El-Chio Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 Zdravim, mam mensi problem mam sedan ktory bol bec CD menica a ten som si az dodatocne zohnal. A neviem, ze kde byva umiestneny a ako upevneny original(teraz mi lieta po kurfy). Preto by som sa chcel spytat ci niekto nevie ako je a hlavne kde upevneny(pripadne ci je tam nejaka predpriprava). Dakujem Citovat
BoneDaddy Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 Cd měnič je upevněný na levé straně v kufru. Pokud to máš jako já, tak tam máš teď plastovou přihrádku. Foto nemám, můžu udělat večer. Jak tam drží, to už ti bohužel nepovím. Citovat
El-Chio Odesláno 11. únor 2009 Autor Odesláno 11. únor 2009 jj mam tam tu nadobku, len neviem prave ako to tam uchytit. Ci sa musi aj ten tapacir upravit..... Citovat
Ferry Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 tapecir se musi bud vyriznout nebo sehnat s deklikem a otvorem uz primo urcenym pro CD changer. Samotny changer drzi v plechovem kastliku, ktery je prisroubovany k plechove prepazce pod tapecirunkem Citovat
El-Chio Odesláno 11. únor 2009 Autor Odesláno 11. únor 2009 Tak ten plechovy kastlik mam, ale neviem ako to tam ma byt prisrobovane Citovat
Ferry Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 Původně zaslal: El-Chio Tak ten plechovy kastlik mam, ale neviem ako to tam ma byt prisrobovane jsou tam otvory, pokud nemas kastlik z kombika, ktery je trochu jiny ( ma jinak ty packy ) tak by tam mel sednout jako Lego Citovat
El-Chio Odesláno 11. únor 2009 Autor Odesláno 11. únor 2009 Je dost mozne ze je to z Combi Nedalo by sa to vyfotit, ja by som si ho ked tak upravil ten co mam... Citovat
mark001 Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 El-Chio - Ahoj kde si prosim ta zohnal CD menic ? ak to nieje tajomstvo ... tak je pravda ze som sa v hladani zatial velmi nesnazil Citovat
Dave_k Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 Původně zaslal: mark001 El-Chio - Ahoj kde si prosim ta zohnal CD menic ? ak to nieje tajomstvo ... tak je pravda ze som sa v hladani zatial velmi nesnazil Jeden máš třeba tady. Citovat
Ferry Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 umisteni drzaku, zbytek fotek upraveneho drzaku z kombi do sedanu ti poslu na mail Citovat
El-Chio Odesláno 13. únor 2009 Autor Odesláno 13. únor 2009 Původně zaslal: mark001 El-Chio - Ahoj kde si prosim ta zohnal CD menic ? ak to nieje tajomstvo ... tak je pravda ze som sa v hladani zatial velmi nesnazil Zdar, ja som ho kupil od znameho, mal menic ale nemal auto A dal som ho do auta nesie tak som to dal druhemu kamaratovy cez diagnostiku mi ho aktioval a ide Citovat
El-Chio Odesláno 13. únor 2009 Autor Odesláno 13. únor 2009 Ferry: dik moc, skusim to aj ja nejak nabastlit, ale tento tizden idem lyzovat tak nebude cas Len este na ktory mail si mi poslal tie foto, lebo na tom clubovom som este nebol a teraz pozeram, ze outluck nejak nemam [upravil dne 13.2.2009 El-Chio] Citovat
mark001 Odesláno 13. únor 2009 Odesláno 13. únor 2009 El-Chio: Dakujem ....Este som ta chcel poprosit ake je oznacenie toho CD menica bo mam original radio clarion na CD ale bez menica a neviem s ktorym by sa dalo sparovat Citovat
mark001 Odesláno 13. únor 2009 Odesláno 13. únor 2009 Původně zaslal: Dave_k Původně zaslal: mark001 El-Chio - Ahoj kde si prosim ta zohnal CD menic ? ak to nieje tajomstvo ... tak je pravda ze som sa v hladani zatial velmi nesnazil Jeden máš třeba tady. Diki len este musim zistit ktory cd menic sa da sparovat s mojim radiom a ci mam vlastne natiahnute kable v kufri Citovat
