Bohumil Odesláno 14. srpen 2013 Autor Odesláno 14. srpen 2013 4 SisakT : Co máš s kličkama ve dveřích? Jsem tuhle rozhýbával sklápění zrcátek. Nějak to šlo ztěžka a při odklápění se pravé zastavilo v půlce. Nejdřív jsem se chtěl dostat do sklápěcího kloubu, ale nakonec jsem to vzdal a kloub jsem \"prostřík\" zvenku. Ajeto. Citovat
SisakT Odesláno 15. srpen 2013 Odesláno 15. srpen 2013 no ziarovky som pomenil a aj tak mi tlacitka na digi klime nesvietia....a tie klucky prostne musis najst system ako otvarat dvere lebo ked iba bezhlavo tahas tak ich neotvoris... Citovat
Roman Bazi Odesláno 3. září 2013 Odesláno 3. září 2013 jj pak dej vedet jak to dopadlo Tak to nedopadlo. Nero nemám, zkusebni verzi jsem nenašel. Tak jsem vypaloval vsemožné formáty a nic. Už nevím, v čem to vypálit. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 4. září 2013 Odesláno 4. září 2013 a co windows media player-ten umí taky vypalovat hudbu na cd ve formátu wma Citovat
shiro Odesláno 4. září 2013 Odesláno 4. září 2013 Uz mam 307micku vyse roka a zatial sa nemozem stazovat. Okrem beznych kraviniek typu vymena oleja, brzdove kotuce a pod. to auto jazdi uplne v pohode. Kupil som ho ako 12r jazdenku (rocnik 2001) za 2 tis. eur s 136000km. Povodna cena bola este o cosi vyssia, no podarilo sa mi par stovak stiahnut napr. na mensej diere v zadnom narazniku (predosla majitelka do dakde oprela pri cuvani) :-) a podobnych malickych odreninkach na plastoch zvonka. Vnutri je dost velke, kufor ma prekvapil, necakal som tak vela miesta. na normalne jazdenie po meste a okoli v pohode staci. Vybavu som necakal za tu cenu u niektorych veci nadstandartnu...napr. el. zrkadla a vyskovo nastavitelna sedacka vodica. Akurat ma stve ze tam mam uplne najsrackovejsi motor (1.4, 55kW 8V benzin), takze sa s tym neda vacsinou ani poriadne predbiehat. No za tu cenu to bolo asi najlepsie co som zohnal, ine auta vyzerali zvnutra o dost opotrebovanejsie, alebo mali o dost viac najazdene. Spotreboa sa da udrzat okolo papierovych 7L/100km, casto sa mi podari aj menej. Problemy s elektronikou, co su tolko kritizovane na tomto modeli som doteraz nezazil. Snad len par krat zname zblbnutie stahovania okien, ked mi zrazu zbehlo pri zatvarani same dole. Je to vsak malickost, ktora mi nevadi. Packy na smerovkach mam asi uz menene, podla mna sanca ze za 12r sa neprejavi zavada s prepinacmi je hodne mala a uz boli isto vymienane. Inac je to super auto, nemam mu co vytknut za tie peniaze a vzhladom na jeho vek :-) Este ma caka vymena zadnych tlmicov, jeden mi vytiekol, no po 12 rokoch uz ma na to pravo :-) Citovat
Bohumil Odesláno 7. září 2013 Autor Odesláno 7. září 2013 Ahoj, 1,4 sice není na závodění, ale na normální ježdění to bohatě stačí. Hodně podových km. Citovat
Bohumil Odesláno 4. prosinec 2013 Autor Odesláno 4. prosinec 2013 Zdar pro všechny, tak jak se chystáte na svátky? Citovat
