Edison Odesláno 8. únor 2009 Autor Odesláno 8. únor 2009 Původně zaslal: roxbury7 kua robíš také niečo aj na zakázku?? Kdybych měl kde... :-( tak snad... Ale takhle... :-( Citovat
Edison Odesláno 8. únor 2009 Autor Odesláno 8. únor 2009 Původně zaslal: Harlley No luxus musím řict:superJsem zvědav na tvoje dojmy z jízdy za tmy.No zatím na to ale neni tak musí stačit HID bez lupy. Je to opravdu luxus. Kapku nezvyk, když to nesvítí kam nemá. :-D Ještě to musím přesně doštelovat. Zatím jen od voka, ale snad OK. A lehce pořešit nějaký drobnůstky. Kabely dělaj kapku potíže naklápění, ale to je jen o uspořádání. Taky ještě pořešit lepší srovnání os se stávajícími dálkami. Citovat
zzipCZ Odesláno 8. únor 2009 Odesláno 8. únor 2009 nebojte budou levnější je jen otázka kdy??? ale já je nechci hned za měsíc kdo si počká ten se dočká:potlesk:potlesk Citovat
MatrixChose Odesláno 8. únor 2009 Odesláno 8. únor 2009 Původně zaslal: Edison Já vim... pro někoho je to hodně peněz. Ale na to, jaký je výsledek je to fak láce. [upravil dne 8.2.2009 Edison] Ono jak se to vezme, sám jsem toho příznivcem, ale pokutovat se za to stejně dá a to se pak může taky prodražit Citovat
jarco623 Odesláno 8. únor 2009 Odesláno 8. únor 2009 kolko staly tie xenonove sosovky,a das aj sranku skde si to kupil??? Citovat
MatrixChose Odesláno 8. únor 2009 Odesláno 8. únor 2009 Původně zaslal: jarco623 kolko staly tie xenonove sosovky,a das aj sranku skde si to kupil??? Přečti si to od začátku a uvidíš. Citovat
Edison Odesláno 8. únor 2009 Autor Odesláno 8. únor 2009 Původně zaslal: jarco623 kolko staly tie xenonove sosovky,a das aj sranku skde si to kupil??? Toto vlákno se věnuje jentěmto svítítkům. Je tu vše, kde pořídit, jak pořídit, za kolik a snad i jakž takž i jak to namontovat a zapojit. Až budu po regloskopu, dám vědět. Zatím se asi zaměřím na sílu drátku z příspěvku z 7.2.2009 15:48. Citovat
Edison Odesláno 10. únor 2009 Autor Odesláno 10. únor 2009 Že bych dal čočky ještě na mlhovky? ;-) Citovat
El-Chio Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 Původně zaslal: Edison Že bych dal čočky ještě na mlhovky? ;-) Presne toto napadlo aj mna nejake zo zltsim svetlom.... Ale inu vec som chcel, co planujes s parabolou na dialkove? Nechas to len tak bez ziaroviek, alebomas nejake plany? Citovat
Kdo Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 Původně zaslal: El-Chio Původně zaslal: Edison Že bych dal čočky ještě na mlhovky? ;-) Presne toto napadlo aj mna nejake zo zltsim svetlom.... Tam tyhle čočky asi těžko. Spíš \"normální\" HID výbojky. Protože z mlhovky je promítán úplně jiný paprsek - vodorovný pruh. Původně zaslal: El-Chio Ale inu vec som chcel, co planujes s parabolou na dialkove? Nechas to len tak bez ziaroviek, alebomas nejake plany? Chlapi, čtěte to od začátku, než položíte nějaký dotaz, možná (určitě) tam už na něj je odpověď - viz popis zapojení. Citovat
Béďa Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 vypada to vazne dobre, instalace se vydarila.. Citovat
Edison Odesláno 12. únor 2009 Autor Odesláno 12. únor 2009 Čočkový mlhovky jsou běžně na trhu, kdyby někdo nevěděl. Homologovaný, schválený. Co do nich je už jiná otázka. Jestli osram NB, nebo nějaký hodně dožluta, nebo výbojky 3000K... to je prostě otázka zase jiná. Citovat
zzipCZ Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 a co nějaký fotečky v noci na cestě byli by:cool: Citovat
Edison Odesláno 12. únor 2009 Autor Odesláno 12. únor 2009 Zatím nikoli... Nebyl jsem na regloskopu a i tak chci ještě něco doštělovat. Pak určitě dodám.. to budou y \"zkušenosti z provozu\". ;-) Citovat
Kdo Odesláno 13. únor 2009 Odesláno 13. únor 2009 Původně zaslal: Edison Že bych dal čočky ještě na mlhovky? ;-) Původně zaslal: Edison Čočkový mlhovky jsou běžně na trhu, kdyby někdo nevěděl. Tohle ně-Kdo ví. Já myslel, že uvažuješ dát TYHLE čočky do původních mlhovek s původním rastrem na skle a tam by to asi nešlo. Citovat
Edison Odesláno 13. únor 2009 Autor Odesláno 13. únor 2009 I kdyby, světla na P406 II. nemaj rastrovaná skla. Ani mlhovky. Vše je řešeno na parabolách. Což už je na potkávařkách s těmito čočkami fuk. Jinak čočkový mlhovky maj zase zcela jiný tvar světelného kužele. Krom toho jsem nepsal, že bych tam dal tyhle... To mě teda fakt nenapadlo. [upravil dne 13.2.2009 Edison] Citovat
lada z kamerunu Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 velky obdiv a chvala moc pekne nemit old model tak jdu do toho:super:super Citovat
Edison Odesláno 15. únor 2009 Autor Odesláno 15. únor 2009 Z toho plyne: Nemá někdo typa, na sériovou výrobu skel světlometů???? ;-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.