Kdo Odesláno 13. únor 2009 Odesláno 13. únor 2009 Původně zaslal: Ferry umisteni drzaku, zbytek fotek upraveneho drzaku z kombi do sedanu ti poslu na mail Zajímavé je, proč ten upravený držák nedovolí, na rozdíl od origo držáku pro sedan, aby se z něj vysunul changer prostě nahoru jen tou dírou v tapecu (což u držáku pro sedan jde údajně snadno), pokud mají stejný rozměr a jsou umistěné na stejném místě. víc dopředu se dát nedá, tam vadí plech podběhu kola a při vysunutí v této pozici zase vadí nad changerem v jeho vysunutí ten plech kolem zadního světla. Vím, že ten držák pro sedan nemá ten plech kolem celého changeru, ale stejně bych tipoval, že i v držáku na sedan se musí changer po vysunutí nějak vyklopit a vysouvat šikmo dopředu, když sedí pod tím světlem. Citovat
Vlastyk Odesláno 13. únor 2009 Odesláno 13. únor 2009 Já CD měnič nahradil tímhle http://www.xcarlink.cz/?p=productsMore&iProduct=26&sName=adaptér-pro-ovl�ad�aní-usb--sd-mp3-peugeot koukám ale že nějak přidražil já ho měl za 2100.Hraje super komunikuje s ovládáním pod volantem má vstup na SD karty,USB a 3,5jack a je připojen k rádiu jako normální changer ISO konektorem,mám ho v kastlíku u spolujezdce a spokojenost. Citovat
Ferry Odesláno 13. únor 2009 Odesláno 13. únor 2009 Původně zaslal: Kdo Původně zaslal: Ferry umisteni drzaku, zbytek fotek upraveneho drzaku z kombi do sedanu ti poslu na mail Zajímavé je, proč ten upravený držák nedovolí, na rozdíl od origo držáku pro sedan, aby se z něj vysunul changer prostě nahoru jen tou dírou v tapecu (což u držáku pro sedan jde údajně snadno), pokud mají stejný rozměr a jsou umistěné na stejném místě. víc dopředu se dát nedá, tam vadí plech podběhu kola a při vysunutí v této pozici zase vadí nad changerem v jeho vysunutí ten plech kolem zadního světla. Vím, že ten držák pro sedan nemá ten plech kolem celého changeru, ale stejně bych tipoval, že i v držáku na sedan se musí changer po vysunutí nějak vyklopit a vysouvat šikmo dopředu, když sedí pod tím světlem. jj taky by me zajimal originalni drzak ze sedanu ( nemel by ho mit nahodou Neon ? ) Citovat
BoneDaddy Odesláno 13. únor 2009 Odesláno 13. únor 2009 Původně zaslal: Vlastyk Já CD měnič nahradil tímhle http://www.xcarlink.cz/?p=productsMore&iProduct=26&sName=adaptér-pro-ovl�ad�aní-usb--sd-mp3-peugeot To vypadá zajímavě. Citovat
mark001 Odesláno 13. únor 2009 Odesláno 13. únor 2009 Původně zaslal: Vlastyk Já CD měnič nahradil tímhle http://www.xcarlink.cz/?p=productsMore&iProduct=26&sName=adaptér-pro-ovl�ad�aní-usb--sd-mp3-peugeot koukám ale že nějak přidražil já ho měl za 2100.Hraje super komunikuje s ovládáním pod volantem má vstup na SD karty,USB a 3,5jack a je připojen k rádiu jako normální changer ISO konektorem,mám ho v kastlíku u spolujezdce a spokojenost. :supertak :ototo je este viac ako som hladal len kukam ze je to vypredane, ale dufam ze este dojde skladom, skusim to este niekde na SR pohladat Citovat
El-Chio Odesláno 15. únor 2009 Autor Odesláno 15. únor 2009 Původně zaslal: mark001 Diki len este musim zistit ktory cd menic sa da sparovat s mojim radiom a ci mam vlastne natiahnute kable v kufri Kabel som nemal ani ja, a ten CD menis bol aj s kablom a ten som natiahol v pohode do predu k radiu..... Menic sa mi zda ze je tiez clarion, ale nemyslim, ze ak to bude original k peugeotu, ze by nepasoval malo by sa to dat sparovat...... Pozri mozes to spravit v opacnom postupe, teda aspon myslim, ze to ide. Daj si pridat menic v aute a potom ked niekde bude ôlen skusaj pripajat a ci pojdu.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.