hardhouse.trip Odesláno 1. září 2014 Odesláno 1. září 2014 Tak mi bylo řečeno jak v Peugeot servisu, tak v Bosch servisu, že pokud jsou vstriky špatný tak se prej ultrazvukem necisti. Jen pokud jsou dobrý Citovat
vlado-.m Odesláno 1. září 2014 Odesláno 1. září 2014 Ja chci zase zkusit vyndat vstriky a kouknout na spicky ci tam neni nejaky carbon nebo neco ... Myslite ze treba kdyby tam byl nejaky nanos ze by to slo treba jen ocistit ocelovym kartacem ? jestli by se neposkodila ta spicka ? co myslite ??? Sú aj podstatne mäkkšie - mosadzné kartáče... Citovat
hardhouse.trip Odesláno 1. září 2014 Odesláno 1. září 2014 tak to by mně nikdy nenapadlo, nějaký kartáče Citovat
athloon Odesláno 11. září 2014 Odesláno 11. září 2014 Ahoj, mě motor při nastartovaném motoru dost klepe a taky dost kouří, myslíte, že i já mohu mít problém se vstřikovačema? Ty korekce mi změří normálně v peugeotu? Citovat
twoolf Odesláno 11. září 2014 Odesláno 11. září 2014 dnes připojeno na PP. Válec 3 je na cca 200% při volnoběhu. Při zvyšování otáček to pak lítá nahoru a dolů. Zatím to jede, jen po startu zakouří. Spotřeba OK. Držím se pořekadla nehas co tě nepálí a nebudu na to vůbec sahat. Citovat
hardhouse.trip Odesláno 11. září 2014 Odesláno 11. září 2014 Tvl. 200? A výkon je v normálu? Nebo je to línější? Citovat
Zemla703 Odesláno 11. září 2014 Odesláno 11. září 2014 tak to by mně nikdy nenapadlo, nějaký kartáče Ocelovej teda ne ale mam i ten mosaznej a myslim ze tomu nemuze nic udelat spicky jsou urco ocel a mosaz je daleko mekkci takze by odstranil jenom nakou tu sazi a je to ... Ale asi se taky budu drzet porekadla jak psal twoolf a seru na to chyta normalne (v lete ) nekouri ... ani po startu spotreba taky v pohode ... Takze tak ... [upravil dne 11/9/14 21:49 od Zemla703] Citovat
Dark69 Odesláno 12. září 2014 Odesláno 12. září 2014 Chlapy, ja mam vstrekovace Bosch a 2 vstreky maju hodnotu okolo 3.. Auto uz mi tazko taha... Podla akeho cisla sa mam riadit pri kupe pouzitych vstrekov? auto mam v popise dik Citovat
twoolf Odesláno 12. září 2014 Odesláno 12. září 2014 Tvl. 200? A výkon je v normálu? Nebo je to línější? na volnoběh houpe, při startu zakouří bíle. Jede docela rozumně na 90 koníků, Spotřeba 6,3 l. Nebudu ho řešit, dokud neumře. Citovat
hardhouse.trip Odesláno 15. září 2014 Odesláno 15. září 2014 No ja nevím... podle mně by se to mělo nějak řešit, a ne čekat, až se ti propálí píst... Citovat
Alda M. Odesláno 20. září 2014 Odesláno 20. září 2014 Souhlas s kolegou, ocelový kartáč nee :-) Citovat
hardhouse.trip Odesláno 25. září 2014 Odesláno 25. září 2014 Nevím co se tady vymýšlí furt s nějakejma kartáčema. Prostě obětujte patnáct až pětadvacet stovek na ultrazvuk a je to... Citovat
Zemla703 Odesláno 26. září 2014 Odesláno 26. září 2014 Hele tohle je forum jestli ti to nedoslo,tu se diskutuje atd ... Ty tvoje prazdny prizpevky nikomu nepomuzou nebo to pises z nudy ? Citovat
hardhouse.trip Odesláno 26. září 2014 Odesláno 26. září 2014 To vím taky, právě proto jsem se zapojil do diskuze. Nevím co máš s těma prázdnýma příspěvkama, ale spíš mě napadá jestli to nepíšeš z nudy ty, ale nechám to být. Nebudu se rozčilovat. Prostě jsem jen připojil svůj názor, toť vše. Tohle je totiž fórum, jestli sis nevšiml... Hele, víš co? Mě to je jedno. Dělej si co chceš. Až budu mít po repasi vstřiků, tak si to budu preventivně čistit jen ultrazvukem v diesel servisu, klidně si těma kartáčema ten vstřik odrovnej. Citovat
