Cappry Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Nevite nekdo k cemu slouzi konektor od kabelaze na obrazku? Citovat
Ferry Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 napada me bud indikace maleho mnozstvi kapaliny v nadrzce ostrikovacu, ale cekal bych ho spis pod plastovym podbehem a nebo pokud do dieslu davali stejny elektricky svazek predni casti auta jako u benzinu, tak je to nevyuzity konektor pro elektromagneticky ventil odsvavani benzinovych par z nadrze, coz u dieslu zcela pochopitelne neni zapojene. Jasne by to bylo teprv kdyz bys napsal cisla dratu Citovat
Cappry Odesláno 29. leden 2009 Autor Odesláno 29. leden 2009 ok, podivam se a zitra pisnu:super Původně zaslal: Ferry napada me bud indikace maleho mnozstvi kapaliny v nadrzce ostrikovacu, ale cekal bych ho spis pod plastovym podbehem a nebo pokud do dieslu davali stejny elektricky svazek predni casti auta jako u benzinu, tak je to nevyuzity konektor pro elektromagneticky ventil odsvavani benzinovych par z nadrze, coz u dieslu zcela pochopitelne neni zapojene. Jasne by to bylo teprv kdyz bys napsal cisla dratu Citovat
Cappry Odesláno 30. leden 2009 Autor Odesláno 30. leden 2009 Tak cisla dratu jsou: Bily 1232 a zeleny 1223:nevim Citovat
Cappry Odesláno 30. leden 2009 Autor Odesláno 30. leden 2009 Původně zaslal: Ferry napada me bud indikace maleho mnozstvi kapaliny v nadrzce ostrikovacu, ale cekal bych ho spis pod plastovym podbehem a nebo pokud do dieslu davali stejny elektricky svazek predni casti auta jako u benzinu, tak je to nevyuzity konektor pro elektromagneticky ventil odsvavani benzinovych par z nadrze, coz u dieslu zcela pochopitelne neni zapojene. Jasne by to bylo teprv kdyz bys napsal cisla dratu posli mi psl tvuj mail chci ti polsat obrazek pro radu. Citovat
BoneDaddy Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Původně zaslal: Cappry posli mi psl tvuj mail chci ti polsat obrazek pro radu. Ferry má mail dole na \"liště\" pod podpisem. Citovat
Cappry Odesláno 30. leden 2009 Autor Odesláno 30. leden 2009 Ja jsem ale .....!!! Diky Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: Cappry posli mi psl tvuj mail chci ti polsat obrazek pro radu. Ferry má mail dole na \"liště\" pod podpisem. Citovat
Ferry Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Původně zaslal: Cappry Tak cisla dratu jsou: Bily 1232 a zeleny 1223:nevim tak je to to, co jsem psal, pripojeni elektromagnetickeho ventilu okruhu odsavani benzinovych par z nadrze, u naftaku neni, takze je nezapojenej Citovat
jack 306 Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 ahoj chtěl sem se zeptat mají u peugeotu čísla káblu univerzálni nebo má každý typ svoje?? popřip nenáte někdo nějakou tabulku co co znamená? díky Citovat
Cappry Odesláno 31. leden 2009 Autor Odesláno 31. leden 2009 A da se to nejak zjistit? Krom zamestnancu peugeot? Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: Cappry Tak cisla dratu jsou: Bily 1232 a zeleny 1223:nevim tak je to to, co jsem psal, pripojeni elektromagnetickeho ventilu okruhu odsavani benzinovych par z nadrze, u naftaku neni, takze je nezapojenej Citovat
Ferry Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 Původně zaslal: jack 306 ahoj chtěl sem se zeptat mají u peugeotu čísla káblu univerzálni nebo má každý typ svoje?? popřip nenáte někdo nějakou tabulku co co znamená? díky jak co, nektera cisla dratu jsou stejna napr u 106 306 406, ale jistejsi je vzdy hledat schema pro konkretni model a rocnik vyroby Tabulka na cisla dratu neni, v placene casti serviceboxu se da vyhledavat , jinak je treba hledat to ve schematech Citovat
hnusoba Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 Tabuľka s číslami káblov je...stačí len pohľadať http://www.autoelectric.ru/auto/peugeot/wd/wiringdiagrams.htm [upravil dne 31.1.09 hnusoba] Citovat
Ferry Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 Původně zaslal: hnusoba Tabuľka s číslami káblov je...stačí len pohľadať http://www.autoelectric.ru/auto/peugeot/wd/wiringdiagrams.htm [upravil dne 31.1.09 hnusoba] ale toto na co jsi dal odkaz neni tabulka s cisly kabelu, je to seznam cisel ruznych komponent ktere se objevuji ve schematech, dole je pak oznaceni hlavnich kabelovych svazku ( ale ne jednotlivych dratu ) ktere se pouziva ve schematech znazornujicich kde a jak jsou jednotlive kabelove svazky v aute pospojovany Cisla dratu jsou opravdu pouze ve schematech jako takovych, nebo v placene casti serviceboxu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.