Bártík Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 Nazdar pežoťáci:papa Dřív jsem tankoval u Benziny natural 95 a teď zhruba 2 měsíce jezdím k Shellu a tankuju V-power 95. Schválně jsem pozoroval za tu dobu spotřebu a výkon a je to úplně o nečem jiným. Spotřeba šla o 0,3 l dolů na 6,6 l a výkon, no prostě paráda. Přitom , když to jde tak to sešlápnu a jinak jezím samý couračky a nebo na hory. Je to možný. Co Vy na to?? Citovat
georgegg Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 no já dřív taky tankoval kde se dalo a ted tankuju u omv a je to taky znát jak na spotřebě tak na výkonu Citovat
Bártík Odesláno 4. únor 2009 Autor Odesláno 4. únor 2009 Máš pravdu o OMV jsem taky slyšel je tam maj dost dobrej benzín. Citovat
georgegg Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 jj můžu jen doporučit, dneska sem tam zase tankoval za 23.40kč/l Citovat
Bártík Odesláno 4. únor 2009 Autor Odesláno 4. únor 2009 Tak to u nás můžem tu cenu tiše závidět.:( Citovat
georgegg Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 no u nás v okolí je benzina a ještě něco tam sou ceny vyšší, ale cca 18km od nás je jičín a tam maj ceny hodně dobrý, to se vyplatí se kousek projet Citovat
MartinR Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 Od tý doby, co jsem to koupil tankuju jen u Agipu a zatím žádný problém.Až bude tepleji, tak zkusím třeba 98 nebo něco jiného od konkurence.Třeba pocítím změnu. Citovat
pebo Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 no tak ja tankujem za 18,-SK/lit, priamo z cisterny, najlepsie v noci o 3-tej a nejaku spotrebu neriesim....:D:D Citovat
AnotherOne Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 Původně zaslal: pebo no tak ja tankujem za 18,-SK/lit, priamo z cisterny, najlepsie v noci o 3-tej a nejaku spotrebu neriesim....:D:D Keď si sa zaregistroval len kvôli tomu aby si sa pochválil ako vieš kradnúť tak to si na zlom mieste. [upravil dne 6.2.2009 AnotherOne] Citovat
Bártík Odesláno 6. únor 2009 Autor Odesláno 6. únor 2009 Máš pravdu, to sem opravdu nepatří:grr. Nechápu, co s toho \"nebo\" máš, když se s námi nemáš o co podělit, tak sem radši ani takový pitomosti nepiš. Citovat
MrVain Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 Původně zaslal: Bártík Nazdar pežoťáci:papa Dřív jsem tankoval u Benziny natural 95 a teď zhruba 2 měsíce jezdím k Shellu a tankuju V-power 95. Schválně jsem pozoroval za tu dobu spotřebu a výkon a je to úplně o nečem jiným. Spotřeba šla o 0,3 l dolů na 6,6 l a výkon, no prostě paráda. Přitom , když to jde tak to sešlápnu a jinak jezím samý couračky a nebo na hory. Je to možný. Co Vy na to?? s tým suhlasím, ked som jazdil na V-power(Š-Favorit) tiež spotreba išla dole, ale cena benzínu je vyšia takže vysledný efekt km/cena je rovnaky ako pri klasickej 95, až nato že pri V-Power v nízkych otačkach mal motor kludnejší chod [upravil dne 6/2/09 MrVain] Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 Raz som zobral na Tesco pumpe a už to radšej neurobím. PC mi po 10km začal vypípavať a hádzať hlášky a obmedzil výkon auta. Nakoniec som sa nechal odtiahnuť. Takže asi tak. Potom som teda začal viac sledovať kde tankujem. Skúšam Slovnaft aj keď som tam roky nechodil, ale oni majú v základnej cene už aditívum. Shell som brával, ale tá cena. Zo Shell VPower som necítil asi žiadnu zmenu v chovaní sa auta. Toto je môj názor. [upravil dne 7.2.2009 PEUGEOTIK307] Citovat
georgegg Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 no nevim u nás co brali benzín u tesca tak si celkem dost chválili hlavně v těch mrazech co byli s ním nikdo neměl problém, ale záleží co tam zrovna přivezou Citovat
