ladosak Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 Má tu někdo zamykání zpátečky MEDVĚD BLOK? Chci si pořídit nějaké zabespečení,a medvěd má přijatelnou cenu,a montáž je do hodinky. Citovat
kveton Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 Medvěd blok máme na 206ce. Musím říct, že mi to zrovna nepřijde nejlepší řešení, tu zamykací tyčku musim vyndavat a to je vždycky otrava a navíc se podívej jak to maj dělaný to zamykání! Když u svýho vyhrnu tu kůži kolem páky, tak je tam jen ten kolík a ten půjde dusíkem krásně rozbít, takže dle mého je to vcelku o ničem. Defend lock je asi lepší!! Citovat
ozzy56 Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 mám defend lock,žádnou tyčku nevytahuju,ale když ho budou chtít vzít,tak ho vemou... Citovat
vendelinek Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 Klucí a co takle,šoupnout tam zpátečku,řadičku vytahnout(vzít si jí ssebou)a jít domu:D:D:D značka PODDOM BLOK [upravil dne 11.2.2009 vendi.stejskal] Citovat
ozzy56 Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 Původně zaslal: vendi.stejskal Klucí a co takle,šoupnout tam zpátečku,řadičku vytahnout(vzít si jí ssebou)a jít domu:D:D:D lepší je vzít si volant.... Citovat
BoneDaddy Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 Původně zaslal: ozzy1956 lepší je vzít si volant.... Hmm, Mr.Bean? Citovat
Pe.Tr Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 tyčka ta delší je si myslim lepší , prochazi totiž dvěmi oky , u kompaktu se zamek zacvakve jen do jednoho oka a to me moc zabezpečene nepřijde. jinak na 406 se medvěd děla pro benziny s dlouhou tyčkou a pro HDI s kratkou tyčkou a ta je taky jen na jedno oko , defend a construct dělaqji kompakty ale jsou dražší . mrkni sem , tady najdeš jak vypada ten medvěd www.ab-lock.cz , apropo kolik je ta zajimava cena? klidně SZ . Citovat
ladosak Odesláno 11. únor 2009 Autor Odesláno 11. únor 2009 Mají tam napsané,že při zamčení stačí jen zajistit zmačknutím,a odemyká se to jen pootočení klíčkem.Ale žádný vyndavací kolík jsem tam neviděl.Zítra tam zavolám,a dam vědět jak to je. Cena byla 4900,- ale tu jsem propasl,teť je cena 5200,- Je mi jasné,že profi zloděj si stím poradí,ale když to budu mít,tak budu přece klidnější.Nebo pokud by někdo věděl o zamykání zpátečky,třeba s bouračky?Namontoval bych si to už sám. [upravil dne 11.2.2009 ladosak] Citovat
Pe.Tr Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 Původně zaslal: ladosak Mají tam napsané,že při zamčení stačí jen zajistit zmačknutím,a odemyká se to jen pootočení klíčkem.Ale žádný vyndavací kolík jsem tam neviděl.Zítra tam zavolám,a dam vědět jak to je. Je mi jasné,že profi zloděj si stím poradí,ale když to budu mít,tak budu přece klidnější. http://www.medved-blok.cz/cs/zabezpeceni-aut_peugeot.php#vyrobce tady píšou že na 406 umi jen zavorovy zamek a tady http://www.medved-blok.cz/cs/konstrukce.php? jak zavorovy vypada a funguje Citovat
ChodeC Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 Původně zaslal: kveton Když u svýho vyhrnu tu kůži kolem páky, tak je tam jen ten kolík a ten půjde dusíkem krásně rozbít, takže dle mého je to vcelku o ničem. mas to vyzkousene? neznam slozeni oceli, ale imho to bude nejaka austeniticka potvora, ktera netrpi tranzitnim chovanim, tj. nekrehne pri minusovych teplotach. Blba 304ka ma dle netu (nemam u sebe handbook) porad jeste 60J pri -196°C a myslim si, ze kladivkem takovy uder nedas, abys to cele rozdrobil a \"vysypal\". Rad se necham ale poucit \"realitou zivota\". edit: probiral jsem to s kolegou a ac si nejsme jisti nerezi te tycky (zkuste k ni nekdo prilozit magnet), tak pokud je to opravdu austeniticka ocel (zalezi dle zpusobu kaleni), tak by mela odolat tem 200°C v pohode. [upravil dne 12/2/09 ChodeC] Citovat
