Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Co tě k tomu vede? Pokud jen rozměr, tak ho raději ožel a kup si normální noťas (cenově nastejno). V bývalé práci jsem viděl rozebraný e700 a asi bych si ho nekoupil:bojim.

Odesláno

Hodně jsem o tom četl a hlavně ten rozměr a váha protože mám stolní PC a toto je super na dovolenou a tak do terénu i pro zábavu přeci jen 1 kg a provoz 7 hodin je užasnej

Původně zaslal: dzavel

Co tě k tomu vede? Pokud jen rozměr, tak ho raději ožel a kup si normální noťas (cenově nastejno). V bývalé práci jsem viděl rozebraný e700 a asi bych si ho nekoupil:bojim.

Odesláno

To by mě zajímalo, co jsi v něm tak strašnýho našel, že bys ho kvůli tomu nechtěl. Nebyla to elektronka E13 z podniku Katoda Olomóc?

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

To by mě zajímalo, co jsi v něm tak strašnýho našel, že bys ho kvůli tomu nechtěl. Nebyla to elektronka E13 z podniku Katoda Olomóc?

:D

Odesláno
Původně zaslal: minimaxa

chodí v tom alespoň XPrcka? co sem četl, tak nic moc :roll

Já je tam mám, je fakt, že nechodí nejrychleji, ale jak říkám, stačí to na normální uživatelské věci. A na cestování to je ideal. Nemůžeš od toho čekat zázraky, za ty peníze...

Odesláno

Tiež sa mi páčilo a uvažoval som nad kúpou tejto \"hračky\". Nakoniec som si to rozmyslel. Procesor Celeron M 900 MHz, 512 MB RAM a cena 10 000. Radšej doplatím 5 000 a mám \"normálny\" notebook. Každopádne musím uznať že mobilita, pripojiteľnosť a výdrž batérie sú výborné. Pri použití ako GPS navigácie a \"väčšieho PDA\" je to dobrá voľba.

P.S. Prečo k nemu myš stojí 950 Sk? :myslim

Odesláno

Procesor, který nelze vyměnit, pomalou paměť (prostě pomalá a drahá hračka bez možnosti rošíření). To že tam není HDD je plus i minus. Jelikož to vyrábí Asus a jejich reklamace jsem zažil, tak bych si ho nekoupil. Toť vše;)

Odesláno

Procesor, který nelze vyměnit, pomalou paměť (prostě pomalá a drahá hračka bez možnosti rošíření). To že tam není HDD je plus i minus. Jelikož to vyrábí Asus a jejich reklamace jsem zažil, tak bych si ho nekoupil. Toť vše;)

To spojenie ASUS a reklamácia mi nedá nereagovať. Máš s tým zlú skúsenosť? Lebo posledné dva roky majú najlepší servis čo poznám. Poruchovosť výrobkov minimálna a ešte sa mi nestalo aby oprava trvala dlhšie ako 7 dní i s dopravou.

Práve by som povedal že keď notebook s Low-end modelov, tak jedine ASUS.

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

To spojenie ASUS a reklamácia mi nedá nereagovať. Máš s tým zlú skúsenosť? Lebo posledné dva roky majú najlepší servis čo poznám. Poruchovosť výrobkov minimálna a ešte sa mi nestalo aby oprava trvala dlhšie ako 7 dní i s dopravou.

Práve by som povedal že keď notebook s Low-end modelov, tak jedine ASUS.

Zkušenost nemám, ale já ty produkty opravoval takže vím jaká je kvalita oprav.

Asus patří mezi lepší značky v HW, ale osobně bych se mu už vyhnul.

Odesláno

Notebooky začínající na \'\' A \'\' raději nebrat, osobně neznám nikoho, kdo by neměl problémy, hlavně tedy ACERY NÉNÉÉÉÉÉÉ :bojim .

Odesláno

kupa asusu eee je dobra vec pokial clovek uz ma notebook a sa mu vidi tazky, inak su to zbytocne vyhodene peniaze. cely komp je stavany dost riskantne, napr. nema to klasicky pevny hdd. ako hovorim, eee by som odporucal vyslovne ludom, ktori chcu mat pristup na internet vsade, pripadne si radi pozru filmy a nahraju fotky. urcite by som ho neodporucal ako nahradu za notebook.

Odesláno

Koupil jsem ho někdy v červenci pro svoji drahou polovičku. Ve spojení s domácím 1TB síťovým diskem je to slušná hračka. Skvělá výdrž, WiFi, Bluetooth,...

Jen to je potřeba hned po koupi přeinstalovat, protože na systémovém disku 4GB velkém je móóóc málo místa.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...