Miku Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Tak kolik příznivců téhleté zimní zábavy je mezi vámi ? Citovat
Honza z Nera Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Zdarec. Třebá já velice rád lyžuji. Citovat
punkac Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 já taktéž, je to můj nejoblíbenější sport hned po vodáctví (vlastně ani jiné nedělám ) Citovat
Blizzard Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Lyže já taky rád. Tuhle zimu jsem se na ně ale dostal zatím pouze 4x ... i když oproti minulé je to o dost lepší Citovat
slayer83 Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 já téééž.....ale v poslední době mi se dostat někam na kopec nezbývá vůbec čas..... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Ja se taky hlasim Asi jediny oblubeny sport Bohuzel tento rok zanedbany. Ked sa podari tak nedelo skocim do rakouska do semeringu, ked ne tak buduci tyzden by som chcel uz urctite Citovat
Pe.Tr Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 ja vám ty nadšené odpovědi zkazím , lyže ne , tohle mě nějak neoslovilo ale brusle to zas jo! Citovat
Ferry Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 taky rad lyzuju, ale na horach jsem byl naposled pred 12ti roky, v zime mi to vetsinou casove nevyjde a v lete uz nejak neni snih Citovat
robozv Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 ja tiež a čo s tým??? [upravil dne 29.1.2009 robozv] Citovat
yaris1 Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Jinak pro návštěvníky Beskyd je tady super odkaz : http://lyzovani.beskydy.cz/Content/lyze_list.aspx Je to celkem podrobné !! Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Mne tez nevychadzi moc cas... Ale rakousky semmering mam 180 km od domu, a celodeny listok na ty neskutecne km zjazdovek stoji 24 EUR... Je to tam bez cakani, zadne rady, vsechno upravene. Slovenske a ceske zjazdovky se tomu nemuze rovnat. Inac si uz dlouho pohravam s myslenkou o lyzovacce v Bulharsku. Ze pri sou tam nadherne hory, a je tam jeste levneji jako cez leto Ale to nevim, hlavne nemam tolik dovolenky na rozhadzovani ... Citovat
Miku Odesláno 29. leden 2009 Autor Odesláno 29. leden 2009 yaris1: tak přesně tutu stránku sleduji denně a pak ještě pro Pustevny http://skialpin.cz ( a taky panoráma na čt 2 je dobrá ) Citovat
Dariska Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Taktéž se přidávám. Sice nelyžuju dlouho, ale Radek mě učí, minulý rok jezdil jako instruktor do Krkonoš, tak tam teď jezdíme spolu a peskuje mě. Jezdí totiž jako drak a já mu s tím mojím tempem nestačím. Jinak dělám v jednom sportu, který se jmenuje stejně jako jeden člen, co tady v tom vlákně má taky příspěvek, tak kdyby jste někdo něco potřebovali, tak stačí říct. Jsme schopní s Ráďou dát ještě nějakou slevu. Jinak každý víkend jezdíme do Vrchlabí si zalyžovat. Citovat
Dariska Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Původně zaslal: Blizzard Lyže já taky rád. Tuhle zimu jsem se na ně ale dostal zatím pouze 4x ... i když oproti minulé je to o dost lepší A nechceš lyže, na kterých bude Tvoje přezdívka? Citovat
aka Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 lyzuju moc rada, jen se od posledniho padu trosku bojim atak mi to moc nevychazi....a bruslim taky rada a taky rada plavu a hraju treba volejbal nebo floorball a nebo badminton a squash a nebo tak :D:D:D:D Citovat
Dariska Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Původně zaslal: aka lyzuju moc rada, jen se od posledniho padu trosku bojim atak mi to moc nevychazi....a bruslim taky rada a taky rada plavu a hraju treba volejbal nebo floorball a nebo badminton a squash a nebo tak :D:D:D:D Ty jsi teda všestranná holka. Citovat
aka Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Původně zaslal: Dariska Původně zaslal: aka lyzuju moc rada, jen se od posledniho padu trosku bojim atak mi to moc nevychazi....a bruslim taky rada a taky rada plavu a hraju treba volejbal nebo floorball a nebo badminton a squash a nebo tak :D:D:D:D Ty jsi teda všestranná holka. no jasne :Djee a taky tancuju Citovat
Blizzard Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Původně zaslal: Dariska Původně zaslal: Blizzard Lyže já taky rád. Tuhle zimu jsem se na ně ale dostal zatím pouze 4x ... i když oproti minulé je to o dost lepší A nechceš lyže, na kterých bude Tvoje přezdívka? no, nebylo by to špatný. škoda že mě to nenapadlo tenkrát když jsem si kupoval nový. Od tý doby mě to mrzí (mam HEADy)... ale rukavice Blizzard už mam, to zas jo ještě jsem přemejšlel že bych si nechal udělat nálepky Blizzard a na hulváta to na těch lyžích přelepil Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.