maturantka Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Původně zaslal: Dariska Původně zaslal: maturantka 2Dariska: Tebe možná časem budu obtěžovat kvůli oblečení na lyže To klidně můžeš. Do dubna je otevřené, pak se na léto zavírá a otvírá se v říjnu. Oblečení je tu dost. plánuješ to ještě teď nebo až po létě? Až budou peníze . Takže spíš před sezónou, i když teď by mě to vyšlo levněji, ale nenadělám nic. Citovat
Dariska Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Stratch: Kdyžtak mrkni na stránky www.blizzard.cz a je to pánská professional. Nejhezčí je černá s červenýma pruhama Citovat
Dariska Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Původně zaslal: maturantka Až budou peníze . Takže spíš před sezónou, i když teď by mě to vyšlo levněji, ale nenadělám nic. Pak se stačí jen ozvat. Citovat
Guest Scratch Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 hups? no to jsou docela palby, ja mam ted bundu starsi nike a kalhoty asi za 600 a nikdy se mi nic nepromocilo Jsem nevedel, ze sly ceny obleceni tak up :-D Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Původně zaslal: Dariska Původně zaslal: Lubk0 Tak ja mam lize takysto Blizzardy... Konkretne tihel http://www.e-ski.cz/sjezdove-lyzovani/blizzard-cmx-10-iq Kupoval sem kvuli tomu ze take nejazdim pomaly, a maji 3 jitou drevenou vystuz, tj 3x dreveny hranol. Pre mna, a mou atletickou postavu supr. Lyzarky mam Nordica ... Nechi se chvastat.... Ale ja je mnel podstatne levneji. Minuli rok byli v exisportu obrovsky akce, s tym ze byli treba jeste k lizim koupit neco jineho. Blizzardy s vazanim + nastaveni zdarma mne vysli na 4500 Sk coz je nejak 3900 CZK Za nejakej 7500 Sk sem to mnel i s dobrymi lyzarkami nordica east move, cislo nevim, mohu najit doma, kvalitnima rukavicama a brejlama... Ty sem bohuzel stratil Tak u nás by jsi to měl o litr levnější a montáž + seřízení zdarma. Citovat
Dariska Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Původně zaslal: Lubk0 Nechi se chvastat.... Ale ja je mnel podstatne levneji. Minuli rok byli v exisportu obrovsky akce, s tym ze byli treba jeste k lizim koupit neco jineho. Blizzardy s vazanim + nastaveni zdarma mne vysli na 4500 Sk coz je nejak 3900 CZK Za nejakej 7500 Sk sem to mnel i s dobrymi lyzarkami nordica east move, cislo nevim, mohu najit doma, kvalitnima rukavicama a brejlama... Ty sem bohuzel stratil No jo no, to ty větší sporty dělají. Ale zase se Ti to nepodaří vždycky. Citovat
Dariska Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Původně zaslal: Scratch hups? no to jsou docela palby, ja mam ted bundu starsi nike a kalhoty asi za 600 a nikdy se mi nic nepromocilo Jsem nevedel, ze sly ceny obleceni tak up :-D Tak jsou tady i levnější, ale bunda nejlevnější tak 1490. A jde o to, jestli by se Ti líbila. To co jsem Ti nabízela je už fakt hodně vysoký vodní sloupec. Citovat
wooody Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 jj lyzovani to ja rad...... kdyztak si prijedte zalyzovat na nase vleky......... celodeni 350 a mame i rodinne jizdne kde jsou deti zdarma.... http://www.asklinovec.cz/index.php?menu=tj Citovat
Medvěd Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Původně zaslal: Dariska Původně zaslal: Scratch shanim peknou bundu, helmu blizzard uz mam :-) Tak není nic jednoduššího, než se zastavit. Kdybych ti nabídla tu nejlepší bundu co tu je, vodní sloupec 20000 mm , stejná prodyšnost, původní cena 6990 teď 4890 a já ti ji můžu dát za 4290. Jsou tu samozřejmě i levnější. To jsem nabídla top. Já ji mám v dámském a je fakt super. Možná jsem (a nebo aspoň budu vypadat) úplně blbej - ale k čemu je člověku bunda, v který se dá jít i do 20 m hluboké vody (vodní sloupec 20000 mm). Já se před koupáním běžně svlékám či přinejmenším převlékám do plavek, koupání v bundě (byť za 5 000,- Kč) mi nějak nevoní (a potápět se ve 20 m hloubce v bundě by hraničilo s pokusem o utopení). Citovat
