Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Co dělat, chcete-li pobavit stopaře?

- Zastavte, zeptejte se kolik je hodin a poté rychle odjeďte.

- Zeptejte se: \"Máš strach ???\"

- Při rychlosti nad 130 km/h simulujte epileptický záchvat.

- Vypijte za jízdy 1 litr 40% vodky.

- Při rychlosti nad 180 km/h pusťte volant a začněte strašně ječet.

- Nedržte volant a tvrďte, že až vjedete do zatáčky, zhypnotizujete volant, aby se sám otočil.

- Dělejte mrtvého.

- Opakujte: \"Vždycky jsem chtěl spáchat sebevraždu.\"

- Zastavte, otevřete kufr, vystupte a mluvte do kufru: \"Jestli nebudeš hodnej, tak tě stáhnu z kůže !\"

- Přilepte se co nejblíž k volantu a broukejte si: \"Všechny je zabiju, všechny je zabiju.\"

- Nařiďte stopařovi, aby řadil kdykoliv mu to řeknete.

- Přezujte se za jízdy.

- Převlékněte se za jízdy.

- Při zpozorování policejního vozu začněte ječet: \"Sakra, našli nás!\" a snažte se nenápadně ujet.

- Nasaďte si hokejovou přilbu.

- Jeďte s vykloněnou hlavou.

- Za jízdy se upřeně dívejte před sebe a zeptejte se: \"Taky nevidíte vůbec nic ?\"

- Před prudkou zatáčkou začněte brečet se slovy: \"Já to nedokážu...\"

- Vytáhněte mobil, vytočte jakékoliv číslo a mluvte do telefonu: \"Haló, Zede, chytil jsem jednu mouchu.\"

- Vyhrožujte, že jestli nezačne zpívat Tragedy od Bee Gees, tak se nabouráte.

- Řiďte zubama.

- Řiďte nohama.

- Při rychlosti 100 km/h v obci se zeptejte: \"Kde že je ta brzda???\"

- Mávejte stopařům.

- Používejte často klakson.

- Při policejní kontrole, či na celnici se vykloňte k strážníkovi a potichu šeptejte: \"To je on, to je óóóón.

- Při nastoupení stopaře si nožem udělejte zářez na volantu.

- Hrajte retardovaného.

- Houpejte se v sedadle.

- Při vyložení stopaře se rozlučte se slovy: \"Vím kde bydlíš\" a s psychopatickým smíchem se rozjeďte pryč

Odesláno

Já mám jednu jedůvku když vám někdo usne v autě:

- zastavit u sinice před stromem (bezpečně)

- zvýšit otáčky motoru na volnoběh

- křečovitě držet volant a začít řvát

Neručím za výsledek :)

Odesláno

Už jsem nějaký ty rady viděl někde a něco jsme zkusili :D, krom toho že stopařům občas máváme :D. Tak jednou jsem jel s kamarádem a zastavili jsme jednomu stopařovi a když doběhl k autu zamávali jsme a ujeli :D. To je tak když jezdíme autem do školy občas, o srandu není nouze.

Odesláno
Původně zaslal: Kelfik

Už jsem nějaký ty rady viděl někde a něco jsme zkusili :D, krom toho že stopařům občas máváme :D. Tak jednou jsem jel s kamarádem a zastavili jsme jednomu stopařovi a když doběhl k autu zamávali jsme a ujeli :D. To je tak když jezdíme autem do školy občas, o srandu není nouze.

Tak to je jednání hodné IQ slepice !!!!!!

Nechceš - li brát stopaře, dobře, je to Tvá volba a nikdo Tě k tomu nenutí. To, cos tu popsal Tě v mých očích srazilo na úroveň rozmázlého psího lejna, mysli si o tom co chceš.

Odesláno

kdysi jsme s kamaradem brali nejakeho dredare do telce, ale ten nevdecnik nas vydrzel poslouchat jen kousek za trebic:roll

je pravda, ze nase debata se teda nesla v duchu on-road scen z pulp fiction:cool:

Odesláno
Původně zaslal: .mycTD

kdysi jsme s kamaradem brali nejakeho dredare do telce, ale ten nevdecnik nas vydrzel poslouchat jen kousek za trebic:roll

je pravda, ze nase debata se teda nesla v duchu on-road scen z pulp fiction:cool:

Jakože jste na tuhle práci měli vzít brokovnici? Nebo jste řešili jak se říká wapru v Paříži?

A pak jsi se otočil a ptal jsi se toho vzadu co si o tom myslí? :D

wooody + Fusion: Dobrý! Vytisknu si to do auta.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...