Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

díky moc za rady. už to funguje!!! zkusila jsem to prostříknout tou stříkačkou a fakt ta spodní tryska nestříkala. tak jsem to prošťourala drátkem a už to krásně funguje :) . paráda, mám z toho radost :) . ale stejně přemýšlím, jestli ty Valea za 740 nekoupit. oproti ostatním cenám je to good price :mrk . jinak díky moc za super rady :) :) :)

Odesláno

Pozor Valeo je Valeo a SWF je SWF.Nie je to Valeo SWF,ale Valeo alebo SWF.Ja mam SWF.Je to lacnejsia verzia Valeo.Valeo stoja cca 2x tolko,co SWF.

[upravil dne 18/3/13 17:30 od xpetrix]

Odesláno

no mě se to zdálo podezřelý, taková cena. pán mi napsal toto: \"od firmy Valeo SWF za cenu 740,- Kč\". takže to zřejmě nebude až tak úžasný... a jsou dobrý ty stěrače? vyplatí se to koupit?

[upravil dne 18/3/13 17:00 od zuzka š.]

Odesláno

Tak,tak Marko,cena sa pohybuje na SK od 40€ hore a moje SWF stali cca 25€ aj s dopravou.Problem s nimi nemam a na dalsiu zimu urcite budem menit vsetky 3.Zadny mam Valeo Silencio VM27.Mozno dam vsetky 3 Valeo Silencio(VM214+VM27).

Odesláno

Dneska dorazili stěrače z aukra od prodejce TricoLubin. Jsou to kopie Valeo, ale bez spojleru. Ramínka jsou o 2 cm kratší než Valeo. Trysky mají 4 otvory narozdíl od mojich Bosh, tam jsou jen 2 otvory. Oba stěrače jsou pravé (trysky ostřikovačů). Znamená to, že u spolujezdce stříká před stěrač a u řidiče za stěrač. Jinak vypadají docela dobře. Za ty prachy asi dobrý.

Odesláno

marko306: jaky Bosche ti a za jakych podminek skakaly? Me to zajima proto, ze nedam dopustit na Bosch Eco radu, mam ji ted nove i na nautobuse, zatim naprosta spokojenost [stejne jako u predchozich aut - s. rapid a r. megane scenic], ale u autobusu se krapet bojim sklonu skla a dalnice, to jeste nemam ozkousene. tak proto se o to zajimam... dik za info. :roker

[upravil dne 25/3/13 23:16 od Komar1981]

Odesláno

Na 807 zrovna nie, ale na 306 mi vrzgali a poskakovali po skle. Hlavne cestou dole. Cestou hore to asi okne veľmi dobre utreli a cestou dole už šli po suchom, tak poskakovali. Pri valeách sa mi to stalo tiež stalo, ale nie tak často ako pri bosch.

Odesláno

me prave ty bosche eko nikdy tohle nedelaly [ale v rozmeru 400mm]. naopak 350mm Valeo jsem de facto hned vyhazoval, to se nedalo poslouchat. ale u tech to bylo asi nejakou socka verzi... staly tusim 250 par. bosche stojej jeste min a nikdy. proto je tu taky porad chvalim az do nebes :D

• O 2 měsíce později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Po mnoha dohadech v ruznych vlaknech o steracich a integrovanych tryskach prispeji svym postrehem a snad dobrou radou.

Poridil sem sil take \"Flaty\" - Bosh Aerotwin (BO 3397118913) - novy model s lepsi aerodinamikou.

Makaji krasne ,tichoucko ,stira to a nemlati to :)

A jak na trysku ostrikovace ?

Ze stareho strace je treba sundat spoiler (je jen pricvaknuty) o OPATRNE !!! nahrat ze strany kovu (vnitrni strana sterace) a pak v pohode odloupneme \"torpedo\" - je jen prilepene.

Tim OPATRNE myslim opravdu opatrne - je to jen plast tak aby jste si ho nerozpustili.

Nyni nasadime Aerotwin --- to URAN je to nahrada tudiz to jde primo nasadit, je to tvz. U-uchyceni --- na hadicku si nasadime nase sundane torpedo.

Odmastime obe stycne plochy lihem a slepime oboustranou lepici paskou.

OBOUSTRANA LEPICI PASKA JE AKRYLATOVA ! nespravne take oznacovana jako GELOVA. Levne radoby-lepici pasky nebudou drzet.

Pri tropickych vedrech stalo auto na primem slunci na parkovisti a drzi to jako pipipip :D

JE TO JEDNODUCHE A CELA VEDA JE OPRAVDU JEN V TOM POUZIT OPRAVDU KVALITNI LEPICI PASKU !!! - bohuzel to uz neutrhnete a v pripade vymeny je nutne to nahrat (znicite sice sterac ale to preci nevadi - menite jej :) )

vysledne foto:

post-36768-14109632107285_thumb.jpg

post-36768-14109632107849_thumb.jpg

[upravil dne 2/7/13 17:36 od cari]

Odesláno

to JirkaMTPO

bohuzel je to dany (trysky v torpeu) , muzes pouzit jiny torpedo (z jineho auta) anebo to vzit lopatou.

Tzn dej mezi sterac a torpedo jednoduse klinek aby torpedo bylo trochu naklonene ven a bude ti to strikat vic pred sterace (nutno laborovat s uhlem) :roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...