zuzka š. Odesláno 18. březen 2013 Odesláno 18. březen 2013 díky moc za rady. už to funguje!!! zkusila jsem to prostříknout tou stříkačkou a fakt ta spodní tryska nestříkala. tak jsem to prošťourala drátkem a už to krásně funguje . paráda, mám z toho radost . ale stejně přemýšlím, jestli ty Valea za 740 nekoupit. oproti ostatním cenám je to good price . jinak díky moc za super rady :) Citovat
xpetrix Odesláno 18. březen 2013 Odesláno 18. březen 2013 Pozor Valeo je Valeo a SWF je SWF.Nie je to Valeo SWF,ale Valeo alebo SWF.Ja mam SWF.Je to lacnejsia verzia Valeo.Valeo stoja cca 2x tolko,co SWF. [upravil dne 18/3/13 17:30 od xpetrix] Citovat
zuzka š. Odesláno 18. březen 2013 Odesláno 18. březen 2013 no mě se to zdálo podezřelý, taková cena. pán mi napsal toto: \"od firmy Valeo SWF za cenu 740,- Kč\". takže to zřejmě nebude až tak úžasný... a jsou dobrý ty stěrače? vyplatí se to koupit? [upravil dne 18/3/13 17:00 od zuzka š.] Citovat
marko306 Odesláno 18. březen 2013 Odesláno 18. březen 2013 Ja som spokojný. Stierače mi neskáču ako napríklad Bosch. Ja mám tieto a stáli ma 40€. Citovat
xpetrix Odesláno 18. březen 2013 Odesláno 18. březen 2013 Tak,tak Marko,cena sa pohybuje na SK od 40€ hore a moje SWF stali cca 25€ aj s dopravou.Problem s nimi nemam a na dalsiu zimu urcite budem menit vsetky 3.Zadny mam Valeo Silencio VM27.Mozno dam vsetky 3 Valeo Silencio(VM214+VM27). Citovat
marko306 Odesláno 18. březen 2013 Odesláno 18. březen 2013 Vzadu mám gumičku s pôvodných predných Valeo. Citovat
xpetrix Odesláno 18. březen 2013 Odesláno 18. březen 2013 Ja som gumicky menil raz a nemal som uz na to nervy.Tak som kupil cele ramienka a hotovo. Citovat
agregatos Odesláno 21. březen 2013 Odesláno 21. březen 2013 Dneska dorazili stěrače z aukra od prodejce TricoLubin. Jsou to kopie Valeo, ale bez spojleru. Ramínka jsou o 2 cm kratší než Valeo. Trysky mají 4 otvory narozdíl od mojich Bosh, tam jsou jen 2 otvory. Oba stěrače jsou pravé (trysky ostřikovačů). Znamená to, že u spolujezdce stříká před stěrač a u řidiče za stěrač. Jinak vypadají docela dobře. Za ty prachy asi dobrý. Citovat
Komar1981 Odesláno 25. březen 2013 Odesláno 25. březen 2013 marko306: jaky Bosche ti a za jakych podminek skakaly? Me to zajima proto, ze nedam dopustit na Bosch Eco radu, mam ji ted nove i na nautobuse, zatim naprosta spokojenost [stejne jako u predchozich aut - s. rapid a r. megane scenic], ale u autobusu se krapet bojim sklonu skla a dalnice, to jeste nemam ozkousene. tak proto se o to zajimam... dik za info. [upravil dne 25/3/13 23:16 od Komar1981] Citovat
marko306 Odesláno 26. březen 2013 Odesláno 26. březen 2013 Na 807 zrovna nie, ale na 306 mi vrzgali a poskakovali po skle. Hlavne cestou dole. Cestou hore to asi okne veľmi dobre utreli a cestou dole už šli po suchom, tak poskakovali. Pri valeách sa mi to stalo tiež stalo, ale nie tak často ako pri bosch. Citovat
Komar1981 Odesláno 26. březen 2013 Odesláno 26. březen 2013 me prave ty bosche eko nikdy tohle nedelaly [ale v rozmeru 400mm]. naopak 350mm Valeo jsem de facto hned vyhazoval, to se nedalo poslouchat. ale u tech to bylo asi nejakou socka verzi... staly tusim 250 par. bosche stojej jeste min a nikdy. proto je tu taky porad chvalim az do nebes Citovat
Uran Odesláno 30. květen 2013 Odesláno 30. květen 2013 Máte někdo zkušenosti se stěrači Bosch Aerotwin 657S ??? Jdou rovnou nacvaknout nebo je potřeba nějaká redukce? Citovat
jirkapl Odesláno 30. květen 2013 Odesláno 30. květen 2013 Já Aero používám a paráda , konečně nic nemlátí a stírají 100% Citovat
cari Odesláno 2. červenec 2013 Odesláno 2. červenec 2013 Po mnoha dohadech v ruznych vlaknech o steracich a integrovanych tryskach prispeji svym postrehem a snad dobrou radou. Poridil sem sil take \"Flaty\" - Bosh Aerotwin (BO 3397118913) - novy model s lepsi aerodinamikou. Makaji krasne ,tichoucko ,stira to a nemlati to A jak na trysku ostrikovace ? Ze stareho strace je treba sundat spoiler (je jen pricvaknuty) o OPATRNE !!! nahrat ze strany kovu (vnitrni strana sterace) a pak v pohode odloupneme \"torpedo\" - je jen prilepene. Tim OPATRNE myslim opravdu opatrne - je to jen plast tak aby jste si ho nerozpustili. Nyni nasadime Aerotwin --- to URAN je to nahrada tudiz to jde primo nasadit, je to tvz. U-uchyceni --- na hadicku si nasadime nase sundane torpedo. Odmastime obe stycne plochy lihem a slepime oboustranou lepici paskou. OBOUSTRANA LEPICI PASKA JE AKRYLATOVA ! nespravne take oznacovana jako GELOVA. Levne radoby-lepici pasky nebudou drzet. Pri tropickych vedrech stalo auto na primem slunci na parkovisti a drzi to jako pipipip JE TO JEDNODUCHE A CELA VEDA JE OPRAVDU JEN V TOM POUZIT OPRAVDU KVALITNI LEPICI PASKU !!! - bohuzel to uz neutrhnete a v pripade vymeny je nutne to nahrat (znicite sice sterac ale to preci nevadi - menite jej ) vysledne foto: [upravil dne 2/7/13 17:36 od cari] Citovat
JirkaMTPO Odesláno 2. červenec 2013 Odesláno 2. červenec 2013 Mám to přesně takto již tři roky a jediné co mi vadí, že neodstřikují dost do plochy, hlavně nahoru. Citovat
cari Odesláno 2. červenec 2013 Odesláno 2. červenec 2013 to JirkaMTPO bohuzel je to dany (trysky v torpeu) , muzes pouzit jiny torpedo (z jineho auta) anebo to vzit lopatou. Tzn dej mezi sterac a torpedo jednoduse klinek aby torpedo bylo trochu naklonene ven a bude ti to strikat vic pred sterace (nutno laborovat s uhlem) Citovat
JirkaMTPO Odesláno 3. červenec 2013 Odesláno 3. červenec 2013 Asi by bylo lepší mít odstřikovače v plastové mřížce mezi oknem a kapotou, taky to tady někdo měl. Citovat
marko306 Odesláno 3. červenec 2013 Odesláno 3. červenec 2013 Ostrekovače v tej mriežke majú všetky eurovany vyrobené po roku 2005. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.