milan vavra Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 tak soudim podle té fotky že bych vymenil tu gumu vtom viku kufru protože to neni jinak možny když to nejde štelovat:myslim Citovat
P607Olda Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 No, zkus tam nejprve vložit tu gumu na gumování, jestli to pomůže. Není ten černý plast nějaký propadený, nebo ohnutý? Citovat
AnotherOne Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Mám taký pocit, že nakrivo bude blatník. Keď totiž nadvihne kufor tá zvislá medzera medzi blatníkom a kufrom už nebude rovnaká hore aj dole. Skús rukou pridvihnúť kufor do správnej výšky a potom vyfotiť zozadu. Porovnaj veľkosť medzery medzi svetlom a blatníkom na jednej a druhej strane. [upravil dne 29.1.2009 AnotherOne] Citovat
BoneDaddy Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Já to měl stejně, a bylo to tím že jsem tam vůbec neměl doraz. Ale ty je tam máš tak nevím. Citovat
mildyXX Odesláno 29. leden 2009 Autor Odesláno 29. leden 2009 Původně zaslal: P607Olda No, zkus tam nejprve vložit tu gumu na gumování, jestli to pomůže. Není ten černý plast nějaký propadený, nebo ohnutý? Tak to neviem, nemám s kým porovnať, ale nezdá sa mi nejaký zdeformovaný Citovat
HonzaZ Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Zkusil bych to prvně srovnat u závěsu, jsou tam pod tapecírem dva šrouby na víku. Potom by to chtělo asi trochu povolit protikus zámku pod tím plastem. Ale tam je poněkud problém, protože šrouby na nastavení jsou bohužel přístupné až po sundání zadního nárazníku. Asi bych se taky podíval na polohu toho plastu v kufru, který tvoří protikus tomu gumovému dorazu. Citovat
BoneDaddy Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Původně zaslal: HonzaZ Asi bych se taky podíval na polohu toho plastu v kufru, který tvoří protikus tomu gumovému dorazu. Mě přijde ten protikus normální. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.