dano7777 Odesláno 20. leden 2009 Odesláno 20. leden 2009 Chem sa spitat.Diesel topQ neni to nieaka bio nafta.Lebo v Polsku hu maju pod nazvom Ekodiesel a VervaON,Nazivaju to Olej napedowy.viraba to firma PKL Orlen a vozi to jaj do Čiech Citovat
BV406 Odesláno 20. leden 2009 Odesláno 20. leden 2009 top q diesel bude mit urcite primes mero, tak jak ze zakona kazda motorova nafta, takze dneska je vsechno bio jinak, kdyz uz jsme u toho, tak s vervou mam zatim ja osobne na svem aute dobre zkusenosti... celkem me tento produkt prekvapil. zkousel jsem ho s pocatecni neduverou, ale zatim je to ok-- Citovat
rbok78 Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 Pokud jde o Vervu, mam s ni zatim jen dobre zkusenosti. Do prosince minuleho roku jsem tankoval pouze Shell V-Power diesel. Pak se mi do rukou dostal nejmenovany clanek ohledne porovnani drazsich aditivovanych paliv. Shell na tom nedopadl uplne nejlepe a proto jsem se rozhodl zkusit Vervu diesel. Samozrejme, ze ten clanek mohl napsat kdokoli s kdovijakym umyslem. Asi me presvedcilo porovnani paliv u nas a v Nemecku. Sam mam zkusenost s nemeckou Aralkou, kdy po natankovani auto litalo jak blesk. I v samotnem clanku dopadla Aralka jako druha nejlepsi. Kdyz jsem si pote precetl vyjadreni Shellu, ze pro zakazniky v Cechach dodava pod stejnym jmenem rozdilne palivo nez pro zakazniky v Nemecku, tak jsem rozhodl pro Vervu. Aktualne mesicne najezdim cca 5000 km a spotrebu mam okolo 4,7 - 4,9 l. Auto jsem bez problemu nastartoval i pri minus 22°. Pred tim jsem mel 5,0 - 5,3 l, ale je mozne ze spotreba klesla kvuli zimnimu aditivu, ktere tam ted pro jistotu davam. Citovat
Demo Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 chlapci nic proti, ale mam pocit, ze ty lepsi paliva jsou pouze o psycholigickem tlaku na odberatele... Me se taky zda, ze mi autak jede na 100 okt V-power Racing lip Citovat
BV406 Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 Původně zaslal: Demo chlapci nic proti, ale mam pocit, ze ty lepsi paliva jsou pouze o psycholigickem tlaku na odberatele... Me se taky zda, ze mi autak jede na 100 okt V-power Racing lip jj, vim, kam tim miris, ale treba zrovna u te vervy to poznas i po cuchu , to palivo pachne presne jako aditiva do nafty, napr. vif, takze tam proste neco navic byt musi Citovat
georgegg Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 jj sou to kecy s tou kvalitou nafty, u nás je jedna kamionová doprava cca 60kamionů a mají vlastní čerpačku a naftu tam i prodávájí (asi o dvě koruny levnějc než na benzinkách) tak někomu se to nelíbilo a zavolal policii s tím že je tam nekvalitní nafta a kdoví co ještě, tak policie přijela vše zapečetila odebrala vzorky a nafta je tam ve stejné kvalitě jako u Shell, sou to jen marketingový tahy..... Citovat
jirka639 Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 Původně zaslal: georgegg jj sou to kecy s tou kvalitou nafty, u nás je jedna kamionová doprava cca 60kamionů a mají vlastní čerpačku a naftu tam i prodávájí (asi o dvě koruny levnějc než na benzinkách) tak někomu se to nelíbilo a zavolal policii s tím že je tam nekvalitní nafta a kdoví co ještě, tak policie přijela vše zapečetila odebrala vzorky a nafta je tam ve stejné kvalitě jako u Shell, sou to jen marketingový tahy..... se divim ze jim to nezapalili:roker Citovat
Kajo Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 jj, niektori ludia su proste SVINE!!! :( Citovat
go.play Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 TAky jsem četl ten článek kde porovnávali naftu. A Shell V-Power dopadl snad nejhůř, že to je uplně obyčejná nafta jako všude jinde a i horší. Docela tomu věřim, taky jsem jí dřív tankoval do Fabie RS, ale dneska už tam naleju normální a levnější [upravil dne 21.1.2009 go.play] Citovat
Ajdamek Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 Idnes.cz si s těma jejich testama může vytřít pr.del, hlavní rozdíl mezi Shel vpower diesel a ostatníma je, že je to bezsirnatá nafta, což podstatně méně zasírá vstřiky. Citovat
BV406 Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 Původně zaslal: georgegg jj sou to kecy s tou kvalitou nafty, u nás je jedna kamionová doprava cca 60kamionů a mají vlastní čerpačku a naftu tam i prodávájí (asi o dvě koruny levnějc než na benzinkách) tak někomu se to nelíbilo a zavolal policii s tím že je tam nekvalitní nafta a kdoví co ještě, tak policie přijela vše zapečetila odebrala vzorky a nafta je tam ve stejné kvalitě jako u Shell, sou to jen marketingový tahy..... ja jen popisuji svou prozatimni osobni zkusenost s vervou, netvrdim, ze kdyz ji natankuju i jine cerpacky, tak to nebude srot, nikdo tady nemluvi o shellu, ty marketingovy tahu Citovat
