Crash Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 Zdravím všechny......potřeboval bych poradit......moje 309-ka nestartuje.....startér v pořadku...motorem točí.....benzín z výfuku smrdí.....(nové) svíčky jiskru hážou ale autíčko ani neškytne.Přirovnal bych to k lepším autům kde je zablokovaný imobilizér....samozřejmě tam žadný není Bohužel to dělá jenom někdy takže se to špatně hledá. Prosím o pomoc Citovat
pastorek Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 Keby si uviedol niečo viacej o motore tak sa niečo poradiť. Takto iba vieme že máš P309 s benzínovým motorom. Citovat
Crash Odesláno 28. leden 2009 Autor Odesláno 28. leden 2009 Jo jo sory P309 1.2 r.v. 1992 nevím co víc bych měl o tom napsat Citovat
Crash Odesláno 28. leden 2009 Autor Odesláno 28. leden 2009 No zrovna teď sem to zase rešil....zase sem otočil klíčkem a nic. Přijel kámoš s kabelama a asi po 5 min. si to 2x škitlo a pak zase jenom točilo. Tak sme to zkusily roztáhnout a podařilo se mi motor udržet v chodu asi až po 2 min. Pak sem to zkusil nastartovat znovu a v pohodě. Jsem z toho zoufalý. Říkal že by to možná viděl na špatnou cívku že je možná slabá jiskra, ale po tom roztáhnutí prý možná rozhašený karbec a to už je u mě na servis tak nevím Citovat
Marcel505 Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 A přívod paliva v pohodě když to točí a hází jiskru? Citovat
N3R3Z Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 joo to já měl taky dnes problém... přiijdu k autu a baterka na hadry vyždímaná... startér se jednou umíravě protočil a konec... tak přišly na řadu kabely a naštěstí se to už chytlo... nevím v čem mohl být zakopaný pes... celej tejden vždy v poho nastartuju a dnes je baterka hyn, přitom jsem neměl zaplý nic co by mohlo žrát proud (leda udržování paměti v rádiu) Citovat
Crash Odesláno 29. leden 2009 Autor Odesláno 29. leden 2009 No ja si myslím, že když při tom startování z výfuku smrdí docela dost benzín, tak by to mělo být v pohodě, ne? Jestli se mýlím tak nevím... Citovat
Crash Odesláno 29. leden 2009 Autor Odesláno 29. leden 2009 Původně zaslal: N3R3Z joo to já měl taky dnes problém... přiijdu k autu a baterka na hadry vyždímaná... startér se jednou umíravě protočil a konec... tak přišly na řadu kabely a naštěstí se to už chytlo... nevím v čem mohl být zakopaný pes... celej tejden vždy v poho nastartuju a dnes je baterka hyn, přitom jsem neměl zaplý nic co by mohlo žrát proud (leda udržování paměti v rádiu) To je ale něco jiného...tobě se vybila baterka ale mě to prostě nechytne Citovat
N3R3Z Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 to je pravda... jestli dnes ale není nějaký globální den poruch pro peugeoty... kámoš má 306 1.4 a nenastartoval vůbec... startér točí ale ani škyt... nakonec ho musel někdo odtáhnout... a už končím s OT [upravil dne 29/1/09 N3R3Z] Citovat
Crash Odesláno 29. leden 2009 Autor Odesláno 29. leden 2009 kéž by to tak bylo ale mě už to zlobí asi 3 týdny Citovat
maijkl Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 já měl údajné gti-čko a měl jsem stejný problém, dělalo to jen někdy, ale roztlačit to šlo vždycky-na drb. Teď mám pravé gti-čko, zatím chytlo vždycky, ale někdy dlouho točí než natočí a dostává se z uplně nejnižších otáček. Ale kde je zakopanej pes...??? Citovat
P607Olda Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Bohdíkov? Kde to je??? Že by tady blízko? Citovat
Crash Odesláno 29. leden 2009 Autor Odesláno 29. leden 2009 Tak rád bych udělal závěr nad mým problémem. Neví někdo co by to mohlo být?????? Citovat
maijkl Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 pro P607Olda: určitě blízko, do šumpra to mám asi 15km Citovat
durino81 Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Mas tam striekacku, alebo karburator? Predpokladam, ze to prve... Auto nenastartuje, ked ma zly pomer vzduch-benzin, nema benzin, nema iskru. Problem moze byt naozaj aj v zapalovacej sustave - od zapalovacieho modulu, cez kable, rozdelovac, az po cievku a sviecky. Moze byt vadne teplotne cidlo a ECU si mysli, ze mas teply motor a nenastartujes, lebo nedava bohatsiu zmes... Ozaj, nemas zanesene sviecky karbonom? Dalej, moze byt vadny snimac otacok na rozdelovaci, potom tiez nenastartujes. Dalej, moze byt vadny potenciometer skrtiacej klapky - ma vydrete odporove drahy, riadiaca jednotka potom dava vela (malo) benzinu a opat nenastartujes... Moze to byt naozaj dost veci... Kolko mas najazdenych km? Citovat
drak309 Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Trefil jsi se: poměr váha vzduch na 309 řídí 3 věci: snímač polohy škrtící klapky (nový 7000kč) regulátor volnoběhu - pouští vzduch pod klapku je zezadu směšovače (nový 3500kč snímač teploty vody v hlavě - zezadu za trafem (nový 350kč) mno a teď to zajímavější -> jak ochudit směs? mno tak si kup za 5kč odpor a cvakni ho do konektoru čidla teploty (prozradím hodnotu ať nežeru 150-300 ohmu) a ten kužel zezadu odšroubuj a podlož ho po dvou podložkách, dále šroubkem pootevři klapku a měl by jsi odjet.... pokud jsi šikovnější tak si vem metr drátu a žárovku a vyblikni si flash a víš ihned (11 teplota, 21 snímač polohy škrtící klapky, 42 vstřikovač, 41 čidlo volnoběhu), držím palce - já jsem v prdeli (21) Citovat
pastorek Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Původně zaslal: Crash Tak rád bych udělal závěr nad mým problémem. Neví někdo co by to mohlo být?????? Ak sa nemýlim tak by to mal byť motor TU1M s karburátorom. Na podobnom motore som len pri najväčších mrazoch mohol dať plný sýtič inak sa to prechlastalo. V takýchto teplotách maximálne na polovicu. Citovat
drak309 Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 Bordel v tryskách? Popř voda v benzínu? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.