zborda Odesláno 23. leden 2009 Odesláno 23. leden 2009 chlopi jaké máte zkušenosti s naftou na benzinkách?kde je nejlepší a kde je špatná? Citovat
jiri_lorencik Odesláno 23. leden 2009 Odesláno 23. leden 2009 Ono je to težké, jak teď bylo hodně pod nulou, tak jsem schválně vzal naftu u Shellky s tím, že je to přece dobrá značka, v těch mrazech ovšem auto hrozně špatně startovalo, byla sice špatná baterie, ale byla to hrůza, na 3-4 pokus to naskočilo. Byl jsem i v servisu jen se poptat (i na baterku) a tam mě řekli, že ten den zrovna dovezli 3 auta že nestartujou a měli všechny naftu ze Shellky.... Vzal jsem pak z Benziny a už to startovalo v klidu.. Citovat
zborda Odesláno 23. leden 2009 Autor Odesláno 23. leden 2009 tak to teda čučím ,každý říká že jedině ze shelky,ale i tento nazor jsem už slyšel Citovat
mares Odesláno 23. leden 2009 Odesláno 23. leden 2009 Tady je rozklíčování problému. http://www.peugeot-club.com/topic/37204-benzina-prekvapila-shell-zklamal/#504396 Citovat
MartinR Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 V této republice je marné hovořit o kvalitě paliva.Stačí se jen podívat, jaké ceny jsou na všech benzínkách poblíž u sebe.Hlavně, že máme monopolní úřad a jiné ostatní.Zbytečné se rozčilovat.Ten, kdo si občas vyjede třeba do Německa a natankuje tam, hned pozná rozdíl v kvalitě. Citovat
ANRY Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 ja jsem Shell odpiskal...driv jsem tam taktez tankoval, mel jsem sice stesti, ale dva kamaradi na tom ztroskotali....nehlede na to, ze jsem byl nedavno v servisu se sluzebakem a tam v tu chvili resili dve auta s problemovym startovanim a puvod problemu? - oba tankovali u Shell. No jestli se stale snazi nekdo zbrojit proti Shell a podobnym, tak nam Shell \"setri namahu\" svym pristupem ke kvalite phm.... Citovat
Nema307sw Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 omv sprint plus super diesel winter aditivum do sheronu (vyraba VIFcz)....ide dobre....len treba vymenit baterku (ja som mal od vyroby) a zhavice:nevim.....na tie nebolo cas Citovat
Icemodel Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 Bylo mi doporučeno ÖMV ..... Shell byla v žebříčku na koci roku 2008 až na šestém místě .... (ale tak tam někdy tankuju) Nafta z ÖMV je jedna z nejlepších na trhnu pro comonrailové motory .... Citovat
Jup48 Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 A jak to víš? ona je snad jiná vhodná nafta pro Tdi a jiná pro commonr...? To jsou mi teda věci ... Citovat
Icemodel Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 Jak sem nakoupil, tak prodávám .... vůbec se v tom nevyznám. Ale když mi to řekne odborník, kterej se mi stará o auto, budu mu věřit a jen tak mimochodem, mám Peugeota, takže mám commonrail a ne Tdi :-D:super:aut Citovat
Jup48 Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 asi máš ale prvního Peugeota , když má commonr... Citovat
Guest FIKÍSEK Odesláno 26. únor 2009 Odesláno 26. únor 2009 Jedině BENZINA:super a aditiva od vif,pak to jede jak má. Jejich prémiová nafta není ani drahá oproti prémiové naftě od shellu. Dříve jsem taky tankoval na shellu,ale nic moc. Citovat
karel307 Odesláno 26. únor 2009 Odesláno 26. únor 2009 Já se obávám, že není v mých silách zjistit, která nafta je lepší, tak tankuji výhradně u Chemis engine ve Slavkově u Brna za cca 23,30Kč/l. Tam jsem nakupoval už před 5-ti lety do 405-tky GLD a nikdy nebyl žádný problém. Jen dnes přidávám aditiva VIF a vypadá to v poho... Citovat
ozzy56 Odesláno 26. únor 2009 Odesláno 26. únor 2009 vy těm testům věříte??? :o možná je už známý vítěz pro příští rok... Citovat
jakal.51 Odesláno 26. únor 2009 Odesláno 26. únor 2009 Dříve jsem tankoval nahodile u Aral/OMV/Shell.Při velkých mrazech před asi třemi roky jsem měl problémy po tankování u Shellu.Od té doby beru naftu vždy u OMV. Bez problémů..Tankuji vždy u čerpadel s velkým provozem,vždy kolem 50 litrů nafty. Jarda. Citovat
hudy Odesláno 27. únor 2009 Odesláno 27. únor 2009 a proto jezdim do Žitavy a beru Aral Ultimate. Citovat
Ferin007 Odesláno 27. únor 2009 Odesláno 27. únor 2009 Myslím, že ideální poměr cena/kvalita bylo Esso. To bohužel už není. Dobrý ceny má Jet, bez toho, že by měl horší naftu. Jinak pokud de vyloženě o kvalitu, tak jsem se dycky obloukem vyhýbal benzině, nějak sem k těm jejím zaplivaným benzinkám neměl důvěru, ale teď jsem opakovaně četl, že její nafta je velice kvalitní. Tak sem tam už párkrát bral, ale srovnat to samozřejmě člověk nedokáže. Navíc tam dycky liju VIF. Citovat
zborda Odesláno 27. únor 2009 Autor Odesláno 27. únor 2009 Sháněl jsem ten VIF v ostravě a nikde jsem ho nenašel,nevíte kde ho tu prodávají,díky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.