Guest Ondra Odesláno 11. květen 2004 Odesláno 11. květen 2004 Chlapík je první den v práci. Zvedne telefon, vytočí číslo a zařve: \"Dones mi jedno kafe a to kurva rychle!\" Z telefonu se ozve: \"Co si to dovolujete? Víte vůbec s kým mluvíte?\" \"Ne. Nevim.\" \"Jsem ředitel této spolecnosti, vy idiote!\" \"A víte vy s kým mluvíte, vy idiote?\" \"Ne.\" - odpovídá ředitel. \"Tak to je kurva dobře\" - řekne chlapík a zavěsí. Citovat
Sepp Odesláno 11. květen 2004 Odesláno 11. květen 2004 Dobre - bohuzel u nas nemozne - mame digitalni displeje Citovat
Hics Odesláno 11. květen 2004 Odesláno 11. květen 2004 O to líp Seppe. Jestli chceš někomu udělat průser, tak volej od něj...:D:D Citovat
oddie Odesláno 11. květen 2004 Odesláno 11. květen 2004 Jo, to je kurva dobrý, ale přesně jako Sepp - máme kurva ISDN, takže... Citovat
destiny Odesláno 11. květen 2004 Odesláno 11. květen 2004 A jeste takova IP telefonie od Cisco Systems, to je teprve vec! Nejen, ze to ma nahravani hovoru, ale jeste Ti to posle MP3 s hovorem do mailu! To se pak blbe vykrucuje, ze to byl nekdo jiny. Citovat
Driver Odesláno 11. květen 2004 Odesláno 11. květen 2004 To je dobrý, já to znám akorát s vojákama: -V kasárnách v autoparku zvoní telefon, vojín ho zvedne a ozve se: \"Máte tam nějaký volný auto?\" - Vojín odpoví: \"No je tady akorát jeden džíp a v tom si vozí svůj tlustej zadek generál Hamond.\" \"Co si to dovolujete vojíne, víte s kým mluvíte?\" \"Ne nevím.\" \"Já jsem generál Hamond a to je můj džíp.\" \"A vy generále víte s kým mluvíte?\" \"Ne to nevím.\" \"Tak to je dobře tlustej zadku.\" a vojín zavěsí..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.