Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: yaris1

Původně zaslal: permonik7

yaris1: :potlesk

To jsme byli na Visalajích (Beskydy) a lyžovali tam děcka z \"lyžařské školky\" to byl supr pohled na ty prcky!! A tohle byl takový jejich \"bojový pokřik\" :papa

To věřím. Já tyhlety prcky učívala lyžovat a pohled na ně mě dodnes dostává:super

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Bláznivá prkýnka jsem se pokoušel zkrotit několikrát - pozor, poněkud delší, ale snad zábavné čtení

...

[upravil dne 29/1/2009 Medvěd]

Pěkně :). Méďo, vůbec se nedivím, když u nás spousta sjezdovek končí potokem nebo tím roštím :D. Soustředění musely mít něco do sebe...

Odesláno
Původně zaslal: P.avel

super téma :potlesk

lyže jsou na zimě to nejkrásnější... zejtra jedu mam před sebou první den lyžařskýho kurzu - licence instruktora...:roker

A jakej konkrétně kurz a kde? Budeš i na běžky?

Odesláno

Medvěd: Tak to jsem se pobavila. Vytiskla jsem to a dala přečíst kolegům v práci.

Připomíná mi to tak trochu Sněženky a machři. :mrk

Fakt dobrá povídka. Mých pádů bylo a bude taky dost, ale do žádného potoka, či

někam jinam jsem nezajela.

Odesláno

taky lyzuju od mala.....

v takove te fazi, kdy jsem mela priblizne metr do vysky a lyzovala stylem: dojedu k lesu, kecnu na zadek, otocim lyze a jedu zpet, kecnu na zadek a pomalounku clovek zacina delat obloucky....a kdyz se jeden nepoved, frcela sem primo dolu.....kdo videl s tebou me bavi svet, vi, ze uprostred ty louky, kde jezdi soutez: sjed to na cem jen jde, je par stromu, no, tak na ty sem jela....misto abych udelala osvedcene: kecnu na zadek, zavrela sem oci, abych tu hruzu nevidela.....no zlomila sem nastesti jen lyzi, ale ze mi pak dali kamaradciny a ona musela se svym metrem a pet centimetru jezdit na 120kach mi neodpustila doted :D

po letech me opet poslali na lyze...na jarni prazdniny, s vybavenim meho starsiho nevlastniho bratra, upozornuju, ze je o tri roky starsi a ma pres metr devadesat, mne bylo 12, jemu 15 a to byl veeelky vyskovy rozdil, pote co sem na cvicne louce skoncila v jedine betonove skruzi na potoce siroko daleko, me pustili i na svah.....snehu uz moc nebylo a u vleku skoro vydreno, takze sesup a hned vlek....vydreno a hned pod tim hlubocak....nejak sem to neustala, vjela do hlubocaku a najednou jsem behala po strani v ponozkach a hledala sve, giganticke vybaveni......

pak sem to v rakoucku vzala kuli rakusanum, co stali na jedinym miste kde se dalo projet a diky plotne nad nima nedalo moc zastavit, ze srazu dolu do lesa a hlavou o strom - docela slusnej otres mozku.....

no a pak jsem zkusila i prkno- uz dlouho me nebolel zadek tak, jako z toho, jak jsme se snazily( s maminkou) jezdit na vleku a me ty pomy, co jely dolu mlatily do zadku :D

a stejne me to bavi :D

Odesláno

super téma :potlesk

lyže jsou na zimě to nejkrásnější... zejtra jedu mam před sebou první den lyžařskýho kurzu - licence instruktora...:roker

sjezdovky :)

Odesláno

jednou sem to skusil a tos mel videt ty akce to by snad nikdo nedokázal co sem natom předváděl vypadal jsem jak ten suchánek na bežkách v sneženky a machří no prostě kvalita a už mě nato nikdo nedostane zlomená ruka vykloubenej prst a nejaký modřiny :bojim:bojim:bojim

Odesláno

Kdepak - pro mě zima vůbec nemusí bejt, vyhovoval by mi takový duben - květen celoročně.

A bláznivý prkýnka bez brzd (ať už zimní - lyže, nebo letní - skateboard) jsou zařízení, bez kterých se můj život zcela jistě obejde (brusle = dtto)

Odesláno
Původně zaslal: dzana.m

tak se taky přidávám rád ližuju nakonec hory mam za barákem není nad to si krásně <i> zaližovat</i> :):)

zalyžovat - takhle se to píše :)

Odesláno
Původně zaslal: dzana.m

jo děkuji budu pamatovat nekdy mi to ulitne spíš vždycky ja a ty moje i to je hruza uznávám :roll:mad:

vyprdni se na to, víme co jsi tím myslel!:D

Odesláno

sjezdovky :)

Dělala jsem ho kdybysi dávno a nikdo mi předem neřekl, že i na sjezdařském instruktoráku se musí absolvovat i běžky. Sranda..sice jen 18km, ale na půjčeném nářadí, se sjezdovýma hůlkama, raději nevidět:D

Odesláno

Lyžuju rád a lyžuju dobře... :D no zas tak dobře ne,mám rád jak sjezdy,prkno tak i běžky!Běžky to je snad nej,je to oproti sjezdu takový bezpečnější a mírumilovnější,navíc hřbety Krkonoš v zimě na běžkách něco užasnýho!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...