PnR Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 su volanty z 406 a 306 rovnake? pripadne bude nejaky problem napasovat volant z 406 do 306? Citovat
Pe.Tr Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 Původně zaslal: PnR su volanty z 406 a 306 rovnake? pripadne bude nejaky problem napasovat volant z 406 do 306? pokud se nepletu tak 306 ma triramennej každopadně kvuli bagu budes mit problem Citovat
Edison Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 A nebude ve 306 taky o něco menší? S ohledem na hmotnosti... Citovat
PnR Odesláno 25. leden 2009 Autor Odesláno 25. leden 2009 mam 4 ramenny a chcem tam dat 4 ramenny.. a presne to ma trapi, nemohli by ste niekto zmerat priemer volantu na 406? Citovat
gedu Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 Ja mám na 306 štvorramený. doplnené foto [upravil dne 25/1/09 gedu] Citovat
PnR Odesláno 25. leden 2009 Autor Odesláno 25. leden 2009 tak asi je blbost si mysliet ze by robili ine velkosti volantov do inych modelov ze? ak niekto budete mat cas tak plz odmerajte priemer volantu.. ja som nameral 38-40cm. dakujem Citovat
Edison Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 To máš ten volant šišatej? ;-) Ona to taková blbost není. Průměr volantu se u jednotlivých modelů volí podle síly, kterou je potřeba vyvinout na obvodu k otáčení koly, což je dáno průměrem volantu, hmotností na přední nápravě, převodovými poměry převodek a pák a posilovacím účinkem posilovače. U toho posilovače sinejsem zcela jist, je totiž možné, že se to měří/počítá ve stavu, kdy je posilovač nefunkční. Ta síla se smí pohybovat do nějaké hodnoty (kterou neznám). Toto vím. Byl jsem u schvalovací zkoušky prototypu trolejbusu. Když nám zvážili hmotnost na přední nápravě, tak nám řekli, že máme namonmtovat větší volant, nebo část hmotnosti přesunout do zadní části vozidla. Citovat
PnR Odesláno 25. leden 2009 Autor Odesláno 25. leden 2009 nie len som to meral viacerymi sposobmi Citovat
Edison Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 Nemyslíš, že by bylo vhodnější změřit jediný a ten i popsat? ;-) Sory, že rejpu, ale jsem prostě technik a ten údaj, cos napsal je naprosto nepoužitelnej... :-D Citovat
PnR Odesláno 25. leden 2009 Autor Odesláno 25. leden 2009 nemyslim.. kazdy nech zmera ako vie a ked to bude do 40 tak je to fajn Citovat
Ferry Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 Původně zaslal: PnR mam 4 ramenny a chcem tam dat 4 ramenny.. a presne to ma trapi, nemohli by ste niekto zmerat priemer volantu na 406? neni treba nic merit, v serviceboxu je vse napsane , vsechny 406 maji 381mm krome kozeneho sportovniho z coupe 406, ten ma 376 , nedavno jsem ho sehnal a je proste uuuuzasnej suprove se drzi bohuzel ted nemam lepsi fotku, ale s timhle ted kroutim v svy 406 [upravil dne 25/1/09 Ferry] Citovat
Edison Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 Původně zaslal: PnR nemyslim.. kazdy nech zmera ako vie a ked to bude do 40 tak je to fajn No nevím... To by taky mohl napsat asi 30mm... To by tak mohl být třeba průměr obruče volantu... Takže ono to \"ať si každý měří jak chce\" nebude zase to pravé. :-D Ať se na mě nikdo nezlobí, ale když se někdo ptá na technický údaj, tak ten není ani \"asi\", ani \"nco kolem\", ba dokonce \"ať si to každý měří jak chce\". To je údaj měřený jasněš definovaným způsobem. Citovat
AnotherOne Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 Původně zaslal: Edison Původně zaslal: PnR nemyslim.. kazdy nech zmera ako vie a ked to bude do 40 tak je to fajn No nevím... To by taky mohl napsat asi 30mm... To by tak mohl být třeba průměr obruče volantu... Takže ono to \"ať si každý měří jak chce\" nebude zase to pravé. :-D Ať se na mě nikdo nezlobí, ale když se někdo ptá na technický údaj, tak ten není ani \"asi\", ani \"nco kolem\", ba dokonce \"ať si to každý měří jak chce\". To je údaj měřený jasněš definovaným způsobem. No hej Edisone, nemá každy vo vačku šubleru ako ty Citovat
PnR Odesláno 25. leden 2009 Autor Odesláno 25. leden 2009 Původně zaslal: Edison Původně zaslal: PnR nemyslim.. kazdy nech zmera ako vie a ked to bude do 40 tak je to fajn No nevím... To by taky mohl napsat asi 30mm... To by tak mohl být třeba průměr obruče volantu... Takže ono to \"ať si každý měří jak chce\" nebude zase to pravé. :-D Ať se na mě nikdo nezlobí, ale když se někdo ptá na technický údaj, tak ten není ani \"asi\", ani \"nco kolem\", ba dokonce \"ať si to každý měří jak chce\". To je údaj měřený jasněš definovaným způsobem. ok ty merat nemusis.. Citovat
Edison Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 o Tvá měření \"každej jak chce\" bych se teda taky fakt neopíral. Ty měřit fakt nemusíš... Klidně můžeč říct, že ten průměr je někde mezi 20 a 50 centimetry. Budeš mít naprostou pravdu, leč ta informace je v praxi naprosto nepoužitelná... Hele, neděláš náhodou u mrkquo$hitu?? :-D Citovat
PnR Odesláno 25. leden 2009 Autor Odesláno 25. leden 2009 Ferry: odkial a za kolko? zavidim edison: odchylka merania 2 cm je to iste ako odchylka 30cm Citovat
Ferry Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 Původně zaslal: PnR Ferry: odkial a za kolko? zavidim edison: odchylka merania 2 cm je to iste ako odchylka 30cm byla to vymena - ten muj stary volant + 500Kc , bral jsem ho z coupe, co tu nabizel a nabizi na dily uzivatel Hadas jinak si myslim, ze pokud bys sehnal komplet volant ze 406 i s airbagem, tak to nebude problem prohodit, konektor airbagu bude predpokladam stejnej, ale vyzkouset radeji na miste Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.