Burisek Odesláno 23. leden 2009 Odesláno 23. leden 2009 já beru v Jihlavě u Ona a přidávám teda VIF ale příště zkusím tu Benzinu jaká je,prej se dost zlepšila,tak uvidímem,jestli to bude znát..... Citovat
rbok78 Odesláno 23. leden 2009 Odesláno 23. leden 2009 Původně zaslal: BV406 Původně zaslal: hudy ja musim rict,ze kdyz jsem vzal Vervu,tak se mi zdalo,ze auto trosku ozilo.Driv jsem mel benziny a vzdy jezdil na Shell pro v-power.Ted zkoumam ty testy nafty.A pro pristi nadrz si zrejme zajedu vedle do Zitavy,mam to 25km.A jsem zvedav jestli nemecka nafta bude znat? Tak zmena,Shell zrejme v Zitave neni,ale je tam Aralka,tak zkusim Ultimate:roker [upravil dne 22/1/09 hudy] ten ultimate diesel me zajima, pak dej vedet postrehy... Jak jsem popisoval to, ze jsem bral naftu v Nemecku, tak to byl prave Ultimate na Aralce. Ikdyz to bylo zatim jenom jednou, tak si troufam tvrdit, ze to na vykonu bylo sakra znat Skoda, ze se neprodava neco podobneho i u nas. Citovat
hudy Odesláno 23. leden 2009 Odesláno 23. leden 2009 tak to jsem zvedav:) ted mam skoro plnou nadrz,tak az ji vyjezdim,hned na Aralku!! Nasel jsem si trasu a mam to presne 29,4km od baraku primo na pumpu.Tak jestli to bude hodne znat,tak snad budu jezdit jenom tam. Citovat
BV406 Odesláno 23. leden 2009 Odesláno 23. leden 2009 tak to abych si udelal vikendovy vylet do dojc ..... skoda, ze jsem na druhe strane republiky Citovat
Medvěd Odesláno 23. leden 2009 Odesláno 23. leden 2009 Původně zaslal: hudy tak to jsem zvedav:) ted mam skoro plnou nadrz,tak az ji vyjezdim,hned na Aralku!! Nasel jsem si trasu a mam to presne 29,4km od baraku primo na pumpu.Tak jestli to bude hodne znat,tak snad budu jezdit jenom tam. Nevím, nevím, nechci Ti brát iluze, ale v ČR už pumpy ARAL několik let nejsou (tuším je koupila OMV) Citovat
BV406 Odesláno 23. leden 2009 Odesláno 23. leden 2009 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: hudy tak to jsem zvedav:) ted mam skoro plnou nadrz,tak az ji vyjezdim,hned na Aralku!! Nasel jsem si trasu a mam to presne 29,4km od baraku primo na pumpu.Tak jestli to bude hodne znat,tak snad budu jezdit jenom tam. Nevím, nevím, nechci Ti brát iluze, ale v ČR už pumpy ARAL několik let nejsou (tuším je koupila OMV) no, ja jsem ho pochopil tak, ze kdyz je z lbc, tak jenom preskoci hranice.... Citovat
hudy Odesláno 24. leden 2009 Odesláno 24. leden 2009 presne tak!vedle do Nemecka,do Zitavy \"Zittau\" Citovat
go.play Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 A kolik EU tam stojí litr nafty? taky to mám do Žitavy kousek Citovat
go.play Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 Tak tam zajeď a až to budeš vědět, tak to sem napiš Ale levný to asi nebude, když vidim tady u nás skoro každej den ty fronty na benzinkách ... skopčáci asi věděj proč jezdit do Čech Citovat
budvar Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 Čauec, tak já V Powerista sem se po čtení tohodle tématu rozhodl, že vyzkouším tu benziní Vervu Potěšilo mě, že maj akci za 30l a 50kč zapalovače pěkný Natankoval sem 58l, až mě trošku mrzelo, že rezervní kanystr je po okraj naplněnej V POWERem Akorát v tom není benzín, tak ten tam ještě musím nacpat... P.S. až vyjedu plnou nádrž, přihlásím se s dojmama z novýho paliva (pro mě) Citovat
BV406 Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 Původně zaslal: budvar Čauec, tak já V Powerista sem se po čtení tohodle tématu rozhodl, že vyzkouším tu benziní Vervu Potěšilo mě, že maj akci za 30l a 50kč zapalovače pěkný Natankoval sem 58l, až mě trošku mrzelo, že rezervní kanystr je po okraj naplněnej V POWERem Akorát v tom není benzín, tak ten tam ještě musím nacpat... P.S. až vyjedu plnou nádrž, přihlásím se s dojmama z novýho paliva (pro mě) no, sam jsem zvedav, jak ti ten diesel motor bude na benzin jezdit :aut Citovat
budvar Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 Původně zaslal: BV406 no, sam jsem zvedav, jak ti ten diesel motor bude na benzin jezdit :aut Citovat
vix Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 Když jsem nekuřák, k čemu by se mi asi tak takový pěkný zapalovač na benzínce mohl hodit ? >> Když zapalovače, tak pro všechny ! << Citovat
budvar Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 Původně zaslal: vix Když jsem nekuřák, k čemu by se mi asi tak takový pěkný zapalovač na benzínce mohl hodit ? >> Když zapalovače, tak pro všechny ! << No mě to hned napadlo, jestli s tím Benzina nešlápla vedle s těma zapalovačema Citovat
BV406 Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 ja uz teda statecne pres rok nekourim, ale ty zapalovace se mi libi Citovat
go.play Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 No ten poslední s tim listem trávy je teda příšernej, nevim jak to můžou vůbec prodávat. Ale zn. Zippo to asi nebude, to sou nějaký obyčejný s*ačky Citovat
hudy Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 tak zatim davam info o cene!Kolega je z Hradku n/Nisou a dnes jel natankovat do Zittau,vsak to max.5km takze normal Aral diesel 1,03 euro a Aral diesel Ultimate 1.13 euro. Citovat
go.play Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 Tak to máme podle dnešního kurzu zhruba 31,30Kč za litr toho lepšího dieselu, takže až tady bude zase nafta stát 30 Kč a víc, tak se to potom určitě vyplatí, alespoň nám, co to máme do D kousíček. Ale dík za info Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.