Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: PnR

su volanty z 406 a 306 rovnake?

pripadne bude nejaky problem napasovat volant z 406 do 306?

pokud se nepletu tak 306 ma triramennej

každopadně kvuli bagu budes mit problem

Odesláno

tak asi je blbost si mysliet ze by robili ine velkosti volantov do inych modelov ze?

ak niekto budete mat cas tak plz odmerajte priemer volantu.. ja som nameral 38-40cm.

dakujem

Odesláno

To máš ten volant šišatej? ;-) Ona to taková blbost není. Průměr volantu se u jednotlivých modelů volí podle síly, kterou je potřeba vyvinout na obvodu k otáčení koly, což je dáno průměrem volantu, hmotností na přední nápravě, převodovými poměry převodek a pák a posilovacím účinkem posilovače. U toho posilovače sinejsem zcela jist, je totiž možné, že se to měří/počítá ve stavu, kdy je posilovač nefunkční. Ta síla se smí pohybovat do nějaké hodnoty (kterou neznám). Toto vím. Byl jsem u schvalovací zkoušky prototypu trolejbusu. Když nám zvážili hmotnost na přední nápravě, tak nám řekli, že máme namonmtovat větší volant, nebo část hmotnosti přesunout do zadní části vozidla.

Odesláno

Nemyslíš, že by bylo vhodnější změřit jediný a ten i popsat? ;-) Sory, že rejpu, ale jsem prostě technik a ten údaj, cos napsal je naprosto nepoužitelnej... :-D

Odesláno

mam 4 ramenny a chcem tam dat 4 ramenny..

a presne to ma trapi, nemohli by ste niekto zmerat priemer volantu na 406?

neni treba nic merit, v serviceboxu je vse napsane , vsechny 406 maji 381mm krome kozeneho sportovniho z coupe 406, ten ma 376 , nedavno jsem ho sehnal a je proste uuuuzasnej ;):D suprove se drzi

bohuzel ted nemam lepsi fotku, ale s timhle ted kroutim v svy 406 ;)

[upravil dne 25/1/09 Ferry]

post-0-14109604310562_thumb.jpg

Odesláno

nemyslim.. kazdy nech zmera ako vie a ked to bude do 40 tak je to fajn

No nevím... To by taky mohl napsat asi 30mm... To by tak mohl být třeba průměr obruče volantu... Takže ono to \"ať si každý měří jak chce\" nebude zase to pravé. :-D Ať se na mě nikdo nezlobí, ale když se někdo ptá na technický údaj, tak ten není ani \"asi\", ani \"nco kolem\", ba dokonce \"ať si to každý měří jak chce\". To je údaj měřený jasněš definovaným způsobem.
Odesláno
Původně zaslal: Edison

No nevím... To by taky mohl napsat asi 30mm... To by tak mohl být třeba průměr obruče volantu... Takže ono to \"ať si každý měří jak chce\" nebude zase to pravé. :-D Ať se na mě nikdo nezlobí, ale když se někdo ptá na technický údaj, tak ten není ani \"asi\", ani \"nco kolem\", ba dokonce \"ať si to každý měří jak chce\". To je údaj měřený jasněš definovaným způsobem.

No hej Edisone, nemá každy vo vačku šubleru ako ty :aut

Odesláno
Původně zaslal: Edison

ok ty merat nemusis..

Odesláno

o Tvá měření \"každej jak chce\" bych se teda taky fakt neopíral. Ty měřit fakt nemusíš... Klidně můžeč říct, že ten průměr je někde mezi 20 a 50 centimetry. Budeš mít naprostou pravdu, leč ta informace je v praxi naprosto nepoužitelná... Hele, neděláš náhodou u mrkquo$hitu?? :-D

Odesláno

Ferry: odkial a za kolko? zavidim :)

edison: odchylka merania 2 cm je to iste ako odchylka 30cm :blicismajlik

byla to vymena - ten muj stary volant + 500Kc , bral jsem ho z coupe, co tu nabizel a nabizi na dily uzivatel Hadas

jinak si myslim, ze pokud bys sehnal komplet volant ze 406 i s airbagem, tak to nebude problem prohodit, konektor airbagu bude predpokladam stejnej, ale vyzkouset radeji na miste :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...