Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Dariska

Původně zaslal: maturantka

2Dariska: Tebe možná časem budu obtěžovat kvůli oblečení na lyže :)

To klidně můžeš. Do dubna je otevřené, pak se na léto

zavírá a otvírá se v říjnu. Oblečení je tu dost. plánuješ to ještě teď nebo až po létě?

Až budou peníze :D. Takže spíš před sezónou, i když teď by mě to vyšlo levněji, ale nenadělám nic.

Odesláno

Až budou peníze :D. Takže spíš před sezónou, i když teď by mě to vyšlo levněji, ale nenadělám nic.

Pak se stačí jen ozvat. :D

Guest Scratch
Odesláno

hups? no to jsou docela palby, ja mam ted bundu starsi nike a kalhoty asi za 600 a nikdy se mi nic nepromocilo :D

Jsem nevedel, ze sly ceny obleceni tak up :-D

Odesláno

Původně zaslal: Lubk0

Tak ja mam lize takysto Blizzardy...

Konkretne tihel http://www.e-ski.cz/sjezdove-lyzovani/blizzard-cmx-10-iq

Kupoval sem kvuli tomu ze take nejazdim pomaly, a maji 3 jitou drevenou vystuz, tj 3x dreveny hranol. Pre mna, a mou atletickou postavu supr.

Lyzarky mam Nordica ...

Nechi se chvastat.... Ale ja je mnel podstatne levneji.

Minuli rok byli v exisportu obrovsky akce, s tym ze byli treba jeste k lizim koupit neco jineho.

Blizzardy s vazanim + nastaveni zdarma mne vysli na 4500 Sk coz je nejak 3900 CZK :P

Za nejakej 7500 Sk sem to mnel i s dobrymi lyzarkami nordica east move, cislo nevim, mohu najit doma, kvalitnima rukavicama a brejlama... Ty sem bohuzel stratil :(

Tak u nás by jsi to měl o litr levnější a montáž + seřízení zdarma. :D

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Nechi se chvastat.... Ale ja je mnel podstatne levneji.

Minuli rok byli v exisportu obrovsky akce, s tym ze byli treba jeste k lizim koupit neco jineho.

Blizzardy s vazanim + nastaveni zdarma mne vysli na 4500 Sk coz je nejak 3900 CZK :P

Za nejakej 7500 Sk sem to mnel i s dobrymi lyzarkami nordica east move, cislo nevim, mohu najit doma, kvalitnima rukavicama a brejlama... Ty sem bohuzel stratil :(

No jo no, to ty větší sporty dělají. :D Ale zase se Ti to nepodaří vždycky.

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

hups? no to jsou docela palby, ja mam ted bundu starsi nike a kalhoty asi za 600 a nikdy se mi nic nepromocilo :D

Jsem nevedel, ze sly ceny obleceni tak up :-D

Tak jsou tady i levnější, ale bunda nejlevnější tak 1490.

A jde o to, jestli by se Ti líbila. To co jsem Ti nabízela

je už fakt hodně vysoký vodní sloupec.

Odesláno

shanim peknou bundu, helmu blizzard uz mam :-)

Tak není nic jednoduššího, než se zastavit. Kdybych ti nabídla

tu nejlepší bundu co tu je, vodní sloupec 20000 mm , stejná prodyšnost, původní cena 6990 teď 4890 a já ti ji můžu dát

za 4290. Jsou tu samozřejmě i levnější. To jsem nabídla top.

Já ji mám v dámském a je fakt super.

Možná jsem (a nebo aspoň budu vypadat) úplně blbej - ale k čemu je člověku bunda, v který se dá jít i do 20 m hluboké vody (vodní sloupec 20000 mm). Já se před koupáním běžně svlékám či přinejmenším převlékám do plavek, koupání v bundě (byť za 5 000,- Kč) mi nějak nevoní (a potápět se ve 20 m hloubce v bundě by hraničilo s pokusem o utopení).

Odesláno
Původně zaslal: vix

BV 406 - zkus to jako já po 20 letech ;)

ja to zkousel asi v sedmi, kdy jsem dostal pod stromecek takove ty klasicke male plastove lyze.... ee

pak asi ve trinacti, to byly bezky u nas na beskydach :)... z nich jsem radeji presel na boby....

ted, ve triceti uz to asi znovu zkouset nebudu :D,,,,,, nechci skoncit jak ten letec v kitzbuehlu :bojim:)

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

shanim peknou bundu, helmu blizzard uz mam :-)

Tak není nic jednoduššího, než se zastavit. Kdybych ti nabídla

tu nejlepší bundu co tu je, vodní sloupec 20000 mm , stejná prodyšnost, původní cena 6990 teď 4890 a já ti ji můžu dát

za 4290. Jsou tu samozřejmě i levnější. To jsem nabídla top.

Já ji mám v dámském a je fakt super.

Možná jsem (a nebo aspoň budu vypadat) úplně blbej - ale k čemu je člověku bunda, v který se dá jít i do 20 m hluboké vody (vodní sloupec 20000 mm). Já se před koupáním běžně svlékám či přinejmenším převlékám do plavek, koupání v bundě (byť za 5 000,- Kč) mi nějak nevoní (a potápět se ve 20 m hloubce v bundě by hraničilo s pokusem o utopení).

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D no super, ted jsem si cvrnknul....... bohuzel nemam trenky co vydrzi sloupec tekutiny 20m :super:super:super

Odesláno
Původně zaslal: BV406

ja to zkousel asi v sedmi, kdy jsem dostal pod stromecek takove ty klasicke male plastove lyze.... ee

pak asi ve trinacti, to byly bezky u nas na beskydach :)... z nich jsem radeji presel na boby....

ted, ve triceti uz to asi znovu zkouset nebudu :D,,,,,, nechci skoncit jak ten letec v kitzbuehlu :bojim:)

ad ten letec v Kitzbühlu - to je sport - všichni ví, že tihle borci mají lyže přišroubovaný k noze - a tudíž nikdy jim nevypnou.

Takže, já při svých začátcích (lyže jsou už dávno odeplý a žijí si svůj život na sjezdovce), rozrývám sjezdovku svou vlstní bradou.

I to má něco do sebe ...

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Původně zaslal: Přema

Já taky.............:super

Taky jsi ujel 18 km na běžkách s krátkýma hůlkama??

Nene já jen že se taky oddávám tomuto sportu......:papa

Odesláno

Původně zaslal: BV406

ad ten letec v Kitzbühlu - to je sport - všichni ví, že tihle borci mají lyže přišroubovaný k noze - a tudíž nikdy jim nevypnou.

Takže, já při svých začátcích (lyže jsou už dávno odeplý a žijí si svůj život na sjezdovce), rozrývám sjezdovku svou vlstní bradou.

I to má něco do sebe ...

no, kdyz te to bavi :D:super

Odesláno

Zatím nemůžu pochopit, proč tomu říkají sport.

15-20 x za den se necháš vyvézt nahoru, aby jsi pak mohl sjet kopec dolů.

Nicméně, jeden víkend v (zimním) měsíci se snažím poctivě tomu přijít na kloub. Zatím bezúspěšně!

... mno, budu zkoušet dál.

Odesláno

Nicméně, jeden víkend v (zimním) měsíci se snažím poctivě tomu přijít na kloub. Zatím bezúspěšně!

Taky z toho někdy bolí nohy, takže je to sport :D

Odesláno

Taky z toho někdy bolí nohy, takže je to sport :D

taky z toho nekdy neboli jen nohy :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...