Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ja se taky hlasim :D

Asi jediny oblubeny sport :P

Bohuzel tento rok zanedbany. Ked sa podari tak nedelo skocim do rakouska do semeringu, ked ne tak buduci tyzden by som chcel uz urctite :(

Odesláno

taky rad lyzuju, ale na horach jsem byl naposled pred 12ti roky, v zime mi to vetsinou casove nevyjde a v lete uz nejak neni snih :D

Odesláno

Mne tez nevychadzi moc cas...

Ale rakousky semmering mam 180 km od domu, a celodeny listok na ty neskutecne km zjazdovek stoji 24 EUR...

Je to tam bez cakani, zadne rady, vsechno upravene. Slovenske a ceske zjazdovky se tomu nemuze rovnat.

Inac si uz dlouho pohravam s myslenkou o lyzovacce v Bulharsku. Ze pri sou tam nadherne hory, a je tam jeste levneji jako cez leto :) Ale to nevim, hlavne nemam tolik dovolenky na rozhadzovani ...

Odesláno

Taktéž se přidávám. Sice nelyžuju dlouho, ale Radek mě učí, minulý rok jezdil jako instruktor do Krkonoš, tak tam teď jezdíme spolu a peskuje mě. Jezdí totiž jako drak a já

mu s tím mojím tempem nestačím. Jinak dělám v jednom sportu, který se jmenuje stejně jako jeden člen, co tady v tom vlákně má taky příspěvek, tak kdyby jste někdo něco potřebovali, tak stačí říct. Jsme schopní s Ráďou dát ještě nějakou slevu.:mrk

Jinak každý víkend jezdíme do Vrchlabí si zalyžovat.

Odesláno
Původně zaslal: Blizzard

Lyže já taky rád.;)

Tuhle zimu jsem se na ně ale dostal zatím pouze 4x ... i když oproti minulé je to o dost lepší :myslim

A nechceš lyže, na kterých bude Tvoje přezdívka? :D

Odesláno

lyzuju moc rada, jen se od posledniho padu trosku bojim atak mi to moc nevychazi....a bruslim taky rada a taky rada plavu a hraju treba volejbal nebo floorball a nebo badminton a squash a nebo tak :D :D:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: aka

lyzuju moc rada, jen se od posledniho padu trosku bojim atak mi to moc nevychazi....a bruslim taky rada a taky rada plavu a hraju treba volejbal nebo floorball a nebo badminton a squash a nebo tak :D :D:D:D:D

Ty jsi teda všestranná holka. :D

Odesláno
Původně zaslal: Dariska

Původně zaslal: aka

Ty jsi teda všestranná holka. :D

no jasne :Djee a taky tancuju :aut

Odesláno
Původně zaslal: Dariska

Původně zaslal: Blizzard

Lyže já taky rád.;)

Tuhle zimu jsem se na ně ale dostal zatím pouze 4x ... i když oproti minulé je to o dost lepší :myslim

A nechceš lyže, na kterých bude Tvoje přezdívka? :D

no, nebylo by to špatný. škoda že mě to nenapadlo tenkrát když jsem si kupoval nový. Od tý doby mě to mrzí :) (mam HEADy)... ale rukavice Blizzard už mam, to zas jo :D

ještě jsem přemejšlel že bych si nechal udělat nálepky Blizzard a na hulváta to na těch lyžích přelepil :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...