Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Kobra 11 v Liberci, realita a rozhodně nemaj sociálka s 1.6kou...

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Původně zaslal: P.avel

Původně zaslal: Medvěd

Podle mě by lépe než utrácet prachy za předupaný auta měřící rychlost na dálnicích bylo nastolit podobný systém jako v Německu - rychlost na dálnici buď zcela povolit nebo aspoň zvednout na těch už několikrát zmiňovaných 160 a omezit jí tam, kde je to opravdu opodstatněné (tam ale omezení striktně vyžadovat - na takový měření v omezených úsecích by pak stačila i Oktávka v RSu, jejíž cena je oproti vyfocenému exempláři cca poloviční)

víš jak by to v čechách dopadlo? tady je uplně jiná mentalita lidí...

To o \"jiné mentalitě\" jsou jen ubohé kecy, a výborný způsob, jak vymýt lidem hlavičku. Když tyhle kecy tak žerete, není divu, že to tu potom vypadá tak jak to vypadá.

Třeba v Polsku se jezdí tvrdě a rychle, ale dosti ohleduplně.

Odesláno
Původně zaslal: Rebik

Už se nedivím, že je v čele ženská... Je to tu, jak u bab....

To je celkem logický vývoj. Lidí, kteří něco vědí, je naprosté minimum, takže je jasné, že kecalové o ničem časem převáží. Buďme rádi aspoň za to, že to tak nebylo od začátku, to by tohle fórum nebylo tam kde je.

Odesláno

Původně zaslal: Medvěd

Podle mě by lépe než utrácet prachy za předupaný auta měřící rychlost na dálnicích bylo nastolit podobný systém jako v Německu - rychlost na dálnici buď zcela povolit nebo aspoň zvednout na těch už několikrát zmiňovaných 160 a omezit jí tam, kde je to opravdu opodstatněné (tam ale omezení striktně vyžadovat - na takový měření v omezených úsecích by pak stačila i Oktávka v RSu, jejíž cena je oproti vyfocenému exempláři cca poloviční)

víš jak by to v čechách dopadlo? tady je uplně jiná mentalita lidí...

To o \"jiné mentalitě\" jsou jen ubohé kecy, a výborný způsob, jak vymýt lidem hlavičku. Když tyhle kecy tak žerete, není divu, že to tu potom vypadá tak jak to vypadá.

rozepiš se trochu...;)

Odesláno
Původně zaslal: vix

P.avel:

Myslím, že se oddie rozepsal až dost.

Ten květák, co máš v té věci na krku, zkus občas taky použít. ;)

koukam že ty máš asi nějakej težkej mindrák ...že si ho tady lečíš...:bacha:bacha:bacha

Odesláno

P.avel:

koukam že ty máš asi nějakej težkej mindrák ...že si ho tady lečíš...:bacha:bacha:bacha

Jasně Freude - jinak :bacha (hrubá síla) nahrazuje inteligenci, tak si z toho nic nedělej ;)

Guest Scratch
Odesláno

no vix ma mindrak a oddie si mysli, ze je nechytrejsi na foru, teda bohuzel me tak prijdou, ale na to si zvyknes :-)

ja jsem zase pro ne clovek, ktery drive jedna nez mysli :D

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

koukam, ze dva chytrolini vix a oddie se sesli ......

Opravdu tragikomické je, když něco takového hodnotí totální ubožák, který tu nikdy nenapsal jediný kloudný příspěvek, a který umí jen nadávat na \"blbce\" a psát vychloubačné kecy, jak by někoho zmlátil. Opravdu chlouba Peugeot-clubu, jen co je pravda. K zblití, takoví členové. Víc takových, a aby se člověk styděl, že vůbec jezdí v Peugeotu.