georgegg Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 to se vztahovalo k tomu testu nafty a ne k tvému příspěvku:P jo a jen tak nevim jak se tomu ještě někdo může divit že na západě mají kvalitnější naftu než u nás to už je hodně dlouho, chtějí za to mraky peněz a kvalita nikde..... Citovat
rbok78 Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 Původně zaslal: Ajdamek Idnes.cz si s těma jejich testama může vytřít pr.del, hlavní rozdíl mezi Shel vpower diesel a ostatníma je, že je to bezsirnatá nafta, což podstatně méně zasírá vstřiky. Docela me ta informace o bezsirnate nafte zaujala a priznam se, ze jsem o tom vubec nevedel. Nasel jsem jeden moc peknej clanek o bezirnate nafte, kde popisuji veskere mozne vyhody a nevyhody. Link: http://www.bp.com/liveassets/bp_internet/newzealand/corporate_newzealand/STAGING/local_assets/downloads_pdfs/0_999/50ppmSulphurDieselCommercialMarineUsers.pdf V souhrnu je pro motor daleko lepsi brat bezsirnatou naftu presne tak jak rikas. Je tam jeste zminka o cetanovem cisle, ktere by melo byt minimalne 51 pro 50 ppm siry v nafte. Pokud si dobre vzpominam na ten clanek, tak Shell V-Power diesel mel cetanove cislo kolem 52. Ten samy diesel v Nemecku mel myslim 58. Ted by me opravdu zajimalo, jak je na tom Verva s obsahem siry. Podle wiki by v Evropske unii mela byt od roku 2005 prodavana nafta s maximalnim obsahem siry 50 ppm. Existuje nekde nejaka tabulka s porovnanim paliv podle obsahu siry? wiki: http://en.wikipedia.org/wiki/Ultra-low_sulfur_diesel Citovat
dano7777 Odesláno 21. leden 2009 Autor Odesláno 21. leden 2009 www.pknorlen.pl tan sa dozvieš daleko viac,cetanove čislo ma 56.a obsah siry max0,05 min0,02 Citovat
vix Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 Bionafta (30% MEŘO) měla taky cetanové 56 (a moc to neklepalo a stála 16,90 ) ... a smrděla po smažených řízkách. Verva je docela fajn, i ten můj starý střep po ní trochu ožil (subjektivně). Možná i spotřeba trochu klesla. Ale mě se nevyplatí, lepší je pro mě levnější nafta o 3,- Kč/lt u ONA. PKNorlen, zvláště jeho webové stránky, beru pro mě z jistých důvodů s rezervou. Citovat
BV406 Odesláno 22. leden 2009 Odesláno 22. leden 2009 Původně zaslal: vix Bionafta (30% MEŘO) měla taky cetanové 56 (a moc to neklepalo a stála 16,90 ) ... a smrděla po smažených řízkách. Verva je docela fajn, i ten můj starý střep po ní trochu ožil (subjektivně). Možná i spotřeba trochu klesla. Ale mě se nevyplatí, lepší je pro mě levnější nafta o 3,- Kč/lt u ONA. PKNorlen, zvláště jeho webové stránky, beru pro mě z jistých důvodů s rezervou. z jakych duvodu ? Citovat
BV406 Odesláno 22. leden 2009 Odesláno 22. leden 2009 Původně zaslal: georgegg to se vztahovalo k tomu testu nafty a ne k tvému příspěvku:P jo a jen tak nevim jak se tomu ještě někdo může divit že na západě mají kvalitnější naftu než u nás to už je hodně dlouho, chtějí za to mraky peněz a kvalita nikde..... [/quote jj, to je tim, ze si nechame srat na hlavu a ani coi ani zakony ti tady nepomuzou Citovat
hudy Odesláno 22. leden 2009 Odesláno 22. leden 2009 ja musim rict,ze kdyz jsem vzal Vervu,tak se mi zdalo,ze auto trosku ozilo.Driv jsem mel benziny a vzdy jezdil na Shell pro v-power.Ted zkoumam ty testy nafty.A pro pristi nadrz si zrejme zajedu vedle do Zitavy,mam to 25km.A jsem zvedav jestli nemecka nafta bude znat? Tak zmena,Shell zrejme v Zitave neni,ale je tam Aralka,tak zkusim Ultimate:roker [upravil dne 22/1/09 hudy] Citovat
radek462 Odesláno 22. leden 2009 Odesláno 22. leden 2009 Máme firemní ducato 2.8,o vánocích jsme tankovali plnou na SHELL v KH.Po vánocích uhodilo mínus 20,auto točilo,žhavilo a nic.Chytlo až po obědě,když teplota stoupla.SHELL naftu nebrat.V autě byl těsně před tím delaný servis i s filtrem.Zdar Radek Citovat
BV406 Odesláno 22. leden 2009 Odesláno 22. leden 2009 Původně zaslal: hudy ja musim rict,ze kdyz jsem vzal Vervu,tak se mi zdalo,ze auto trosku ozilo.Driv jsem mel benziny a vzdy jezdil na Shell pro v-power.Ted zkoumam ty testy nafty.A pro pristi nadrz si zrejme zajedu vedle do Zitavy,mam to 25km.A jsem zvedav jestli nemecka nafta bude znat? Tak zmena,Shell zrejme v Zitave neni,ale je tam Aralka,tak zkusim Ultimate:roker [upravil dne 22/1/09 hudy] ten ultimate diesel me zajima, pak dej vedet postrehy... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.