Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Kamarádi, poraďte prosím. Hledal jsem návod, jak mám vložit více fotek pod sebe do jednoho příspěvku, a nenašel nic. Chystám návod do sekce Udělej se sám, a nejde mi to, a nejde.

Odesláno

Nechci Tě nijak strašit, ale já jsem přesvědčený, že 307 nějaké zvláštní odhlučnění nepotřebuje, vždyť i hdi jede potichu. Jsem přesvědčený, že kvůli hlukové izolaci jsem dopadl s autem takto, tak bych si ti rozmyslel. Na mém dalším autě půjde například z vnitřní strany kapoty izolace hned pryč. Tady máš odkaz, jak jsem dopadl. Nemohlo tam hořet nic jiného, než právě hluková izolace, byl cítit hadrový smrad a bylo po autě. PS: Žádnou hadru jsem v motorovém prostoru neměl, musela se mi uvolnit hluková izolace z kapoty a spadnout na rozžhavené turbo po jízdě po dálnici, mimochodem, ta je taky \"nehořlavá\". Zvaž to, jestli není lepší si třeba o dva kroky zesílit rádio.

Odesláno

Zdravím chci se Vás zeptat jestli se někomu stalo že když jel a na 90km přišlápl plyn a auto se začínalo rozjíždět a najednou jsem se dostal na cca 130 a auto nechtělo jet jak kdyby to mělo omezovač. Když jsem to dostal nad 130 tak to kouřilo tak po příjezdu domu kryt motoru dolu atd a začal jsem koukat jestli jsem nezapomněl něco zapojit po výměně spojky a setrváku když jsem dělal. Nic jsem nenašel jen jsem se dočetl na foru že to dělá ventil co ovládá podtlak co jde k turbu a tu jsem měl na půl nasunutou tak jsem jí tam nasadil více a jel projet a už to jelo normálně. Ale když jsem zastavil na místě a přidal plyn nad 3000ot tak to zakouří a byl trošku flek na dlažbě tak se chci zeptat jestli je to normální nebo ně díky.

Odesláno

Sharan.jo - já jsem četl, co se Ti stalo, je to smutné a škoda krásného auta.

Je pravda, že ten benzín je docela tichý, ale protože má kratší převodovku než nafťáci, tak na dálnici má motor vyšší otáčky, a je hlučnější.

Odhlučnění, které jsem tam dával, nemůže spadnout, protože jsem je zajistil dvanácti čepy, a dalši ještě přibudou, až je u nás v autodílech dostanou. Bude tam více než dvacet čepů, které vůbec nejdou vytáhnout, a drží ten tapecír. Až to bude celé hotové, tak to sem někam šoupnu. Třeba si podle toho někdo zajistí původní tapecír, a předejde tak požáru. Myslím si,že originální odhlučnění na kapoťě moc nedrží, a chtělo by přichytit na více místech.

Je znát, jak je motor po instalaci odhlučňovací desky méně slyšet.

• O 5 týdnů později...
Odesláno

Tož skvělé, přeji šťastnou cestu, a ať se v pořádku vrátíš bez nejmenších komplikací. :papa

Já bohužel nejedu, dělám už třetí týden velkou zakázku pro velkou firmu, termín je na doraz, slíbil jsem, že ho dodržím, tak budu v práci i v neděli. Mrzí mě to, neměl jsem to slibovat.

Odesláno
Tak sraz naprosto super. fajn atmosféra, lidi, jídlo. Byl jsem nadšený.

Příští rok vyrazím zase, když vyjde dovolená. :)

Tak dej někam nějaký fotky. Ať se pokocháme taky.:mrk

Odesláno

Uplně super. Lidi, město. Bylo nás méně než na českých srazech. Takže spíš jako v rodinném kruhu. Byl čas s každým popovídat, jídla a pití co hrdlo ráčí.

Jediné co nevyšlo bylo počasí, ale zima a déšť se dá s dobrou náladou překonat. Co dodat příští rok vyrazím zase.

• O 1 měsíc později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Mě to mp3 nebere. Před rokem jsem to vypaloval, a přehrávalo to. Bohužel jsem zapoměl, jaký je to formát, a nechce se mě z těch mnoha možností to zkoušet. Upravuji to ve Format Factory.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...