švícko Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 ahoj lidi moc vás prosím o pomoc,už jsem se tu na forum ptal na bouchání v motoru a v ser.Peugeot mi zjistili že mám špatný vstřiky.Když mi řekli cenu za jeden 10000 bez daně šel jsem do kolen.Ale jde prý udělat i repas to vychází na 2500 za kus.Na 1 válci mám -0.60 mg,3 válec -1.25 mg,4 válec -0.74 mg,2 válec 2.60 mg/vstřik.Je to měřeno při 1574 ot/min.Já jsem laik tak se ptám vás odborníků je nutná výměna všech vstřiků,a jestli ano doporučte nebo poraďte co mám dělat.Už těd jsem solil 18000,- za vloupání do auta,tak pěněz moc není.Děkuji za každou radu:( Citovat
Xantik Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 Podle hodnot které píšeš je v háji vstřik druhého válce s hodnotou 2,60, ale nezdá se mi tam ta jednotka, nikdy jsem neviděl korekci udávanou v mg ale v mm3 (milimetry krychlové) stříknutého paliva. Rozhodně bych nedával všechny čtyři nové, to je běžná praktika autorizovaných servisů. Jetej vstřik se dá koupit do dvou tisíc, jen bacha aby byl zakonzervovanej, aby se někomu neválel ve vlhku. [upravil dne 5.2.2009 Xantik] Citovat
destiny Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 No, sice je to nepopulární řešení z pohledu financí, ale pokud odešel jeden a ty si s tím nějakou dobu jezdil, je veliká pravděpodobnost, že budou odcházet další. Stál jsem před stejným problémem jako ty, ale já měl špatné dva vstřiky. Vyměnil jsem nakonec všechny. Stejně málo kdo prodává jen jeden jetý vstřik. Většinou se prodává celá sada. Pokud někdo prodává jeden jetý, je na zamyšlenou, co je s těmi třemi ostatními. Pravděpodobně byly vadné, takže ten jediný, co přežil, bude stejně těsně před smrtí. Hele, vstřiky nejsou legrace a můžeš odrovnat motor, raději investuj do celé sady (i třeba jetých), naž abys pak kupoval nový motor. Tolik můj názor. Citovat
vlado-.m Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 Co konkretne sa na tych vstrekoch serie? A znamenaju tie hodnoty? Citovat
destiny Odesláno 8. únor 2009 Odesláno 8. únor 2009 Nejsem odbornik, ale pokud cstrik spatny, muze kapat palivo na pist, na kterem hori. Muze se to uplne propalit. To, ze auto spatne tahne, chcipa za jizdy a spatne startuje, to jsou jen vedlejsi priznaky spatnych vstriku. Citovat
MatrixChose Odesláno 8. únor 2009 Odesláno 8. únor 2009 Ma zelený mi skákali hodnoty dvou vstřiků 4,5 - 5 a startovalo, jelo, ... úplně normálně. Pístu se taky nic nestalo. Co já vím, tak by to měla ŘJ odstavit když to překročí rizikovou mez a měl by se propílit píst. Pokud to chceš řešit, volil bych asi repas toho jednoho. Citovat
msoli Odesláno 8. únor 2009 Odesláno 8. únor 2009 Ja som mal na jednom vstreku dodnotu nad 5 a v citil som to dost znacne.Po nastartovani zvuk jak z traktora a ked som stal na semaforoch tak triaslo cele auto.Vymenil som ten jeden vadny a auto slape pohode. Citovat
Xantik Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 Pokud je hodnota dost vysoká, já osobně bych začal řešit už hodnoty přesahující korekci +2,5, může dojít k propálení pístu tím, že palivo není dostatečně rozprašované a může ze špičky vstřiku ukapávat. Většinou se ucpe část mikro dírek na špičce vstřiku, moh bych nahodit i pár fotek. Další věc je ta pokud, jeden vstřik to fláká tak brácha co je v něm do páru to musí dohánět tím že se na něm zvýší korekci vstřikovaného paliva, tím pádem je víc zatěžovaný daný válec motoru. A s tím bych rozhodně nějak extra dlouho nejezdil. Co jsem viděl a byl to vadnej vstřik/ky, tak auto bylo hodně klepavější, hůř startovalo, víc baštilo (litr to navíc udělalo), hůř jelo, mělo špatnej zátah, víc kouřilo. Vstřik na obrázku měl korekci kolem 4,5 už si to přesně nepamatuju, je to už nějakej pátek. http://xantiak.sweb.cz/P1010939.JPG [upravil dne 11.2.2009 Xantik] Citovat
hardhouse.trip Odesláno 18. srpen 2014 Odesláno 18. srpen 2014 Pokud dává vstřikovač o 15 % víc paliva, tak to asi nepomůže čištění ultrazvukem, že? Citovat
hardhouse.trip Odesláno 19. srpen 2014 Odesláno 19. srpen 2014 A na cem? A jak jsi to zjistil?? Vstřikovač Siemens na 3. válci - měření korekcí přes dia PP2000 Citovat
caraxx Odesláno 19. srpen 2014 Odesláno 19. srpen 2014 Přidám mojí zkušenost. V zimě mi zřejmně zamrzla nafta, motor se po nastartování trochu oklepal a po 5 min normalně naběhl. Od tý doby to dělalo pořád. Vstřiky se poslaly na stolici, 3 zachránily 4 šel do kytek. Po výmněně už mám najeto něco kolem 100 000,-. Suma sumárum 24 000,-. Od tý doby už jenom OMV Citovat
vladosr Odesláno 19. srpen 2014 Odesláno 19. srpen 2014 hardhouse.trip a nemoze to byt aj preto , ze pouzivas kadeco na cistenie ..... Citovat
twoolf Odesláno 19. srpen 2014 Odesláno 19. srpen 2014 Klucí, já když vidím svoje korekce na Siemnsu, tak by mě vrzlo. Jenže i s korekcema na úrovni stovek procent to furt jezdí... Citovat
hardhouse.trip Odesláno 19. srpen 2014 Odesláno 19. srpen 2014 Moje korekce: 1. Válec 91% 2. Válec 91% 3.Válec 115-119% 4. Válec 99% Čistí se to jen TEC2000 a nafta jen Verva... Twoolf: A jaký ty máš korekce? Jinak jako nevím jestli s takovejma hodnotama jezdit dál...nechci aby se mi propálil píst... Citovat
twoolf Odesláno 20. srpen 2014 Odesláno 20. srpen 2014 mám v plánu se po delší době prolévání vším možným zase podívat. Nicméně naposledy se nejvyšší cifry pohybovaly kolem 140% a šíleně to lítalo nahoru a dolů. Taky to kouřilo šedivě, teď mi to přijde subjektivně hodně lepší. Citovat
hardhouse.trip Odesláno 20. srpen 2014 Odesláno 20. srpen 2014 zkusím ten ultrazvuk a uvidím jestli se něco změní. Snad to pomůže Citovat
Zemla703 Odesláno 20. srpen 2014 Odesláno 20. srpen 2014 Ja chci zase zkusit vyndat vstriky a kouknout na spicky ci tam neni nejaky carbon nebo neco ... Myslite ze treba kdyby tam byl nejaky nanos ze by to slo treba jen ocistit ocelovym kartacem ? jestli by se neposkodila ta spicka ? co myslite ??? Citovat
koblih69 Odesláno 20. srpen 2014 Odesláno 20. srpen 2014 Ocelovým kartáčem? No tak to bych teda nezkoušel Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.