Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: BV406

Původně zaslal: hudy

ja musim rict,ze kdyz jsem vzal Vervu,tak se mi zdalo,ze auto trosku ozilo.Driv jsem mel benziny a vzdy jezdil na Shell pro v-power.Ted zkoumam ty testy nafty.A pro pristi nadrz si zrejme zajedu vedle do Zitavy,mam to 25km.A jsem zvedav jestli nemecka nafta bude znat?

Tak zmena,Shell zrejme v Zitave neni,ale je tam Aralka,tak zkusim Ultimate:roker

[upravil dne 22/1/09 hudy]

ten ultimate diesel me zajima, pak dej vedet postrehy...

Jak jsem popisoval to, ze jsem bral naftu v Nemecku, tak to byl prave Ultimate na Aralce. Ikdyz to bylo zatim jenom jednou, tak si troufam tvrdit, ze to na vykonu bylo sakra znat :) Skoda, ze se neprodava neco podobneho i u nas.

Odesláno

tak to jsem zvedav:) ted mam skoro plnou nadrz,tak az ji vyjezdim,hned na Aralku!! Nasel jsem si trasu a mam to presne 29,4km od baraku primo na pumpu.Tak jestli to bude hodne znat,tak snad budu jezdit jenom tam.

Odesláno

tak to jsem zvedav:) ted mam skoro plnou nadrz,tak az ji vyjezdim,hned na Aralku!! Nasel jsem si trasu a mam to presne 29,4km od baraku primo na pumpu.Tak jestli to bude hodne znat,tak snad budu jezdit jenom tam.

Nevím, nevím, nechci Ti brát iluze, ale v ČR už pumpy ARAL několik let nejsou (tuším je koupila OMV)

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Nevím, nevím, nechci Ti brát iluze, ale v ČR už pumpy ARAL několik let nejsou (tuším je koupila OMV)

no, ja jsem ho pochopil tak, ze kdyz je z lbc, tak jenom preskoci hranice....:myslim

Odesláno

Tak tam zajeď a až to budeš vědět, tak to sem napiš :D Ale levný to asi nebude, když vidim tady u nás skoro každej den ty fronty na benzinkách ... skopčáci asi věděj proč jezdit do Čech

Odesláno

Čauec,

tak já V Powerista sem se po čtení tohodle tématu rozhodl, že vyzkouším tu benziní Vervu :aut

Potěšilo mě, že maj akci za 30l a 50kč zapalovače pěkný Natankoval sem 58l, až mě trošku mrzelo, že rezervní kanystr je po okraj naplněnej V POWERem :) Akorát v tom není benzín, tak ten tam ještě musím nacpat...

P.S. až vyjedu plnou nádrž, přihlásím se s dojmama z novýho paliva (pro mě) :papa

Odesláno
Původně zaslal: budvar

Čauec,

tak já V Powerista sem se po čtení tohodle tématu rozhodl, že vyzkouším tu benziní Vervu :aut

Potěšilo mě, že maj akci za 30l a 50kč zapalovače pěkný Natankoval sem 58l, až mě trošku mrzelo, že rezervní kanystr je po okraj naplněnej V POWERem :) Akorát v tom není benzín, tak ten tam ještě musím nacpat...

P.S. až vyjedu plnou nádrž, přihlásím se s dojmama z novýho paliva (pro mě) :papa

no, sam jsem zvedav, jak ti ten diesel motor bude na benzin jezdit :D:aut

Odesláno

Když jsem nekuřák, k čemu by se mi asi tak takový pěkný zapalovač na benzínce mohl hodit ? :myslim:aut

>> Když zapalovače, tak pro všechny ! <<

Odesláno
Původně zaslal: vix

Když jsem nekuřák, k čemu by se mi asi tak takový pěkný zapalovač na benzínce mohl hodit ? :myslim:aut

>> Když zapalovače, tak pro všechny ! <<

No mě to hned napadlo, jestli s tím Benzina nešlápla vedle s těma zapalovačema :aut

Odesláno

tak zatim davam info o cene!Kolega je z Hradku n/Nisou a dnes jel natankovat do Zittau,vsak to max.5km :) takze normal Aral diesel 1,03 euro a Aral diesel Ultimate 1.13 euro.

Odesláno

Tak to máme podle dnešního kurzu zhruba 31,30Kč za litr toho lepšího dieselu, takže až tady bude zase nafta stát 30 Kč a víc, tak se to potom určitě vyplatí, alespoň nám, co to máme do D kousíček. Ale dík za info

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...