Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

A nemas lahsie sa znova regnut, istotne mas kamosa alebo niekoho na zivnosti, kto ma ICO, ja som sa regol tak a teraz je aj fajn, ze su tam cenu takmer take, ako v servise Peugeot (uz som si to trochu overoval:roll)....

Odesláno

to Qcko: Tak stejně to tak udělám, ale je to o principu a možná i trošku o české zaprděnosti, vztahu k zákazníkům. To snad jenom my si necháme vykácet jediné stromy na sídlišti a potom tam o pár dní později chodíme nakupovat do supermarketu jakoby se nic nestalo. Pokud na tom Peugetu něco vadilo, tak to má alespoň nějak vysvětlit a ne rovnou odstřihnout. Čeho tím Peugeot dosáhnul?

Odesláno

Neviem, mozno preto, ze to mali take zahltene ludmi, ze to malo caste vypadky, tak spravili razantny krok, aj ked to mozno zaberie vo Francuzsku, Cesky a Slovensky obcan sa vzdy vynajde:super

...a to je tak vsade na svete (s tym supermarketom), nie len u nas, aj ked je to smutne, ale je to tak:bacha

Odesláno

Nevím, já když jsem tam byl, tak nikdy nic nevypadlo a běhalo to bez problémů a rychle. Myslíš že tam byla nějaká obrovská návštěvnost? Nebo je v dnešní době nějaký problém pro tak velkou společnost to dát zvlášť pro odborníky a zvlášť pro laiky? Nechápu. A používají to vůbec v servisech?

Odesláno

No prave ked som este nevedel o service boxe, tak som chodil do Peugeot servisu, iba som povedal cislo karoserie, nahodil Service box a bolo...a ano, pouzivaju stale, objednavaju cez to vsetky diely (teda aspon u nas hej) a niekedy sa stazoval ze maju servery vypadok a ze to nestiha, niekedy som cakal aj 15 minut kym sa mu to rozhybalo), to bolo minule leto, tak ma tak napadlo, ci kvoli tomu frantici neurobili take opatrenia:roll

Odesláno

Mrkl jsem i na citroen forum, všude stejný. Každý se tam registroval znovu. Jako jiný odborník, firma libovolná z obchodního rejstříku. Jsem slušný, tak jsem zaškrtl neposkytovat údaje třetím osobám. Vzhledem k tomu, že to ihned generuje nové příst. heslo, tak tam asi můžete zadat cokoliv, třeba blablabla. Jestli to někdo později kontroluje nevím. To si teda pomohli. Ale zaplaťpánbů i za to.

Odesláno
Původně zaslal: honza406

jj šlape jak má nová registračka či jak dával odkaz švejk viz psal nahoře s odkazem :papa

je tam větička

Prihlás sa do servisboxu pomocou mena AP99574709 a hesla poestoto,

[upravil dne 21/2/09 honza406]

díky už jsem si cenu zjistil,jen by mě zajímalo jestli je možné sehnat nebo jestli vůbec dělali vyhřívané trysky ostřikovačů na čelní sklo ?? Nevíte někdo ?? díky

Odesláno
Původně zaslal: satan1984

Původně zaslal: AnotherOne

A si plátcom DPH? Ten tvar SKXXXX je len pre plátcov.

nie nie som ale ako sa tam mam zaregistrovat ked mi nechce zobrat ani jeden tvar DIC??

toto mi tam napise

Neznámé DIČ (tvar pro EU)

Odesláno

Tak to je jasné, musíš byť plátcom dph, inak tvoje DIČ v tvare SKXXX neexistuje preto ťa nechce zaregistrovať. Použi ten predplatený vstup, niekde tu sú prihlasovacie údaje.

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...