Ticcino Odesláno 9. únor 2009 Odesláno 9. únor 2009 Původně zaslal: Bártík Nazdar pežoťáci:papa Dřív jsem tankoval u Benziny natural 95 a teď zhruba 2 měsíce jezdím k Shellu a tankuju V-power 95. Schválně jsem pozoroval za tu dobu spotřebu a výkon a je to úplně o nečem jiným. Spotřeba šla o 0,3 l dolů na 6,6 l a výkon, no prostě paráda. Přitom , když to jde tak to sešlápnu a jinak jezím samý couračky a nebo na hory. Je to možný. Co Vy na to?? Se docela divím. Já mám spotřebu teď v zimě 9,3. Jezdím jen ty couračky. Na 6,2 jsem se dostal jen jednou a to jsem jel 1000 km po dálnici. Jináč tvoje spotřeba z 6,9 na 6,6 dělá 4%. Rozdíl v ceně V-power a Nat95 nevím přesně, ale bude minimálně kolem 2Kč, čili 8% a víc. Takže finančně se to nevyplatí. Ovšem pokud z toho máš dobrý pocit, budiž ti to přáno. Autu to taktéž neuškodí. Citovat
MatrixChose Odesláno 9. únor 2009 Odesláno 9. únor 2009 Původně zaslal: georgegg no u nás v okolí je benzina a ještě něco tam sou ceny vyšší, ale cca 18km od nás je jičín a tam maj ceny hodně dobrý, to se vyplatí se kousek projet V Jičíně dobrý ceny? To vidím prvně Jinak u OMV jsme tady měli problém s vodou v benzínu, takže se už tam taky nejezdí. U Tesca nebyl zatím nejmenší problém... Citovat
Bártík Odesláno 9. únor 2009 Autor Odesláno 9. únor 2009 Ticcino. Já neříkám, že na benzínu chci nějak ušetřit, ale pokud jsou ceny benzínu takto příznivé, tak proč těm našim fešákům nedopřát trochu lepší benzín. A jak říkáš našim autům to jenom prospěje.:papa Citovat
hudy Odesláno 9. únor 2009 Odesláno 9. únor 2009 ja taky vzdy jezdil na V-power. Mam zkusenosti, ze opravdu auto daleko lepe tahlo a bylo zivejsi, nez kdyz jsem tankoval podle ceny u jinych pump.a pokud dal clovek i Racing, tak to bylo uz znat pekelne!! Ale naftu bych u Shellky asi nebral! Aspon podle testu co byly nadavno zverejneny a taky, ze maji lidi problemy. A dnes pri rozhovoru me to potvrdil servisak v Toyote,ze par aut co tankovalo naftu U Shell jim skoncilo v servisu. A proto jsem tomu svemu dnes dopral a v Zittau natankoval plnou Arar Ultimate,coz byl absolutni vitez testu ropaku:aut Citovat
georgegg Odesláno 9. únor 2009 Odesláno 9. únor 2009 Původně zaslal: Bártík Ticcino. Já neříkám, že na benzínu chci nějak ušetřit, ale pokud jsou ceny benzínu takto příznivé, tak proč těm našim fešákům nedopřát trochu lepší benzín. A jak říkáš našim autům to jenom prospěje.:papa no a můžeš mi říct kde je podle tebe nejlenějc?nepočítaje milovice kde bych nevzal ani do sekačky, kámoš měl fungl nový auto a tankoval výhradně tam a za deset tisíc mu měnili motor v důsledku špatnýho paliva, jinak s tebou souhlasim že u tesca sem ještě žádný stížnosti neslyšel, ostatně taky sem tam párkrát bral Citovat
igor4 Odesláno 9. únor 2009 Odesláno 9. únor 2009 caute vsteci, a ake mate skusenosti s z 95tkou od Lukoil-u,ktory kupil siet JET v SR? Citovat
pastorek Odesláno 9. únor 2009 Odesláno 9. únor 2009 Z osobnej skúsenosti viem že sa iba ťažko dá zovšeobecňovať ktorá značka čerpačiek má \"lepšie\" palivo. Často to býva iba subjektívny pocit. Napríklad pojem \"kľudnejší chod motora na voľnobeh\" vôbec nemusí súvisieť s palivom. Jediné čo je ako-tak poznať je oktánové číslo. 95 - 98 - 100. Taká zmena sa dá objektívne poznať a je i merateľná. EDIT: Ešte ma napadlo, porovnávame čerpacie stanice rôznych značiek. Napadlo vás niekedy kde tie značky majú najbližšie rafinérie? Shell, OMV, Slovnaft, Benzina, Aral..... Nezdá sa vám nepravdepodobné aby také obrovské množstvá benzínu a nafty vozili na také vzdialenosti? [upravil dne 9/2/09 pastorek] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.