky jsem se musel znova registrovat jen mě irituje že místo cen když se chci kouknout co co stojí tam je jen nějaké BSD ?? Co to hergot je ?? Citovat
AnotherOne Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 Vybral si si nesprávny štát pri registrácii Citovat
Burisek Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 Původně zaslal: honza406 jj šlape jak má nová registračka či jak dával odkaz švejk viz psal nahoře s odkazem je tam větička Prihlás sa do servisboxu pomocou mena AP99574709 a hesla poestoto, [upravil dne 21/2/09 honza406] díky už jsem si cenu zjistil,jen by mě zajímalo jestli je možné sehnat nebo jestli vůbec dělali vyhřívané trysky ostřikovačů na čelní sklo ?? Nevíte někdo ?? díky Citovat
satan1984 Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 ake je spravne dic podla eu normy??? chcem sa zaregistrovat na firmu a dic je 2020416871 skusal som aj SK2020416871 ale aj tak mi to nejde zaregistrovat. Citovat
AnotherOne Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 A si plátcom DPH? Ten tvar SKXXXX je len pre plátcov. Citovat
satan1984 Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 Původně zaslal: AnotherOne A si plátcom DPH? Ten tvar SKXXXX je len pre plátcov. nie nie som ale ako sa tam mam zaregistrovat ked mi nechce zobrat ani jeden tvar DIC?? Citovat
satan1984 Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 Původně zaslal: satan1984 Původně zaslal: AnotherOne A si plátcom DPH? Ten tvar SKXXXX je len pre plátcov. nie nie som ale ako sa tam mam zaregistrovat ked mi nechce zobrat ani jeden tvar DIC?? toto mi tam napise Neznámé DIČ (tvar pro EU) Citovat
AnotherOne Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 Tak to je jasné, musíš byť plátcom dph, inak tvoje DIČ v tvare SKXXX neexistuje preto ťa nechce zaregistrovať. Použi ten predplatený vstup, niekde tu sú prihlasovacie údaje. Citovat
kupák Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 To heslo a jméno, co bylo tu na fóru už na serviceboxu taky nefunguje? ASspoň mně se teď přes něj nedaří přihlásit. Citovat
Přema Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 Mě to přes to heslo funguje......ted odzkoušené Citovat
mmmb Odesláno 8. duben 2009 Odesláno 8. duben 2009 proč se ceny zobrazijí v eurech, když tam je nastavena čeština? Citovat
AnotherOne Odesláno 8. duben 2009 Odesláno 8. duben 2009 Je to podľa toho aká krajina bola nastavená pri registrácii. Jazyk to neovplyňuje. Teda ak používaš ten predplatený účetco tu koluje. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.