vendelinek Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 Jj,taky sem to prohlížel,viděl sem to tady u nás v BILLE asi před měsícem,ale nekoupil,uznal sem sám sobě že pro mě zbytečný Citovat
BoneDaddy Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 Takovej zvedák je sice pěknej, ale když pod auto sotva narveš nužkovej co tam byl a to i když je uplně na nejmíň, tak ti je taková kráva k prdu. Citovat
Pe.Tr Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 Bubo ale z autem bych to tak nezvedal vysoko , aby se ti mazlík nepřevrátil Citovat
jakub106GTI Odesláno 25. leden 2009 Autor Odesláno 25. leden 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Takovej zvedák je sice pěknej, ale když pod auto sotva narveš nužkovej co tam byl a to i když je uplně na nejmíň, tak ti je taková kráva k prdu. no nesmíš to mít tak nízké taky jsem si říkal jestli to tam dostanu ale je to v pohodě tady je foto jak je to nejníž Petře ted jsi mě připomněl jednu raklamu s tím převrácením zítra to sem dám:) Jo a Kujone to víš že ji vezmu i když bojím se že už bude dávno po ní Citovat
jan07 Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 ja mam uplne stejny hever,a vleze tam v pohode.Dal jsem ho pod predek a zkousel jak vysoko to zvedne a malem jsem to prevratil:) Citovat
AnotherOne Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 Mal som podobný hever a ešte som musel prikladať dosku 5cm aby to zdvihlo dostatočne vysoko. Tento sa zdá s erekciou problém nemá. Citovat
BoneDaddy Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 Původně zaslal: jakub106GTI no nesmíš to mít tak nízké Teda jestli já to mám nízké, tak by mě zajímalo čím zvedá auto čakom. Citovat
Béďa Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 peknej zvedak, taky musim nejakej novej poresit.. je to tenhle?? http://www.makronet.cz/zbozi/5209/zbozi.html.htm Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 Původně zaslal: vendi.stejskal Jj,taky sem to prohlížel,viděl sem to tady u nás v BILLE asi před měsícem,ale nekoupil,uznal sem sám sobě že pro mě zbytečný Nj ty z Billy a podobnejch marketůjsou polouatomatický, nahoru to vypumpuješ a dolů sjede sám. Akorát že sjede zrovna když to nejmíň čekáš a kdy se mu zachce:D:D:D:D:D Citovat
jakub106GTI Odesláno 25. leden 2009 Autor Odesláno 25. leden 2009 Původně zaslal: Béďa peknej zvedak, taky musim nejakej novej poresit.. je to tenhle?? http://www.makronet.cz/zbozi/5209/zbozi.html.htm jojo to je presne on:) Citovat
Ondřík106s Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 jj myslím že tento tvedák je pro 106ku dostatečný Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.