BV406 Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Původně zaslal: vix BV 406 - zkus to jako já po 20 letech ja to zkousel asi v sedmi, kdy jsem dostal pod stromecek takove ty klasicke male plastove lyze.... ee pak asi ve trinacti, to byly bezky u nas na beskydach ... z nich jsem radeji presel na boby.... ted, ve triceti uz to asi znovu zkouset nebudu ,,,,,, nechci skoncit jak ten letec v kitzbuehlu Citovat
BV406 Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: Dariska Původně zaslal: Scratch shanim peknou bundu, helmu blizzard uz mam :-) Tak není nic jednoduššího, než se zastavit. Kdybych ti nabídla tu nejlepší bundu co tu je, vodní sloupec 20000 mm , stejná prodyšnost, původní cena 6990 teď 4890 a já ti ji můžu dát za 4290. Jsou tu samozřejmě i levnější. To jsem nabídla top. Já ji mám v dámském a je fakt super. Možná jsem (a nebo aspoň budu vypadat) úplně blbej - ale k čemu je člověku bunda, v který se dá jít i do 20 m hluboké vody (vodní sloupec 20000 mm). Já se před koupáním běžně svlékám či přinejmenším převlékám do plavek, koupání v bundě (byť za 5 000,- Kč) mi nějak nevoní (a potápět se ve 20 m hloubce v bundě by hraničilo s pokusem o utopení). :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D no super, ted jsem si cvrnknul....... bohuzel nemam trenky co vydrzi sloupec tekutiny 20m :super:super Citovat
vix Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Původně zaslal: BV406 Původně zaslal: vix BV 406 - zkus to jako já po 20 letech ja to zkousel asi v sedmi, kdy jsem dostal pod stromecek takove ty klasicke male plastove lyze.... ee pak asi ve trinacti, to byly bezky u nas na beskydach ... z nich jsem radeji presel na boby.... ted, ve triceti uz to asi znovu zkouset nebudu ,,,,,, nechci skoncit jak ten letec v kitzbuehlu ad ten letec v Kitzbühlu - to je sport - všichni ví, že tihle borci mají lyže přišroubovaný k noze - a tudíž nikdy jim nevypnou. Takže, já při svých začátcích (lyže jsou už dávno odeplý a žijí si svůj život na sjezdovce), rozrývám sjezdovku svou vlstní bradou. I to má něco do sebe ... Citovat
Přema Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: Přema Já taky............. Taky jsi ujel 18 km na běžkách s krátkýma hůlkama?? Nene já jen že se taky oddávám tomuto sportu...... Citovat
BV406 Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Původně zaslal: vix Původně zaslal: BV406 Původně zaslal: vix BV 406 - zkus to jako já po 20 letech ja to zkousel asi v sedmi, kdy jsem dostal pod stromecek takove ty klasicke male plastove lyze.... ee pak asi ve trinacti, to byly bezky u nas na beskydach ... z nich jsem radeji presel na boby.... ted, ve triceti uz to asi znovu zkouset nebudu ,,,,,, nechci skoncit jak ten letec v kitzbuehlu ad ten letec v Kitzbühlu - to je sport - všichni ví, že tihle borci mají lyže přišroubovaný k noze - a tudíž nikdy jim nevypnou. Takže, já při svých začátcích (lyže jsou už dávno odeplý a žijí si svůj život na sjezdovce), rozrývám sjezdovku svou vlstní bradou. I to má něco do sebe ... no, kdyz te to bavi :super Citovat
vix Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Zatím nemůžu pochopit, proč tomu říkají sport. 15-20 x za den se necháš vyvézt nahoru, aby jsi pak mohl sjet kopec dolů. Nicméně, jeden víkend v (zimním) měsíci se snažím poctivě tomu přijít na kloub. Zatím bezúspěšně! ... mno, budu zkoušet dál. Citovat
maturantka Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Původně zaslal: vix Zatím nemůžu pochopit, proč tomu říkají sport. 15-20 x za den se necháš vyvézt nahoru, aby jsi pak mohl sjet kopec dolů. Nicméně, jeden víkend v (zimním) měsíci se snažím poctivě tomu přijít na kloub. Zatím bezúspěšně! ... mno, budu zkoušet dál. Taky z toho někdy bolí nohy, takže je to sport Citovat
BV406 Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Původně zaslal: maturantka Původně zaslal: vix Zatím nemůžu pochopit, proč tomu říkají sport. 15-20 x za den se necháš vyvézt nahoru, aby jsi pak mohl sjet kopec dolů. Nicméně, jeden víkend v (zimním) měsíci se snažím poctivě tomu přijít na kloub. Zatím bezúspěšně! ... mno, budu zkoušet dál. Taky z toho někdy bolí nohy, takže je to sport taky z toho nekdy neboli jen nohy Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.