Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Harlley

No luxus musím řict:superJsem zvědav na tvoje dojmy z jízdy za tmy.No zatím na to ale neni tak musí stačit HID bez lupy.

Je to opravdu luxus. Kapku nezvyk, když to nesvítí kam nemá. :-D Ještě to musím přesně doštelovat. Zatím jen od voka, ale snad OK. A lehce pořešit nějaký drobnůstky. Kabely dělaj kapku potíže naklápění, ale to je jen o uspořádání. Taky ještě pořešit lepší srovnání os se stávajícími dálkami.
Odesláno
Původně zaslal: Edison

Já vim... pro někoho je to hodně peněz. Ale na to, jaký je výsledek je to fak láce.

[upravil dne 8.2.2009 Edison]

Ono jak se to vezme, sám jsem toho příznivcem, ale pokutovat se za to stejně dá a to se pak může taky prodražit :nevim

Odesláno
Původně zaslal: jarco623

kolko staly tie xenonove sosovky,a das aj sranku skde si to kupil???

Toto vlákno se věnuje jentěmto svítítkům. Je tu vše, kde pořídit, jak pořídit, za kolik a snad i jakž takž i jak to namontovat a zapojit.

Až budu po regloskopu, dám vědět. Zatím se asi zaměřím na sílu drátku z příspěvku z 7.2.2009 15:48.

Odesláno

Že bych dal čočky ještě na mlhovky? ;-)

Presne toto napadlo aj mna :D nejake zo zltsim svetlom.... Ale inu vec som chcel, co planujes s parabolou na dialkove? Nechas to len tak bez ziaroviek, alebomas nejake plany?:roker

Odesláno
Původně zaslal: El-Chio

Presne toto napadlo aj mna :D nejake zo zltsim svetlom....

Tam tyhle čočky asi těžko. Spíš \"normální\" HID výbojky. Protože z mlhovky je promítán úplně jiný paprsek - vodorovný pruh.

Původně zaslal: El-Chio

Ale inu vec som chcel, co planujes s parabolou na dialkove? Nechas to len tak bez ziaroviek, alebomas nejake plany?:roker

Chlapi, čtěte to od začátku, než položíte nějaký dotaz, možná (určitě) tam už na něj je odpověď - viz popis zapojení.
Odesláno

Čočkový mlhovky jsou běžně na trhu, kdyby někdo nevěděl. Homologovaný, schválený. Co do nich je už jiná otázka. Jestli osram NB, nebo nějaký hodně dožluta, nebo výbojky 3000K... to je prostě otázka zase jiná.

Odesláno

Čočkový mlhovky jsou běžně na trhu, kdyby někdo nevěděl.

Tohle ně-Kdo ví. :P

Já myslel, že uvažuješ dát TYHLE čočky do původních mlhovek s původním rastrem na skle a tam by to asi nešlo.

Odesláno

I kdyby, světla na P406 II. nemaj rastrovaná skla. Ani mlhovky. Vše je řešeno na parabolách. Což už je na potkávařkách s těmito čočkami fuk. Jinak čočkový mlhovky maj zase zcela jiný tvar světelného kužele. Krom toho jsem nepsal, že bych tam dal tyhle... To mě teda fakt nenapadlo.

[upravil dne 13.2.2009 Edison]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...