Lucas Odesláno 12. květen 2004 Odesláno 12. květen 2004 Poslední dobou mi chodí stěrače jen v poslední - nejrychlejší poloze. Ale třeba včera se mi nerozeběhly vůbec a dnes prozměnu fungují ve všech polohách. Pravdou je, že motorek působí utahaným dojmem, ale než utratím peníze za nový, chtěl bych se zeptat, jestli už to někoho také netrápilo a jestli to nemůže být něčím jiným. Díky za info. Lucas [Editován dne 12/5/04 Lucas] Citovat
Petano Odesláno 12. květen 2004 Odesláno 12. květen 2004 to vypada spis na kontakt ... nebo jsou vybehany packy Citovat
Lucas Odesláno 12. květen 2004 Autor Odesláno 12. květen 2004 myslíš vyměnit pravou páčku lucasu? Citovat
Petr605 Odesláno 12. květen 2004 Odesláno 12. květen 2004 Začal bych konektorem u motorku, ten nejvíc trpí povětrnostními vlivy. Prostříkat kontaktolem. Uvidíš, kolik tam bude zelených kontaktů. Pokud by to nepomohlo, potom ty páčky. Citovat
Lucas Odesláno 12. květen 2004 Autor Odesláno 12. květen 2004 OK, zkusím a nechám se překvapit, díky:) Citovat
Lucas Odesláno 13. květen 2004 Autor Odesláno 13. květen 2004 Kontakty jsou všude jako z výroby - jak na motorku tak na lukasu - na motorku je dokonce krásný pytlíček proti prachu:-) Ale je fakt že se hlavní hřídel motorku dost klepe a nemá žádný tah - asi ho vyměním Citovat
oddie Odesláno 13. květen 2004 Odesláno 13. květen 2004 Dost nepříjemnou závadou jsou přirezlé osičky stěračů - ty pak pořádně neutáhne ani dobrý motorek. Pak taky bývá problém v doběhových kontaktech. Citovat
Lucas Odesláno 13. květen 2004 Autor Odesláno 13. květen 2004 osičky jsou jako nové - kvalitně namazané - včera jsem to měl rozebraný. Jde koupit samotný motorek, nebo musím celý mechanismus? Můžeš Oddie trochu rozvést ty doběhové kontakty? Citovat
oddie Odesláno 13. květen 2004 Odesláno 13. květen 2004 Na převodovce toho motorku je deklík, ten když sundáš, je tam takové kolečko s kontakty, a to zaručuje zastavení motorku v té správné poloze. Ty kontakty mohou být špinavé či vyběhané. Citovat
Lucas Odesláno 13. květen 2004 Autor Odesláno 13. květen 2004 Což o to, zastavují dobře - teda pokud se vůbec rozeběhnou. originál motorek stojí 6000 - to mě asi vomejou. Citovat
oddie Odesláno 13. květen 2004 Odesláno 13. květen 2004 Na originál kašli, motorek koupíš na každém vrakáči - teda pokud to rovnou nevyhazují... To je díl, který se moc neprodává, cenu bych odhadl tak na 500,-. Možná bych taky nějaký našel, musel bych se kouknout, tyhle věci moc neschovávám... Citovat
Lucas Odesláno 13. květen 2004 Autor Odesláno 13. květen 2004 to už vypadá lépe - asi mi nic jiného nezbyde, udělám si výlet. Citovat
Roman Odesláno 15. květen 2004 Odesláno 15. květen 2004 Pokud by ho neměl Oddie,tak mám já-jedno auto rozebírám,tak se kdyžtak ozvi. R. Citovat
Fusion Odesláno 15. květen 2004 Odesláno 15. květen 2004 Jojo, me nefunguje treti (nejrychlejsi) rychlost. Osobne bych to videl nekde na kontakty, alespon se to tak chova, nekdy se to proste sekne pri prepinani rychlosti, pak to zas zacne fungovat... Jo, a pokud bys koupil novej, tak ten starej muzes pouzit jako super otaceci motorek na grilovani kuratek )). Dokonce snese i selatko... Citovat
Lucas Odesláno 17. květen 2004 Autor Odesláno 17. květen 2004 Tak už mi to fachá. Zajel jsem si na vrakáč a za zánovní motorek jsem dal 400,- . Takhle svižný stěrače jsem už dlouho neviděl. A mám pocit, že ten starý připálený motorek by neotočil možná ani buřtem:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.