Fx Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Původně zaslal: Fusion Fx: s DPH? Já mám snad 175 (na dobírku) i s jakousi slevou ale abych docílil další slevy tak bych musel posílat 40 balíků týdně (nebo tak nějak). Edit: tak 103 + 40 za balík do 3kg, dobírka do 5tis. [upravil dne 29/1/2009 Fusion] Já mám do 3 kg a dobírka do 5tis za 136 s daní... což skousnu mnohem radši než pálit benzin a ničit si nervy s poštou. Citovat
.mycTD Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 jestli to nekomu spravi naladu, tak nas postak dnes dostal madlem od dveri takovou ranu, ze skuhral jeste 10 minut. Citovat
*jose_106* Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Jj, taky tak. Nechával jsem něco přes aukro, poštovné poctivě 35Kč (s tím, že před Vánoci by to bylo buď za 30,- nebo 37,-) a pic - máte to pane za 85,- Kč. Ono je na tom fajn, že zatímco doporučené zásilky jsou automaticky pojištěné do 500Kč, teď se za to musí také zaplatit... Jinak alespoň že na naší poště jsou u balíků tři docela pohledný a navíc celkem ochotný a příjemný kočky, což ostře kontrastuje se zbytkem osazenstva. A ještě navíc poctivý - tedy pokud jde o nalezené věci. Zapomněl jsem tam pouzdro na mobil a dostal jsem ho od nich druhý den zpátky. Citovat
Marcel505 Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Původně zaslal: *jose_106* ... Jinak alespoň že na naší poště jsou u balíků tři docela pohledný a navíc celkem ochotný a příjemný kočky, což ostře kontrastuje se zbytkem osazenstva. A ještě navíc poctivý - tedy pokud jde o nalezené věci. Zapomněl jsem tam pouzdro na mobil a dostal jsem ho od nich druhý den zpátky. S vloženým tel.číslem? Kde že je ta pošta? Aha, tak to už vím, jak na to. Díky za návod, jdu si koupit pouzdro na mobil. Citovat
Ticcino Odesláno 30. leden 2009 Autor Odesláno 30. leden 2009 Zapomněl jsem tam pouzdro na mobil a dostal jsem ho od nich druhý den zpátky. Tak to kamarádovi se stala opačná věc. Telefon mu vypadl z kapsy při odchodu. (před poštou, takže to není chybka pošty). Přišel na to - dle jeho slov - za 20 sekund, a když se vrátil, tak mobil tam už nebyl. Paradoxně, když mu ho za dva dny zablokovali a dali mu novou kartu s tím samým číslem, tak tam z kreditu neměl ani o floka míň. Citovat
Fx Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Ticcino: To bude tím, že pokud to někdo seknul, tak simku vyndal a zahodil. Pakliže je cena telefonu nad 5tis. Kč, policie může zjistit jeho uživatele (resp. aspoň tel. číslo) dle IMEI a telefon případně zajistit. Citovat
Fusion Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Mě nedávno policajti vrátili telefon, kterej vystopovali podle IMEI. I když tam někdo dá novou kartu tak pořád lze v síti najít a když tam někdo dá paušálovou simku tak je jasnej. Konečně po dlooouhé době udělali něco pro mě. Dřív když sem ztratil mobil tak sem oběhl všechny zastavárny v Brně (když ten telefon měl cenu), jednou úspěšně. Citovat
Ravel Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Čská pošta musí konkurovat PPL a jiným přepravcům, proto pořád zdražuje jenom služby pro občany, služby pro firmy zdraží jen kosmeticky. Citovat
Meldik Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Ted jsem v posledni dobe posilal asi 3 baliky (doporucene).....postovny 117,-.....dodani u vsech trvalo tejden.....za ty prachy by to teda mohlo bejt rychlejc........ Citovat
Fx Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 Původně zaslal: Ravel Čská pošta musí konkurovat PPL a jiným přepravcům, proto pořád zdražuje jenom služby pro občany, služby pro firmy zdraží jen kosmeticky. Jo... A pro firmy dělá úplné maximum - mně ztrácela balíky pořád dokola, když mi přišel balík, tak nebyli schopni dosílky na bližší poštu ani po urgencích, a když jsem se chtěl dozvědět, co že to pošta už měsíce inzeruje plakáty na poštách, tak... podívejte se sami: www.postaprofirmy.cz Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.