Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

napada me bud indikace maleho mnozstvi kapaliny v nadrzce ostrikovacu, ale cekal bych ho spis pod plastovym podbehem a nebo pokud do dieslu davali stejny elektricky svazek predni casti auta jako u benzinu, tak je to nevyuzity konektor pro elektromagneticky ventil odsvavani benzinovych par z nadrze, coz u dieslu zcela pochopitelne neni zapojene.

Jasne by to bylo teprv kdyz bys napsal cisla dratu

Odesláno

ok, podivam se a zitra pisnu:super

Původně zaslal: Ferry

napada me bud indikace maleho mnozstvi kapaliny v nadrzce ostrikovacu, ale cekal bych ho spis pod plastovym podbehem a nebo pokud do dieslu davali stejny elektricky svazek predni casti auta jako u benzinu, tak je to nevyuzity konektor pro elektromagneticky ventil odsvavani benzinovych par z nadrze, coz u dieslu zcela pochopitelne neni zapojene.

Odesláno

posli mi psl tvuj mail chci ti polsat obrazek pro radu.

Odesláno

Ja jsem ale .....!!!:mad: Diky :papa

Původně zaslal: BoneDaddy

Původně zaslal: Cappry

posli mi psl tvuj mail chci ti polsat obrazek pro radu.

Ferry má mail dole na \"liště\" pod podpisem.;)

Odesláno

Tak cisla dratu jsou: Bily 1232 a zeleny 1223:nevim

tak je to to, co jsem psal, pripojeni elektromagnetickeho ventilu okruhu odsavani benzinovych par z nadrze, u naftaku neni, takze je nezapojenej

Odesláno

A da se to nejak zjistit? Krom zamestnancu peugeot?

Tak cisla dratu jsou: Bily 1232 a zeleny 1223:nevim

tak je to to, co jsem psal, pripojeni elektromagnetickeho ventilu okruhu odsavani benzinovych par z nadrze, u naftaku neni, takze je nezapojenej

Odesláno
Původně zaslal: jack 306

ahoj chtěl sem se zeptat mají u peugeotu čísla káblu univerzálni nebo má každý typ svoje?? popřip nenáte někdo nějakou tabulku co co znamená? díky

jak co, nektera cisla dratu jsou stejna napr u 106 306 406, ale jistejsi je vzdy hledat schema pro konkretni model a rocnik vyroby

Tabulka na cisla dratu neni, v placene casti serviceboxu se da vyhledavat , jinak je treba hledat to ve schematech

Odesláno
Původně zaslal: hnusoba

Tabuľka s číslami káblov je...stačí len pohľadať :papa

http://www.autoelectric.ru/auto/peugeot/wd/wiringdiagrams.htm

[upravil dne 31.1.09 hnusoba]

ale toto na co jsi dal odkaz neni tabulka s cisly kabelu, je to seznam cisel ruznych komponent ktere se objevuji ve schematech, dole je pak oznaceni hlavnich kabelovych svazku ( ale ne jednotlivych dratu ) ktere se pouziva ve schematech znazornujicich kde a jak jsou jednotlive kabelove svazky v aute pospojovany

Cisla dratu jsou opravdu pouze ve schematech jako takovych, nebo v placene casti serviceboxu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...