Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Blizzard[/i

no, nebylo by to špatný. škoda že mě to nenapadlo tenkrát když jsem si kupoval nový. Od tý doby mě to mrzí :) (mam HEADy)... ale rukavice Blizzard už mam, to zas jo :D

ještě jsem přemejšlel že bych si nechal udělat nálepky Blizzard a na hulváta to na těch lyžích přelepil :D

To já dělám komplet reklamu, kromě helmy a brýlí mám všechno Blizzard. :cool:

Tak to přelep a nebo nové lyže. :myslim

Odesláno

Blizzard. I když vlastně lyže mám zatím taky Heady. :)Dostala jsem takové

práskačky na naučení dlouhé jen 140cm a už se mi klepou a nedrží ta lyže,

tak teď o víkendu budu mít delší na zkoušku, tak snad se nezabiju.

Na jaře pojedem na testovačku do rakouska nebo Italie, tak tam něco otestuju, ať

vím co budu kupovat.

Odesláno
Původně zaslal: Dariska

Blizzard. I když vlastně lyže mám zatím taky Heady. :)Dostala jsem takové

práskačky na naučení dlouhé jen 140cm a už se mi klepou a nedrží ta lyže,

tak teď o víkendu budu mít delší na zkoušku, tak snad se nezabiju.

Na jaře pojedem na testovačku do rakouska nebo Italie, tak tam něco otestuju, ať

vím co budu kupovat.

Já chci taky testovat lyže! :D

A běžkuje tu někdo? Já jsem zatím vždycky brala na hory dvoje lyže a není špatný střídat to, ale zase to asi vyjde dráž, co se týká skipasu. Na týden je (třeba Amade) kolem 4000 a půlka zůstane nevyužitá. Jednodenní pak vyjde na 38 eur a to už vyjde skoro nastejno (3x 1 den nebo týdenní). Jo a týdenní skipas na běžky 25 eur, ale dá se jet i někam, kde se neplatí, zase na úkor kvality tratí.

[upravil dne 29.1.2009 maturantka]

Odesláno

běžky moc nemusím , jsou to úzké potvory co nemají hrany a proč mám běžet , když mě nikdo nehoní :aut:D:D

:xvul taky bych chtěl testovat lyže :roker

Odesláno

jojo, testovat můžem jen my zaměstnanci, aby jsme věděli, co budem příští

rok prodávat. Testovat budem lyže na příští sezónu. :roll

A bude to takový oddych po zimním pracovním maratonu.

Odesláno
Původně zaslal: permonik7

yaris1: :potlesk

To jsme byli na Visalajích (Beskydy) a lyžovali tam děcka z \"lyžařské školky\" to byl supr pohled na ty prcky!! A tohle byl takový jejich \"bojový pokřik\" :papa

Odesláno

Já se lyžovat učím na stará kolena :aut, letos je to druhá zima, takže mi to samozřejmě moc nejde, ale snažím se a taky dělám reklamu na BLIZZARD :) . Měli jsme jet letos do Rakouska, ale nějak to nevyšlo, tak snad stihneme ještě nějakou lyžovačku u nás.

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

:D já jsem lyžník-amatér a když to klapne, budu mít lyžičky přímo od Darisky :D

to si piš, že to klapne. :D Pro Tebe jako pro začátečníka je tu lyží dost na výběr.

Odesláno

Bláznivá prkýnka jsem se pokoušel zkrotit několikrát - pozor, poněkud delší, ale snad zábavné čtení

1) cca v sedmé třídě jsem byl na povinném lyžařském výcviku v Krkonoších. Samozřejmě jako začátečník jsem se dostal do nejhoršího družstva a po třech dnech jsem byl rád, že na lyžích dokážu v \"pluhu\" zatočit. Čtvrtý den byl závod ve slalomu - já se odrazil, ale lyže mi podjely po ledové \"krustě\" a já se bokem sesunul na zapíchlou kolejnici označující pramen vody. Zlí jazykové tvrdí, že se kolejnice po nárazu poněkud vychýlila ze své svislé polohy a moje brýle a kulich se našly 15 m od mého zbytku. Tehdy jsem poprvé jel v leže na saních za sněžným skutrem - od té doby mám uprostřed stehenního svalu zcela zřetelnou jámu.

