Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

EGR

Guest Šindy 307 SW 125 kW

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem v sobotu vyřadil egr. Dal jsem podložku mezi egr a tepelný výměník.Když jsem to projel tak dobrý.Dnes ráno mi to vyhodilo chybu výfukového systému.Nevíte co stím.Jestli se to dá přes PC vyrušit aby to nehlídalo egr? Mám ho ovládane jen elektronicky a ne vzduchem. Teď mi to jede v nouzovém režimu. Jo a práce - přístup k penězům je jednodušší.:myslim

Odesláno

Teď jsem se bavil s jednim klukem co se šťourá do aut. A nepotěšil mě.Přes PC se to nedá vyrušit, aby nehlídal EGR.Sakra bageťáci francouzský.:bacha Budu tedy muset koupit nový egrko.Nevíte co to stojí a jestli se dá sehnat jinde naž v peugeotu? A to mám najeto 49 tis. A už se to se..!

Odesláno

Číslo toho dílu jsem si neopsal.Myslel jsem že když to zaslepím bude klid. Je to na 100 kw hdi. Nevím jestli půjde koupit jen elektroventil nebo i s klapkou.Radši bych jen elektroven.

Odesláno

V minulý práci sme dělali EGRy do Fordů, zákazníkovi se prodávali asi za 35€. Takže ± výrobní cenu víš, teď de o to kdo si kolik přihodí ...

Odesláno

Tak jsem byl v Peugeotu.EGRko stojí 5800 a je celé i s klapkou.Problém je v tom že to může být i ventil ovládaný vzduchem co je na levé straně naproti egru nebo ventil pod turbem.Tak jsem z toho vedle.Asi to budu muset dát do servisu, protože diagnostika neřekne,který to je ventil.Leda že bych měl všechny ventily a zkoušel to. Ale na ten pod turbem je hoodně špatný přístup.

Odesláno

Začlo mi hlásit málo chladící kapaliny. Když jsem předělával egr tak mi trošku uteklo.Může málo kapaliny dát motor do nouzového režimu?

Odesláno
Původně zaslal: Šindy 307 SW 125 kW

Začlo mi hlásit málo chladící kapaliny. Když jsem předělával egr tak mi trošku uteklo.Může málo kapaliny dát motor do nouzového režimu?

Nie.

Zájdi už niekam do servisu kde sa do tohto motora niekto vyzná a nestrieľaj naslepo...Bude ťa to zbytočne stáť čas aj peniaze...

Odesláno

Zkusim si dnes půjčit egrko od pantáty.Je stejné v 90k a ve 136k. ?

Odesláno

Presne o tomto píšem, kopec času zbytočne pomínaš...

EGR nie je rovnaké...

Odesláno

Když se mi moc do servisu nechce.Po tom co tu píšete, jaké máte zkušenosti se servisama.A v peugeotu mi řekl že diagnostika mu taky moc neřekne,tak to bude hledat hodiny a já to mam pak platit? Zkusim se dnes zeptat v obyč servisu. Tak to je škoda že nejde egr z 90k.Už jsem na to pantátu přichystal, že mu rozeberu auto.

Odesláno

Když se mi moc do servisu nechce.Po tom co tu píšete, jaké máte zkušenosti se servisama.A v peugeotu mi řekl že diagnostika mu taky moc neřekne,tak to bude hledat hodiny a já to mam pak platit? Zkusim se dnes zeptat v obyč servisu. Tak to je škoda že nejde egr z 90k.Už jsem na to pantátu přichystal, že mu rozeberu auto.

Nech ide potom človek z Peugeotu, ktorý Ti to povedal, robiť pekára alebo obuvníka keď mu diagnostika nedokáže nič povedať. Načo ju potom má? Načo je tam čítanie závad, meranie parametrov, test akčných členov???

Veď určite sa nájde niekto z tvojho okolia, kto Ti poradí servis, kde sa do tohto motora vyznajú...

Odesláno

Napíchl mi to bývalí kolega z práce a řekl si za to 600.- což je dost. Na PC nám to ukázalo polohu klapky výfukových plynů a pohyb nebyl plynulý.A to je EGRko.Ale v Peugeotu mi říkal, že to můžou být ještě 2 vzduchové ventily, jeden naproti egru a nebo pod turbem. Ale jak říkáš test akčních členů - tím by mohl zjistit, co je špatné né?

Odesláno
Původně zaslal: hnusoba

EGR nie je rovnaké...

Ty děláš v peugeotu, že víč že z 90k nepůjde egr do mého?:myslim

Odesláno

EGR nie je rovnaké...

Ty děláš v peugeotu, že víč že z 90k nepůjde egr do mého?:myslim

Potvrdzujem, hnusoba je servisman-fachman.

Odesláno

Ja v Peugeote len brigádujem dvakrát do mesiaca na tri hodiny denne :)

90 koňové 2.0 HDi (takisto aj 110) malo EGR ovládané podtlakom, čiže celé bolo aj konštrukčne úplne iné ako na 136 koňovom...

Keď si zaslepoval EGR, mal si ho von?

Odesláno

Ja v Peugeote len brigádujem dvakrát do mesiaca na tri hodiny denne :)

90 koňové 2.0 HDi (takisto aj 110) malo EGR ovládané podtlakom, čiže celé bolo aj konštrukčne úplne iné ako na 136 koňovom...

Keď si zaslepoval EGR, mal si ho von?

Jasně že jsem měl venku egr.Nejdřív jsem chtěl dát podložku za egr,ale dal jsem podložku raději před něj aby do něj nešel tlak.Ale tu klapku by stejně tlak plynů neotevřel.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...