permonik7 Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Původně zaslal: yaris1 Původně zaslal: permonik7 yaris1: To jsme byli na Visalajích (Beskydy) a lyžovali tam děcka z \"lyžařské školky\" to byl supr pohled na ty prcky!! A tohle byl takový jejich \"bojový pokřik\" To věřím. Já tyhlety prcky učívala lyžovat a pohled na ně mě dodnes dostává Citovat
maturantka Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Původně zaslal: Medvěd Bláznivá prkýnka jsem se pokoušel zkrotit několikrát - pozor, poněkud delší, ale snad zábavné čtení ... [upravil dne 29/1/2009 Medvěd] Pěkně . Méďo, vůbec se nedivím, když u nás spousta sjezdovek končí potokem nebo tím roštím . Soustředění musely mít něco do sebe... Citovat
P.avel Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 super téma lyže jsou na zimě to nejkrásnější... zejtra jedu mam před sebou první den lyžařskýho kurzu - licence instruktora... Citovat
permonik7 Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Původně zaslal: P.avel super téma lyže jsou na zimě to nejkrásnější... zejtra jedu mam před sebou první den lyžařskýho kurzu - licence instruktora... A jakej konkrétně kurz a kde? Budeš i na běžky? Citovat
olda Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 v sobotu jedem zkusit tohle,tak jsem na to zvědavej,lyže jsou dobrý odreagování Citovat
Dariska Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Medvěd: Tak to jsem se pobavila. Vytiskla jsem to a dala přečíst kolegům v práci. Připomíná mi to tak trochu Sněženky a machři. Fakt dobrá povídka. Mých pádů bylo a bude taky dost, ale do žádného potoka, či někam jinam jsem nezajela. Citovat
aka Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 taky lyzuju od mala..... v takove te fazi, kdy jsem mela priblizne metr do vysky a lyzovala stylem: dojedu k lesu, kecnu na zadek, otocim lyze a jedu zpet, kecnu na zadek a pomalounku clovek zacina delat obloucky....a kdyz se jeden nepoved, frcela sem primo dolu.....kdo videl s tebou me bavi svet, vi, ze uprostred ty louky, kde jezdi soutez: sjed to na cem jen jde, je par stromu, no, tak na ty sem jela....misto abych udelala osvedcene: kecnu na zadek, zavrela sem oci, abych tu hruzu nevidela.....no zlomila sem nastesti jen lyzi, ale ze mi pak dali kamaradciny a ona musela se svym metrem a pet centimetru jezdit na 120kach mi neodpustila doted po letech me opet poslali na lyze...na jarni prazdniny, s vybavenim meho starsiho nevlastniho bratra, upozornuju, ze je o tri roky starsi a ma pres metr devadesat, mne bylo 12, jemu 15 a to byl veeelky vyskovy rozdil, pote co sem na cvicne louce skoncila v jedine betonove skruzi na potoce siroko daleko, me pustili i na svah.....snehu uz moc nebylo a u vleku skoro vydreno, takze sesup a hned vlek....vydreno a hned pod tim hlubocak....nejak sem to neustala, vjela do hlubocaku a najednou jsem behala po strani v ponozkach a hledala sve, giganticke vybaveni...... pak sem to v rakoucku vzala kuli rakusanum, co stali na jedinym miste kde se dalo projet a diky plotne nad nima nedalo moc zastavit, ze srazu dolu do lesa a hlavou o strom - docela slusnej otres mozku..... no a pak jsem zkusila i prkno- uz dlouho me nebolel zadek tak, jako z toho, jak jsme se snazily( s maminkou) jezdit na vleku a me ty pomy, co jely dolu mlatily do zadku a stejne me to bavi Citovat
P.avel Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Původně zaslal: permonik7 Původně zaslal: P.avel super téma lyže jsou na zimě to nejkrásnější... zejtra jedu mam před sebou první den lyžařskýho kurzu - licence instruktora... A jakej konkrétně kurz a kde? Budeš i na běžky? sjezdovky Citovat
dzana.m Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 tak se taky přidávám rád ližuju nakonec hory mam za barákem není nad to si krásně zaližovat:) Citovat
klm16 Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 na snowboarde tu nechodi nikto ??? to som vazne jediny ???? :myslim Citovat
dzana.m Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 jednou sem to skusil a tos mel videt ty akce to by snad nikdo nedokázal co sem natom předváděl vypadal jsem jak ten suchánek na bežkách v sneženky a machří no prostě kvalita a už mě nato nikdo nedostane zlomená ruka vykloubenej prst a nejaký modřiny :bojim:bojim Citovat
Medvěd Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Kdepak - pro mě zima vůbec nemusí bejt, vyhovoval by mi takový duben - květen celoročně. A bláznivý prkýnka bez brzd (ať už zimní - lyže, nebo letní - skateboard) jsou zařízení, bez kterých se můj život zcela jistě obejde (brusle = dtto) Citovat
P.avel Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Původně zaslal: klm16 na snowboarde tu nechodi nikto ??? to som vazne jediny ???? :myslim budu příští rok... Citovat
P.avel Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Původně zaslal: dzana.m tak se taky přidávám rád ližuju nakonec hory mam za barákem není nad to si krásně <i> zaližovat</i> :) zalyžovat - takhle se to píše Citovat
dzana.m Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 jo děkuji budu pamatovat nekdy mi to ulitne spíš vždycky ja a ty moje i to je hruza uznávám Citovat
yaris1 Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Původně zaslal: dzana.m jo děkuji budu pamatovat nekdy mi to ulitne spíš vždycky ja a ty moje i to je hruza uznávám vyprdni se na to, víme co jsi tím myslel! Citovat
yaris1 Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Vím že to nejsou zrovna lyže, ale je to blízko , to dnes dorazila prckovi zbroj, tak bude na tréninku frajer ! [upravil dne 29/1/09 yaris1] Citovat
yaris1 Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 A tady je jak v reklamě na www.rozzlobenimuzi.com :D:D [upravil dne 29/1/09 yaris1] Citovat
permonik7 Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Původně zaslal: P.avel Původně zaslal: permonik7 A jakej konkrétně kurz a kde? Budeš i na běžky? sjezdovky Dělala jsem ho kdybysi dávno a nikdo mi předem neřekl, že i na sjezdařském instruktoráku se musí absolvovat i běžky. Sranda..sice jen 18km, ale na půjčeném nářadí, se sjezdovýma hůlkama, raději nevidět:D Citovat
Crack Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Lyžuju rád a lyžuju dobře... no zas tak dobře ne,mám rád jak sjezdy,prkno tak i běžky!Běžky to je snad nej,je to oproti sjezdu takový bezpečnější a mírumilovnější,navíc hřbety Krkonoš v zimě na běžkách něco užasnýho! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.