Y2K Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 Ja to mam.... Neviem ci by to posluzilo pri pripadnej kradezi ale minimalne mozem kludnejsie spavat. A inak paci sa mi na tom ze sa da vlastne zamknut ako spiatocna tak aj \"jednotka\". Citovat
majty Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 Původně zaslal: Y2K Ja to mam.... Neviem ci by to posluzilo pri pripadnej kradezi ale minimalne mozem kludnejsie spavat. A inak paci sa mi na tom ze sa da vlastne zamknut ako spiatocna tak aj \"jednotka\". a co \"petka\" to by se ani nerozjel ne ?? Citovat
Y2K Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 Původně zaslal: majty [ a co \"petka\" to by se ani nerozjel ne ?? Asi nie... Ale ja som to myslel tak ze tato \"vyhoda\" spociva v tom ze ked stojim predom k stene tak zamykam jednotku a ked zadom tak spiatocku... Citovat
barmann Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 Původně zaslal: Y2K Původně zaslal: majty [ a co \"petka\" to by se ani nerozjel ne ?? Asi nie... Ale ja som to myslel tak ze tato \"vyhoda\" spociva v tom ze ked stojim predom k stene tak zamykam jednotku a ked zadom tak spiatocku... Vyšlápnutá spojka a můžeš na tý zdi být klidně přilepenej, ideál je to kombinovat s Bullockem, ten ti zamkne pedály. Citovat
ladosak Odesláno 12. únor 2009 Autor Odesláno 12. únor 2009 Tak Medvěd blok neklapl.Příští týden se tam bude montovat DEFENLOCK. Cena asi 5500,-Ale montáž je na pul dne. Citovat
barmann Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 Původně zaslal: ladosak Tak Medvěd blok neklapl.Příští týden se tam bude montovat DEFENLOCK. Cena asi 5500,-Ale montáž je na pul dne. Copak, medvěd tam nepasuje? Citovat
švejk Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 to jo, pak budes od baraku odjizdet dve hodiny nez vsecko sundas a deaktivujes. Potom az se zase vratis, tak budes dalsi dve hodiny behat kolem auta abys to vsecko zase zamknul a aktivoval :-) takovahle \"ochrana\" u me ztraci vyznam. Tata to takhle na aute ma a to je za trest s tim kamkoliv ject... Podle me je nejlepsi reseni ten alarm co ma napriklad ferry, nebo pe.tr Původně zaslal: barmann Původně zaslal: Y2K Původně zaslal: majty [ a co \"petka\" to by se ani nerozjel ne ?? Asi nie... Ale ja som to myslel tak ze tato \"vyhoda\" spociva v tom ze ked stojim predom k stene tak zamykam jednotku a ked zadom tak spiatocku... Vyšlápnutá spojka a můžeš na tý zdi být klidně přilepenej, ideál je to kombinovat s Bullockem, ten ti zamkne pedály. Citovat
ladosak Odesláno 12. únor 2009 Autor Odesláno 12. únor 2009 Zamyká se to dvouma prstama,a odemyká pootočením klíčku.Žádný kolík tam není,tak nevím proč by někomu mnělo vadit 5vteřin na zamčení,nebo odemčení.Mám svojeho pežotka rad,a nechci o něho příjit.Je mi jasné,že když si ho vyhlídne profi zloděj tak mám smulu,ale aspoň ho to zdrží,a někdo si toho muže všimnout.Ale to je každého věc. Medvěd- ten se montuje v Ostravě,nebo v Brně-(nejblíž od Zlína) Defenlock-Ve Zlíně Na dvou místech,Tak proto vyhrál. cena je skoro stejná.A časem dodělám i ten alarm,ať je to jistější. Citovat
Leo Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 Když přemýšlíte o zabezpečení zvažovali jste i o ZEDERLOCK (na fóru se o tom také psalo)? Je to o trochu dražší, ale myslím si, že je lepší zamknout volant než řadící páku (zloděj může vyšlápnout spojku a auto odtáhnout nebo přecvaknout lanka a zařadit bez řadící páky). Navíc to není na první pohled vidět (nikdo s tím nepočítá) a zloděj by si musel přinést vlastní řídící tyč s volantem. Zamknutí a odemknutí je jednoduché jenom klíčem bez tyček. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.