punkac Odesláno 5. březen 2012 Odesláno 5. březen 2012 Liquid do Wéčka jsem dal kupodivu tabákovej Otec Fura vtipkuje, ale řekne vám úsloví dnešního končícího dne:\" Jakmile se někde objeví Hurvajz, z jeho sukně okamžitě vykoukne DadaDavid\" :D:D:D Citovat
Dadadavid Odesláno 5. březen 2012 Odesláno 5. březen 2012 Co ty víš,třeba je ve skutečnosti Hurvajz můj táta :D Citovat
punkac Odesláno 5. březen 2012 Odesláno 5. březen 2012 já si to nemyslím, já to vím ale fotrovi se pod sukně neleze Citovat
davidekcz Odesláno 5. březen 2012 Odesláno 5. březen 2012 A tak jak to dneska vidite? Doufam,ze to utece co nejrychleji... Rano po praci mam moc behani takze do postele az tak v 9, to bude jeste kruty :-( Citovat
punkac Odesláno 5. březen 2012 Odesláno 5. březen 2012 já když mám moc běhání, skočím po práci na polívku a na jedno a pak jdu spát až tak kolem 11 Citovat
davidekcz Odesláno 6. březen 2012 Odesláno 6. březen 2012 No uz jsem myslel,ze jsem tady sam :-) no ja to mam jen tak na 2 hodky,takze to neni tak strasny.prfrcim domu v 8 hodin jedno G do hlavy a v 9 jsem tuhej jak prkno Citovat
punkac Odesláno 6. březen 2012 Odesláno 6. březen 2012 ve Žďáru není lepší pivko než G? :D:D To bych raději šel spát žíznivý Citovat
davidekcz Odesláno 6. březen 2012 Odesláno 6. březen 2012 tak ja osobne G muzu me docela chutna,ale vyber tady mame dobrej.Pivovaru okolo mraky :-D co pijete u vas na severu? Citovat
punkac Odesláno 6. březen 2012 Odesláno 6. březen 2012 Březňáka 12° - teď ho všude zaváděj z tanků, nebo chodím do minipivovaru www.pivovarnarychte.cz (to je fakt pecka, dá se to kousat ) nebo plzeň, defacto nic jinýho nepiju Citovat
Gabriel 307 Odesláno 6. březen 2012 Odesláno 6. březen 2012 Zdarec:D,tak mne nejvic chutna Kozel Citovat
Gabriel 307 Odesláno 6. březen 2012 Odesláno 6. březen 2012 Konečně jsem se sem dostal a za chvíli nám končí výroba tak zase budu muset makat.ale pak uz snad bude klid;) Citovat
punkac Odesláno 6. březen 2012 Odesláno 6. březen 2012 rebel mi přijde navoněnej, plzeň je takový lepší europivko poslední dobou a o G se nevyjadřuju Mrzí mě, že tu nemáme černou horu, úplně bych zapomněl na svijany, ale ty jsou k mání Citovat
punkac Odesláno 6. březen 2012 Odesláno 6. březen 2012 i ten Vendi dneska chrápe, kam ten svět spěje? Citovat
davidekcz Odesláno 6. březen 2012 Odesláno 6. březen 2012 To jo dneska to flaka jde na me spani jak svina,musim si dat trochu pohybu abych neusnul Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.