Odesláno

P.avel:

Jasně Freude - jinak :bacha (hrubá síla) nahrazuje inteligenci, tak si z toho nic nedělej ;)

já si z toho nic nedělam :)

jinak jestli se bavíš o sobě tak slovo \"inteligence\" používáš docela neprávem.. ;)

Guest Scratch
Odesláno
Původně zaslal: Marlin

no tak zrovna vixe a oddieho bych enchal na pokji. Ti lidi vedi o cem mluvi...

to sice ano, vedi o cem mluvi v technicke sekce, ale jsme na foru a ja nehodnotim kvalitu prispevku ruznych lidi, a ani si to netroufam, protoze na kazdeho se najde nekdo, kdo vi v necem jinem neco vic. Nebo jestli je oodie borec ve vsem, tak ho beru do teamu, a rusim brainstorming, budu se ptat oddieho. Jsme v sekci pokec a tam muzeme resit cokoli, tedy to jestli ja jsem ubozak, nebo jestli oddie ted napsal ten slint co napsal...

kdyz nekdo napise kravinu, tak ho opravim, to bychom se tu casem sezrali, jen vim, ze vix zbytecne napada

a oddie k tomu sklouzava, skoda

Odesláno

co já vim tak oddieho tady jednou chválili že Peuget-club drží svými znalostmi nad vodou... tohle je pokec a každej má svůj názor... jen jsem napsal at se rozepíše ve svym názoru

spíš nechápu toho vixe že do mě takhle jede...:(:(:(

Ten květák, co máš v té věci na krku, zkus občas taky použít.

[upravil dne 31/1/09 P.avel]

Odesláno

:xvul

P.avel: z toho si nic nedělej :) ... vix se rád zapojuje ... je to takový náš češtinář, co všechno ví a všemu rozumí :blablabla hádá se jako malý a když to někdo chce ukončit a dál se o tom prostě nebavit, tak ti napíše, že už nemáš argumenty :cool:

Odesláno

Při představě, že bych měl dělat v \"teamu\" pro někoho, kdo se (dlohodobě! ) projevuje takovýmhle způsobem, se mi tak akorát dělá špatně. To bych stokrát raději byl na podpoře, než tohle. O to víc si ale aspoň vážím lidí, pro které dělám, protože ti nemají ani zapotřebí kdákat na fórech, jak by každému na potkání rozbili hubu, ani se nesnaží nikoho oslňovat tupými kecy o brainstormingu. Holt, někdo úroveň a přirozenou autoritu má, a někdo ne - a ještě že mám více než dostatečně na výběr, co a pro koho dělat...

Guest Scratch
Odesláno

ja jsem oddieho taky chvalil, i jsem s nim neco resil, ale pravdou je, ze se do me jednou pustil v tomhle vlakne a vlastne nepochopil, co jsem tim chtel rict. Ten kdo to pochopil byl...Marcel505 :-)

A oddie, v sekci servis jsem par lidem taky poradil, bylo jich nescetnekrat mene, nez kolika lidem si poradil ty. I tech par lidi mi za to stalo a melo to vysledek. Ale moc tam nelezu, protoze toho tak moc nevim :-)

Ale k tomu ubozakovi se ti nebudu vyjadrovat, za to mi to nestoji

PS: ja ti taky praci nenabizel......

[upravil dne 31/1/2009 Scratch]

Odesláno

P.avel: jinak k tvé otázce - už jsem se na to téma rozepisoval několikrát, a nemám chuť to opakovat, ostatně je to téma na delší článek s různými dopady. Ale když dorazíš na nějaký sraz na Džbáně, a já tam zrovna náhodou budu, klidně ti k tomu něco řeknu. A bonusem možná můžeš dostat i něco o Vixovi (a možná máš tak 1% šanci, že tam bude taky).

Guest Scratch
Odesláno

Při představě, že bych měl dělat v \"teamu\" pro někoho, kdo se (dlohodobě! ) projevuje takovýmhle způsobem, se mi tak akorát dělá špatně. To bych stokrát raději byl na podpoře, než tohle. O to víc si ale aspoň vážím lidí, pro které dělám, protože ti nemají ani zapotřebí kdákat na fórech, jak by každému na potkání rozbili hubu, ani se nesnaží nikoho oslňovat tupými kecy o brainstormingu. Holt, někdo úroveň a přirozenou autoritu má, a někdo ne - a ještě že mám více než dostatečně na výběr, co a pro koho dělat...

jsi fakt trapnej, jinej argument nez rozbiti huby na potkani mas nebo ti jeste neco vadi?

tak hlavne ze dlouhodobe, naposledy v srpnu a tam si neco evidentne nepochopil :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...