3Run Odesláno 4. prosinec 2013 Odesláno 4. prosinec 2013 no ziarovky som pomenil a aj tak mi tlacitka na digi klime nesvietia....a tie klucky prostne musis najst system ako otvarat dvere lebo ked iba bezhlavo tahas tak ich neotvoris... zadní dveře ? Dělají mi to oboje.. nikdo kdo to nezná je jen tak neotevře.. ale když za ně rychle trhneš tak se otevřou.. nechápu co tam je za problém Citovat
Roman Bazi Odesláno 4. prosinec 2013 Odesláno 4. prosinec 2013 Ha, Bohumil:papa. Dárky mám nakoupené už dva měsíce, tak už jen pár drobností. Svátky snad nějak přežiji. Auto jsem teď zanedbával, mám co dohánět. A co Ty a LPG, spokojen? Citovat
Lví-ček Odesláno 20. prosinec 2013 Odesláno 20. prosinec 2013 Přeji všem krásné svátky plné klidu a pohody. Citovat
Lví-ček Odesláno 31. prosinec 2013 Odesláno 31. prosinec 2013 Tak se nám blíží konec roku. Přeji všem mnoho štěstí, zdraví a pohody v roce 2014. Citovat
hardhouse.trip Odesláno 2. leden 2014 Odesláno 2. leden 2014 Tak já se taky přidám ... mám 307 sice teprv půl roku, ale udělal jsem špatně - měl jsem si vzít radši 407 ... možná je to jen konkrétním kusem, ale i tak - furt se něco se*e...ať už na motoru, nebo v elektrice... hlavně ty páčky pod volantem - takovou závadu jsem snad viděl jenom na Peugeotech...třeba jsem (zatím) neslyšel, že by se to projevovalo i na jinejch značkách...ale třeba se pletu... Citovat
Bohumil Odesláno 10. leden 2014 Autor Odesláno 10. leden 2014 Ha, Bohumil:papa. Dárky mám nakoupené už dva měsíce, tak už jen pár drobností. Svátky snad nějak přežiji. Auto jsem teď zanedbával, mám co dohánět. A co Ty a LPG, spokojen? Ahoj, vše OK. Játra, ledviny a žlučník to vydržely, teď se regeneruju červeným [upravil dne 10/1/14 23:06 od Bohumil] Citovat
hardhouse.trip Odesláno 19. únor 2014 Odesláno 19. únor 2014 Už jste někdo měnili přední těhlice? Popř. kde a za kolik? Citovat
twoolf Odesláno 19. únor 2014 Odesláno 19. únor 2014 Už jste někdo měnili přední těhlice? Popř. kde a za kolik? proboha, proč celé těhlice?? Citovat
hardhouse.trip Odesláno 20. únor 2014 Odesláno 20. únor 2014 vyvážení nepomáhá. Furt tam něco tentuje,tak mi mechanik oznámil že se budou muset vyměnit celý těhlice Citovat
twoolf Odesláno 20. únor 2014 Odesláno 20. únor 2014 vibrace se tu řešili v několika vláknech. Podle mě ti těhlice jako taková nepomůže. Vibraci může způsobovat maximálně nějaká vůle a to je buďto čep, nebo ložisko. Měnit \"kus železa\" s tím, že je to původce vibrací, se mi nezdá. Citovat
hardhouse.trip Odesláno 20. únor 2014 Odesláno 20. únor 2014 No,prostě mi to bylo mechanikem doporučený... Citovat
twoolf Odesláno 20. únor 2014 Odesláno 20. únor 2014 v pohodě, já jen, že to bude řacha a nějak mi to rozum nebere Tak aby to nebylo o příspěvku na dovolenou pro mechanika a vibrace to neviřešilo Citovat
3Run Odesláno 20. únor 2014 Odesláno 20. únor 2014 Vyměň mechanika Já budu mít pro změnu od pondělí 307 v servisu.. jel jsem táhlo to super.. najednou tam něco zarachtalo a bylo to bez výkonu.. Za studena to cuká jak kráva a když už se to vytočí do otáček tak to netáhne.. Lopatky na turbu se naklápějí ale tim to asi hasne.. a na Dia nic nezjistili takže rozebrat proměřit a zjistit.. :/ To už jsem do oprav nacpal 70k.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.