Martinsk Odesláno 8. červenec 2012 Odesláno 8. červenec 2012 Na tie zvody môžeš použiť obyčajný noasil alebo rockwool, ten odoláva teplotám do 700°C. Ale malú vzduchovú medzeru tam necháš ? Citovat
Roman Bazi Odesláno 8. červenec 2012 Odesláno 8. červenec 2012 Kamarádi, poraďte prosím. Hledal jsem návod, jak mám vložit více fotek pod sebe do jednoho příspěvku, a nenašel nic. Chystám návod do sekce Udělej se sám, a nejde mi to, a nejde. Citovat
Sharan.jo Odesláno 8. červenec 2012 Odesláno 8. červenec 2012 Nechci Tě nijak strašit, ale já jsem přesvědčený, že 307 nějaké zvláštní odhlučnění nepotřebuje, vždyť i hdi jede potichu. Jsem přesvědčený, že kvůli hlukové izolaci jsem dopadl s autem takto, tak bych si ti rozmyslel. Na mém dalším autě půjde například z vnitřní strany kapoty izolace hned pryč. Tady máš odkaz, jak jsem dopadl. Nemohlo tam hořet nic jiného, než právě hluková izolace, byl cítit hadrový smrad a bylo po autě. PS: Žádnou hadru jsem v motorovém prostoru neměl, musela se mi uvolnit hluková izolace z kapoty a spadnout na rozžhavené turbo po jízdě po dálnici, mimochodem, ta je taky \"nehořlavá\". Zvaž to, jestli není lepší si třeba o dva kroky zesílit rádio. Citovat
misacekk Odesláno 9. červenec 2012 Odesláno 9. červenec 2012 Zdravím chci se Vás zeptat jestli se někomu stalo že když jel a na 90km přišlápl plyn a auto se začínalo rozjíždět a najednou jsem se dostal na cca 130 a auto nechtělo jet jak kdyby to mělo omezovač. Když jsem to dostal nad 130 tak to kouřilo tak po příjezdu domu kryt motoru dolu atd a začal jsem koukat jestli jsem nezapomněl něco zapojit po výměně spojky a setrváku když jsem dělal. Nic jsem nenašel jen jsem se dočetl na foru že to dělá ventil co ovládá podtlak co jde k turbu a tu jsem měl na půl nasunutou tak jsem jí tam nasadil více a jel projet a už to jelo normálně. Ale když jsem zastavil na místě a přidal plyn nad 3000ot tak to zakouří a byl trošku flek na dlažbě tak se chci zeptat jestli je to normální nebo ně díky. Citovat
Roman Bazi Odesláno 10. červenec 2012 Odesláno 10. červenec 2012 Sharan.jo - já jsem četl, co se Ti stalo, je to smutné a škoda krásného auta. Je pravda, že ten benzín je docela tichý, ale protože má kratší převodovku než nafťáci, tak na dálnici má motor vyšší otáčky, a je hlučnější. Odhlučnění, které jsem tam dával, nemůže spadnout, protože jsem je zajistil dvanácti čepy, a dalši ještě přibudou, až je u nás v autodílech dostanou. Bude tam více než dvacet čepů, které vůbec nejdou vytáhnout, a drží ten tapecír. Až to bude celé hotové, tak to sem někam šoupnu. Třeba si podle toho někdo zajistí původní tapecír, a předejde tak požáru. Myslím si,že originální odhlučnění na kapoťě moc nedrží, a chtělo by přichytit na více místech. Je znát, jak je motor po instalaci odhlučňovací desky méně slyšet. Citovat
Lví-ček Odesláno 9. srpen 2012 Odesláno 9. srpen 2012 Tak dneska razím do Piešťan na SK sraz Peugeotu. Snad potkám někoho s 307čkou. Citovat
Roman Bazi Odesláno 10. srpen 2012 Odesláno 10. srpen 2012 Tož skvělé, přeji šťastnou cestu, a ať se v pořádku vrátíš bez nejmenších komplikací. Já bohužel nejedu, dělám už třetí týden velkou zakázku pro velkou firmu, termín je na doraz, slíbil jsem, že ho dodržím, tak budu v práci i v neděli. Mrzí mě to, neměl jsem to slibovat. Citovat
Lví-ček Odesláno 10. srpen 2012 Odesláno 10. srpen 2012 Díky, nejhorší bude D1. Snad se vydaří počasí. Hezký víkend všem. Citovat
Lví-ček Odesláno 13. srpen 2012 Odesláno 13. srpen 2012 Tak sraz naprosto super. fajn atmosféra, lidi, jídlo. Byl jsem nadšený. Příští rok vyrazím zase, když vyjde dovolená. Citovat
Roman Bazi Odesláno 13. srpen 2012 Odesláno 13. srpen 2012 Jsem rád, že se Ti tam líbilo. Já už si to příští rok taky nenechám ujít. Citovat
Bohumil Odesláno 14. srpen 2012 Autor Odesláno 14. srpen 2012 Tak sraz naprosto super. fajn atmosféra, lidi, jídlo. Byl jsem nadšený. Příští rok vyrazím zase, když vyjde dovolená. Tak dej někam nějaký fotky. Ať se pokocháme taky. Citovat
Lví-ček Odesláno 14. srpen 2012 Odesláno 14. srpen 2012 Tak tady je odkaz na pár fotek. http://joshua-mv.rajce.idnes.cz/Piestany_Peugeot_sraz_10_12.8.2012 Citovat
Bohumil Odesláno 16. srpen 2012 Autor Odesláno 16. srpen 2012 Tak tady je odkaz na pár fotek. Tak \"nahoď\", jak jsi se vysrážel. Citovat
Lví-ček Odesláno 16. srpen 2012 Odesláno 16. srpen 2012 Uplně super. Lidi, město. Bylo nás méně než na českých srazech. Takže spíš jako v rodinném kruhu. Byl čas s každým popovídat, jídla a pití co hrdlo ráčí. Jediné co nevyšlo bylo počasí, ale zima a déšť se dá s dobrou náladou překonat. Co dodat příští rok vyrazím zase. Citovat
Bohumil Odesláno 16. srpen 2012 Autor Odesláno 16. srpen 2012 Mě už ty současné \"megasrazy\" moc netáhnou. Zpočátku klubu to bylo komornější. Ale klub se rozrůstá, tak je i víc srázníků. Citovat
Roman Bazi Odesláno 10. říjen 2012 Odesláno 10. říjen 2012 Tož mám otázečku, prosím o pomoc. V jakém formátu mám vypálit cd do svého autorádia? Mělo by to být RT3. Citovat
Roman Bazi Odesláno 11. listopad 2012 Odesláno 11. listopad 2012 Nikdo neporadí? Nechce se mi to dokola zkoušet. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 11. listopad 2012 Odesláno 11. listopad 2012 wma.nebo ti to bere mp3? jako klasisky audio cd [upravil dne 11/11/12 19:50 od Gabriel 307] Citovat
Roman Bazi Odesláno 11. listopad 2012 Odesláno 11. listopad 2012 Mě to mp3 nebere. Před rokem jsem to vypaloval, a přehrávalo to. Bohužel jsem zapoměl, jaký je to formát, a nechce se mě z těch mnoha možností to zkoušet. Upravuji to ve Format Factory. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.