2) Když už jsem tedy měl koupené lyže, tak jsem další rok byl přihlášen na jarní prázdniny s lyžováním. Opět jsem byl v nejslabším družstvu a co čert nechtěl, jednoho dne se náš instruktor zakecal s nějakou slečnou a najednou jsme byli cca 3 km od chaty 15 minut před večeří. Cesta měla být víceméně po vrstevnici, což mi vcelku šlo (nejel jsem to přece poprvé), ale cestou byl jeden strmý sešup na cestu, který jsem normálně chodil s lyžemi na ramenou. Vzhledem k tlačícímu času se instruktor rozhodl, že ten krpál sjedeme spolu - vsunul si mě mezi své nohy a odrazil. S čím nepočítal byla má reakce v momentu, kdy jsme nabrali podle mě vysokou rychlost - já totiž v ten moment (snad ze zvyku - sám jsem tak občas zastavoval) zapíchl hůlky do sněhu. To, co se pak odehrávalo občas vidím ve Večerníčcích (třeba p. Lada to uměl dobře zachytit) - prostě jsme se zcela neřízeně valili kopcem jako lavina. Dole nám ani jednomu nic nebylo, až na mé mírně zformované brýle a instruktorovu zlomenou novou lyži ELAN. Do konce prázdnin se mi vyhýbal.

3) v rámci sportovního soustředění jsem byl týden nucen jezdit na běžkách. Přiznávám se, že běžkování mi můj mozek aspoň dovolí chápat - jedná se o přesun z bodu A do bodu B, cestou mohu něco vidět, v cíli či cestou se i posilnit a nemusím celé dny mrznout pod vlekem ve frontě, když na horu stejně většinou nedojedu. S běžkováním je ale spojena jedna zrada a to, že se lyže musí voskovat. Druhý den soustředění jsem postavil mé úplně nové POLARky trochu blíž ke kamnům, aby rychleji vyschly - odměnily se mi tím, že se rozlepily po vrstvách a z mého soustředění nebylo nic.

4) příští rok jsem s vyměněnými lyžemi jel na soustředění znovu (v tento moment je nutno zdůraznit, že jsem jezdil závodně na vodě a v oddíle jsme měli jedinou, o cca 3 roky mladší, drobnou dívku - mě v té době bylo 16). Jednoho dne nás trenér vyhnal na loučku, vytýčil \"kolečko\" a začal nám hlídat styl. Nějak jsem se plácal ve stopě, když tu najednou koukám, Martina mi vjela do stopy. Jediné, co jsem stihl byl výkřik a už mi seděla na pravém koleně (pravá lyže mi vjela mezi její nohy). Tím mi zatížila pravou nohu a zatočili jsme vpravo - což nebylo po vrstevnici, ale dolů z kopce. Když jsme se trochu rozjeli, začala mě Martina plačky prosit, ať spadnu, jinak že skončíme v tom roští dole. Nespadl jsem a stalo se jak řekla. Bohužel náš věk chtěl tomu, že si tuto cestu, kdy já byl rád, že trošku jedu ona vyložila tak, jako bych jí v tom křoví chtěl minimálně znásilnit a půl roku po té se mnou téměř slovo neztratila.

5) toto mé druhé (a poslední) lyžařské soustředění bylo ukončeno tím, že jsem po tom pádu do křoví zjistil, že v běžecké botě, kde mají být 3 dírky (bota se za ně \"napichovala\" na hroty do vázání) nejsou dírky, ale drážky ....... Teprve po té můj otec rozhodl, že lyžování není sport pro mě (a pro mou sponzorující rodinu je též jaksi neúnosný).

[upravil dne 29/1/2009 Medvěd]

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Bláznivá prkýnka jsem se pokoušel zkrotit několikrát - pozor, poněkud delší, ale snad zábavné čtení

Medvěde, smekám. :potlesk:potlesk

Sice se v tom trochu poznávám, ale kam se na tebe hrabu.

Tohle si asi vytisknu. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...