Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Prerovak

zdravicko :) osobne bych do Asusu nesel (po reklamacich s nema) aaaaaale zamlouva se mi nejvic ted: http://ce.computers.toshiba-europe.com/innovation/cs/product/Toshiba-NB100-11G/1058522/toshibaShop/false/ sice uz nema takovou vydrz ale co uz

Taky bych \"nikdy\" do Asusu nešel, ale ten Eee 901 je poměrně bytelný, má SSD disky a hlavně - není to plnohodnotná náhrada notebooku nebo PC (nedá se na něm rozumně psát). Není se čeho bát, věřím, že snese i drsnější zacházení technika v terénu. Škoda, že nemá COM port.

Odesláno

Já jsem dostal k narozeninám MSI Wind U100 a naprosta spokojenost. Pokud nechcete hrat 3D hry tak bohate staci. Má hlavne uzasny display ma LED podsviceni a veliky pozorovaci uhel, zatim jsem nevidel hezci

[upravil dne 26-1-2009 Escaper]

Odesláno

mam Asus a jsem spokojenej... akorát jsem televizní kartu po roce ještě pořádně nevyužil, příště budu kupovat podle toho co fakt využuju a nee podle toho co si budu myslet že bych možná někdy využil...:roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...