Agrafik Odesláno 26. září 2014 Odesláno 26. září 2014 Hele tohle je forum jestli ti to nedoslo,tu se diskutuje atd ... Ty tvoje prazdny prizpevky nikomu nepomuzou nebo to pises z nudy ? Citovat
hardhouse.trip Odesláno 26. září 2014 Odesláno 26. září 2014 Ten palec nahoru mám brát jako nějakou provokaci??? Citovat
twoolf Odesláno 30. září 2014 Odesláno 30. září 2014 No ja nevím... podle mně by se to mělo nějak řešit, a ne čekat, až se ti propálí píst... slušný polomotoro mám možnost sehnat de facto zdarma. Při ceně za vstřik Siemens nehodlám investovat. V tomle stavu najeto cca 100tis. drží a drží. Tak co, až chcípne, bude mrtvej. Asi tak. Citovat
Naugi Odesláno 7. říjen 2014 Odesláno 7. říjen 2014 Zdravím, Tak nějak bych se zapojil do diskuze s mým problémem. Nastíním to tak nějak od začátku. Je to cca 10 měsíců co jsem namísto nafty do mé P307 šoupnul benzín, poměr byl cca 10l nafty a na to 20l bezínu. Bohužel jsem si toho nevšiml a vesele vyrazil na cestu domů, což je cca 24 km. Po cestě už to začalo škubat a poté co jsem doma zkusil nastartovat už ani škrt. Za pár minut jsem zjistil co jsem provedl, takže jsem vysál nádrž co to šlo přes balónek na odvzdušnění, vyčistil nádobku na palivový filtr a dal nový. Jeden známý co přijel mi rozdělal postupně přívody paliva ke vstřikům a přes otočení klíčkem jsme vystříkli zbytky té smíšeniny. Auto poté v pohodě nastartovalo a jezdilo. Jediné co jsem vypozoroval byla větší spotřeba paliva. Zhruba před měsícem jsem v autě začal cítit naftu a jak jsem záhy zjistil, že se mi udělalo pěkné jezero na motoru. No začalo to už tak nějak z pod kapoty kouřit bílým kouřem. V práci mi chlapi na to koukli a řekli ať si vyměním hadičky u přepadů na vstřikách. Je fakt, že při zmáčknutí té hadičky byl vidět malý proud nafty. Hadici jsem pořídil hned druhý den a samozřejmě jeden přepad ulomil. Straki mi přijel po několika dnech pomoc a vyměnil mi ulomený přepad. Zároveň jsme se domluvili na výměně vstřiků za repasované, což bohužel zatím neproběhlo. Problém je, že mi nafta teče na motor dál, ale ne s přepadů, nýbrž z matky na přívodu paliva k jednoho ze vstřiků. Známý co mi to tenkrát rozdělával, tu jednu matici pravděpodobně natočil blbě a špatně dosedla. Každých 20 km dávám na motor sací utěrky a měním za nové, nafta mi vesele protejká a já začínám být zoufalý. Straki bohužel neodpovídá, nebo nemá čas a já už bych rád s tím něco dělal. Má někdo podobnou zkušenost s protékající naftou skrze matku u vstřiků ??? Potřeboval bych to aspoň prozatím nějak vyřešit, než bude mít Straki na mě čas. Zkusil bych i kontrolu vstřiků, ale nevím co všechno to obnáší, jestli je to na pár hodin, nebo dnů. Na motorce se už do práce moc jezdit nedá. Neví někdo v okolí Ústí nad Labem - Děčín o solidním servisu na kontrolu vstřiků, Mám tím namysli vlastní zkušenost někoho tady s fóra se servisem. Auto jezdí zatím v pohodě, nepozoruji žádné škubání ani ztrátu výkonu. Sorry za tu slohovku, ale chtěl jsem to sfouknout najednou ať to pak nemusím dokola rozepisovat předem díky za nějaké nápady, rady ... odpovědi. Naugi Citovat
Zemla703 Odesláno 7. říjen 2014 Odesláno 7. říjen 2014 Znova to povol a nasad hadicku spravne a dotahni tak aby to nechcalo.Pokud tam je medeny krouzek (tesneni ) kopit novy.A pokud je znicena ta matka jako ze ji dal pres zavit a ponicil tak nahradit to ale to nvm kde se schani urco v orig peugeotu to mit budou ale zase ty ceny ... urco to nekde sezenes na vrakaci nebo druhovyrobu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.