Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj!

Chystáme se pořídit dalšího lva do rodiny a model je jasný, bude to 206, benzín a 5 ti dvířko. Vás se chci zeptat jaký motor, popř. od jakého roku by jste volili?:myslim

Díky všem za názor:

Odesláno

No, když takhle z fleku, tak bych volil co nejsilnější :D Pokud se nepletu tak u 5dv. je to 1.6, SW nepočítám. (kdyžtak mě opravte)

Spíš napiš jak moc se s tím bude jezdit, kolik bude město/mimoměsto/dálnice, jestli chceš jezdit rychle nebo spíš moc neutrácet za benzín.

Odesláno

1.4 8V jsme doma měli, je to v pohodě, ale pokud majitel požaduje trochu svižnější svezení, tak ta 1.6 16V 80 kW pojede o poznání líp ;)

A na dojíždění do práce 2 km zase stačí 1.1...

Ale souhlasím s tím co říkáš, 1.4 8V je nejlepší kompromis :super

Odesláno

ja by som radil po roku 2005 a motor podla toho, na aky si zvyknuty... ja mam 1,1 44kw. co mnohi povazuju za nic ale na normalne jazdenie to uplne staci. (nie len na 2 km do prace...)

A tiaz je dobre ked ma ABS

Odesláno

ja mam rok 2003 a airbag vodica a splujazdca mam aj ja, a to nemam nejaku extra vybavu, no abs nemam,

a ujo kupoval 1,4 8V pred dvoma rokmi, ma zakladnu vybavu a myslim ze ma aj abs....

Odesláno
Původně zaslal: L.I.P.O.8

hoši nic proti,ale 1,6 16V 80Kw je jenom 3 dveř.To by pak musela být nějaká předělávka

já mám 5 ....;)

Odesláno
Původně zaslal: JuloI

Viete niekto ake motory sa davali do 5 dverovych? (nie SW)

benzín: 1.1 8V, 1.4 8V, 1.6 8V, 1.4 16V, 1.6 16V, 2.0 16V

diesel: 1.4 HDi, 1.6 HDi, 2.0 HDi, 1.9 D

Nezabudol som niečo? :myslim

[upravil dne 31.1.09 hnusoba]

Odesláno
Původně zaslal: L.I.P.O.8

hoši nic proti,ale 1,6 16V 80Kw je jenom 3 dveř.To by pak musela být nějaká předělávka

Hledal jsem je na mobile.de a 5dv u kterých udávají 80 kW, benzin, tam pár je ...2.0 16V už ne:myslim

Odesláno
Původně zaslal: keyboard

Původně zaslal: Gitarista001

To ako mozes mat papierovo 16 V a v skutocnosti 8 V. Co si menil hlavu ?

To si pisal mne?

Aha zle som si precital tvoj posledny prispevok. Myslel som si ze mas 8 V a v papieroch 16 V.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...