wooody Odesláno 24. leden 2009 Odesláno 24. leden 2009 Co dělat, chcete-li pobavit stopaře? - Zastavte, zeptejte se kolik je hodin a poté rychle odjeďte. - Zeptejte se: \"Máš strach ???\" - Při rychlosti nad 130 km/h simulujte epileptický záchvat. - Vypijte za jízdy 1 litr 40% vodky. - Při rychlosti nad 180 km/h pusťte volant a začněte strašně ječet. - Nedržte volant a tvrďte, že až vjedete do zatáčky, zhypnotizujete volant, aby se sám otočil. - Dělejte mrtvého. - Opakujte: \"Vždycky jsem chtěl spáchat sebevraždu.\" - Zastavte, otevřete kufr, vystupte a mluvte do kufru: \"Jestli nebudeš hodnej, tak tě stáhnu z kůže !\" - Přilepte se co nejblíž k volantu a broukejte si: \"Všechny je zabiju, všechny je zabiju.\" - Nařiďte stopařovi, aby řadil kdykoliv mu to řeknete. - Přezujte se za jízdy. - Převlékněte se za jízdy. - Při zpozorování policejního vozu začněte ječet: \"Sakra, našli nás!\" a snažte se nenápadně ujet. - Nasaďte si hokejovou přilbu. - Jeďte s vykloněnou hlavou. - Za jízdy se upřeně dívejte před sebe a zeptejte se: \"Taky nevidíte vůbec nic ?\" - Před prudkou zatáčkou začněte brečet se slovy: \"Já to nedokážu...\" - Vytáhněte mobil, vytočte jakékoliv číslo a mluvte do telefonu: \"Haló, Zede, chytil jsem jednu mouchu.\" - Vyhrožujte, že jestli nezačne zpívat Tragedy od Bee Gees, tak se nabouráte. - Řiďte zubama. - Řiďte nohama. - Při rychlosti 100 km/h v obci se zeptejte: \"Kde že je ta brzda???\" - Mávejte stopařům. - Používejte často klakson. - Při policejní kontrole, či na celnici se vykloňte k strážníkovi a potichu šeptejte: \"To je on, to je óóóón. - Při nastoupení stopaře si nožem udělejte zářez na volantu. - Hrajte retardovaného. - Houpejte se v sedadle. - Při vyložení stopaře se rozlučte se slovy: \"Vím kde bydlíš\" a s psychopatickým smíchem se rozjeďte pryč Citovat
Fusion Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 Já mám jednu jedůvku když vám někdo usne v autě: - zastavit u sinice před stromem (bezpečně) - zvýšit otáčky motoru na volnoběh - křečovitě držet volant a začít řvát Neručím za výsledek Citovat
Boulik Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 do ted jsem nebral stopare ale asi to prubnu abych videl vysledek Citovat
Kelfik Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 Už jsem nějaký ty rady viděl někde a něco jsme zkusili , krom toho že stopařům občas máváme . Tak jednou jsem jel s kamarádem a zastavili jsme jednomu stopařovi a když doběhl k autu zamávali jsme a ujeli . To je tak když jezdíme autem do školy občas, o srandu není nouze. Citovat
Medvěd Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 Původně zaslal: Kelfik Už jsem nějaký ty rady viděl někde a něco jsme zkusili , krom toho že stopařům občas máváme . Tak jednou jsem jel s kamarádem a zastavili jsme jednomu stopařovi a když doběhl k autu zamávali jsme a ujeli . To je tak když jezdíme autem do školy občas, o srandu není nouze. Tak to je jednání hodné IQ slepice !!!!!! Nechceš - li brát stopaře, dobře, je to Tvá volba a nikdo Tě k tomu nenutí. To, cos tu popsal Tě v mých očích srazilo na úroveň rozmázlého psího lejna, mysli si o tom co chceš. Citovat
.mycTD Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 kdysi jsme s kamaradem brali nejakeho dredare do telce, ale ten nevdecnik nas vydrzel poslouchat jen kousek za trebic:roll je pravda, ze nase debata se teda nesla v duchu on-road scen z pulp fiction:cool: Citovat
Marcel505 Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 Původně zaslal: .mycTD kdysi jsme s kamaradem brali nejakeho dredare do telce, ale ten nevdecnik nas vydrzel poslouchat jen kousek za trebic:roll je pravda, ze nase debata se teda nesla v duchu on-road scen z pulp fiction:cool: Jakože jste na tuhle práci měli vzít brokovnici? Nebo jste řešili jak se říká wapru v Paříži? A pak jsi se otočil a ptal jsi se toho vzadu co si o tom myslí? wooody + Fusion: Dobrý! Vytisknu si to do auta. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.