Stanislav Valeš Odesláno 1. únor 2009 Odesláno 1. únor 2009 Neřešil někdo tento problém?Teď v zimě mě zečalo trápit centrální zamykání. Občas se mi stane,že se mi auto odmítá zamknout.Po stlačení tlačítka na DO se ozve cvaknutí,jakoby relátka a ze dveří to zabzučí,ale auto se nezamkne.To zabzučení je slabé.Není to klasický zvuk při zamykání. Vždycky musím několikrát mačkat a až po několikátém cvaknutí se auto zamkne.Připadá mi to,že jde spíš o to,chvilku počkat než opakovat pokus o zamčení.Nepomůže ani zamčení klíčem,ať už u řidiče nebo u spolujezdce.Dokáže někdo poradit?Jedná se o HDI 66Kw r.v.2000 Jo jěště jeden špek,čím větší mráz tím víc to zlobí. Citovat
Stanislav Valeš Odesláno 1. únor 2009 Autor Odesláno 1. únor 2009 Zatím jsem to prostříkal těma dírkama po vyšroubování šroubků.Tak jsem zvědavej,zejtra jedu do P. na Australian P.F. Tak doufám,že nebudu 10minut stepovat kolem auta než se zamkne. Citovat
golias Odesláno 2. únor 2009 Odesláno 2. únor 2009 No tak to se mi stalo minulej týden, uplně jinej zvuk to byl než při mormálním zamykání. Našel jsem pod palubovkou u spolujezdce nějakou krabičku, vedla k centrálu a něco v ní cvakalo, tak jsem do ní trošku klepl a už to fakčí jak má.Tak heledej hodně štěstí Citovat
vsmety Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 me taky přestal z ničeho nic fungovat central na dalku,a když zamknu kličem tak občas odskoči tak musim zamknout znova až třeba na potřetí,ale neco na tej krabyčce u spolujezdce bude protože mi řekli v sevisu že to dela ona,napřed mi tvrdily že tam central na dalku vubec neni a pak mi řekli že ho mam u spolujezdce Citovat
Ferry Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 kdo by shanel ridici jednotku centralu origos ze 406, tak jednu mam na prodej Citovat
Stanislav Valeš Odesláno 14. únor 2009 Autor Odesláno 14. únor 2009 Tak se zdá,že to chtělo opravdu jenom namazat.Prostříknul jsem zámky otvorama po vyšroubování šroubků a od té doby,zdá se vše v pořádku.Pouze jednou zazlobilo,ale to bylo krátce po namazání.Teď už se zámky rozhýbalY a je to OK.Díky za radu.Takový opravy mám nejradši. Citovat
Kroky01 Odesláno 6. červenec 2009 Odesláno 6. červenec 2009 Původně zaslal: Ferry kdo by shanel ridici jednotku centralu origos ze 406, tak jednu mam na prodej Jen jsem se chtěl zeptat, zda máš ještě tu ŘJ a případně nějaký motůrek? Mám starý model a začal mi zlobit centrál. Chci se tedy poinformovat o možnostech. Dik Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.