MirasCC Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 Tak tohle u mě funguje přesně obráceně, čím více společensky unaven se vracím domů, tím snáze se trefuji klíčem do zámku. Není mi jasný, proč, ale je to mnohokrát ověřené Citovat
AnotherOne Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 :DMám pocit, že toho zubra pili dvere a nie ja:D:aut Citovat
Medvěd Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 Není nápis vendi pod klíčem tak nějak mimo mísu?? Podle mě by tam mělo být spíš Jdi ven nebo Jdi dovnitř, prostě Vendi nezní vůbec česky Citovat
309GT Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 Původně zaslal: Medvěd Není nápis vendi pod klíčem tak nějak mimo mísu?? Podle mě by tam mělo být spíš Jdi ven nebo Jdi dovnitř, prostě Vendi nezní vůbec česky :potlesk Citovat
dzavel Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 Původně zaslal: Medvěd Není nápis vendi pod klíčem tak nějak mimo mísu?? Podle mě by tam mělo být spíš Jdi ven nebo Jdi dovnitř, prostě Vendi nezní vůbec česky Že ty budeš z Prahy? Citovat
vendelinek Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 Původně zaslal: Medvěd Není nápis vendi pod klíčem tak nějak mimo mísu?? Podle mě by tam mělo být spíš Jdi ven nebo Jdi dovnitř, prostě Vendi nezní vůbec česky Njn,tak tam příště napíšu něco jinýho:D to sem si mohl myslet:Dsamý srandičky:Dna to vás užije:D A vubec,jak ses dostal domu ty? [upravil dne 4.2.2009 vendi.stejskal] Citovat
Maverick Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 Vendi: Byl jsem rychlejší a napoprvé A to jsem poslední dobou spíš abstinent:D Citovat
vendelinek Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 No,já sem abstinent skoro furt,a tim to asi je,ta poslední,ta my teda dala:Dna tu už sem neviděl:D Citovat
jtichy Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 http://img7.imageshack.us/my.php?image=nvratog5.jpg Citovat
NicolasB Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 Je fakt že tá poslední je hrozná [upravil dne 5.2.2009 NicolasB] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.