Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Fx: s DPH? Já mám snad 175 (na dobírku) i s jakousi slevou ale abych docílil další slevy tak bych musel posílat 40 balíků týdně (nebo tak nějak).

Edit: tak 103 + 40 za balík do 3kg, dobírka do 5tis.

[upravil dne 29/1/2009 Fusion]

Já mám do 3 kg a dobírka do 5tis za 136 s daní... což skousnu mnohem radši než pálit benzin a ničit si nervy s poštou.

Odesláno

Jj, taky tak. Nechával jsem něco přes aukro, poštovné poctivě 35Kč (s tím, že před Vánoci by to bylo buď za 30,- nebo 37,-) a pic - máte to pane za 85,- Kč. Ono je na tom fajn, že zatímco doporučené zásilky jsou automaticky pojištěné do 500Kč, teď se za to musí také zaplatit...

Jinak alespoň že na naší poště jsou u balíků tři docela pohledný a navíc celkem ochotný a příjemný kočky, což ostře kontrastuje se zbytkem osazenstva. A ještě navíc poctivý - tedy pokud jde o nalezené věci. Zapomněl jsem tam pouzdro na mobil a dostal jsem ho od nich druhý den zpátky.:potlesk

Odesláno
Původně zaslal: *jose_106*

...

Jinak alespoň že na naší poště jsou u balíků tři docela pohledný a navíc celkem ochotný a příjemný kočky, což ostře kontrastuje se zbytkem osazenstva. A ještě navíc poctivý - tedy pokud jde o nalezené věci. Zapomněl jsem tam pouzdro na mobil a dostal jsem ho od nich druhý den zpátky.:potlesk

S vloženým tel.číslem? Kde že je ta pošta? :cool:

Aha, tak to už vím, jak na to. Díky za návod, jdu si koupit pouzdro na mobil. ;)

Odesláno
Zapomněl jsem tam pouzdro na mobil a dostal jsem ho od nich druhý den zpátky.:potlesk

Tak to kamarádovi se stala opačná věc. Telefon mu vypadl z kapsy při odchodu. (před poštou, takže to není chybka pošty). Přišel na to - dle jeho slov - za 20 sekund, a když se vrátil, tak mobil tam už nebyl. Paradoxně, když mu ho za dva dny zablokovali a dali mu novou kartu s tím samým číslem, tak tam z kreditu neměl ani o floka míň.

Odesláno

Ticcino: To bude tím, že pokud to někdo seknul, tak simku vyndal a zahodil. Pakliže je cena telefonu nad 5tis. Kč, policie může zjistit jeho uživatele (resp. aspoň tel. číslo) dle IMEI a telefon případně zajistit.

Odesláno

Mě nedávno policajti vrátili telefon, kterej vystopovali podle IMEI.

I když tam někdo dá novou kartu tak pořád lze v síti najít a když tam někdo dá paušálovou simku tak je jasnej.

Konečně po dlooouhé době udělali něco pro mě.

Dřív když sem ztratil mobil tak sem oběhl všechny zastavárny v Brně (když ten telefon měl cenu), jednou úspěšně.

Odesláno

Čská pošta musí konkurovat PPL a jiným přepravcům, proto pořád zdražuje jenom služby pro občany, služby pro firmy zdraží jen kosmeticky. :blicismajlik

Odesláno

Ted jsem v posledni dobe posilal asi 3 baliky (doporucene).....postovny 117,-.....dodani u vsech trvalo tejden.....za ty prachy by to teda mohlo bejt rychlejc........

Odesláno
Původně zaslal: Ravel

Čská pošta musí konkurovat PPL a jiným přepravcům, proto pořád zdražuje jenom služby pro občany, služby pro firmy zdraží jen kosmeticky. :blicismajlik

Jo... A pro firmy dělá úplné maximum - mně ztrácela balíky pořád dokola, když mi přišel balík, tak nebyli schopni dosílky na bližší poštu ani po urgencích, a když jsem se chtěl dozvědět, co že to pošta už měsíce inzeruje plakáty na poštách, tak... podívejte se sami: www.postaprofirmy.cz

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...